| |||||||
| Forum Categories |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| Portal Translator Join Date: Jun 2008 Location: Nový Jičín Age: 32
Country: | Hello. I just want to ask who is responsible for Czech translation of MP? RC3 includet translation are very old. Many words are missing, some translations are not correct, etc. Protože se k tomu nikdo nevyjádřil, začal jsem pracovat na vlastním překladu MP.So i start my own translation. My Czech translation/Český překlad: Download/stahuj zde: >>> překlad <<< - verze z 02.09.2009 Soubor rozbalte do adresáře ''.../MediaPortal/language'' Pokud chcete vypnout prefix "Mé", dělá se to v nastavení skinů (MediaPortal Configuration)/If you want to disable "My" prefix. Poznámky autora:/Notes - některé texty nelze přeložit, nejsou definovány v xml/some of text cannot be translated, they are not in xml - pokud uvidíte u příkazu "*", znamená to, že netuším co tato funkce dělá a proto není přeložena./if you see "*" on command, it is because i have no idea what that command do, so leave it untranslated. - testováno na skinu Blue3/tested on Blue 3 Last edited by hoborg; 2009-09-02 at 11:05.. Reason: update |
| | |
| These User Thank You: |
| | #2 (permalink) |
Country: | Pro všechny uživatele, kteří používají český překlad: Pokud také nejste spokojení s češtinou, která je součástí instalace MP, můžete zkusit to mou, která z té oficiální vychází. Překládám to postupně a to tak, že přeložím hlášku, kterou na mě MP vyplivne. Takže pokud jsem hlášku ještě neviděl, není přeložená. Uvítám Vaše názory stejně tak tipy na změny, hlášení chyb atd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
Country: | Za málo Pokud budeš mít připomínky, nápady,... sem s nima.
__________________ My projects: SAF (Standalone Filters) + MP Czech translation MCE standby tool addon My easy Amiga emulation HOBRing |
| | |
| | #7 (permalink) | |
Country: | Quote:
![]()
__________________ My projects: SAF (Standalone Filters) + MP Czech translation MCE standby tool addon My easy Amiga emulation HOBRing | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Portal Member Join Date: Mar 2008
Country: | Na základě hoborgova překladu jsem vytvořil překlad pro For The Record 1.3.1. Poznámka: ne všechny slova jsou přeloženy. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Portal Developer Join Date: Oct 2005 Location: Unterfranken Age: 26
Country: | Guys, please stick to english ![]() Besides, translations for plugins should be posted in the according subforum / thread as they will not be added to MP. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| czech, pand#345eklad, preklad, translation |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| |