1.5.x (1 Viewer)

The CAM will not work with MP unless you use native TV. It's as simple as that.
The CAM will not work with MP unless you use native TV. It's as simple as that.
Hi. I'm using the DVB-C-Part of theTechnoTrend TT-connect CT2-4650 CI and I'm not able to access the CAM-Menu from my Unicam EVO...
Replies
14
Views
5K
Yep :)
Yep :)
MediaPortal Version: 1.5.0 Description The setting are set to rotate pictures according to EXIF code, but it does not happen...
Replies
66
Views
6K
Yes.
Yes.
MediaPortal Version: 1.4.0 Description I've noticed that when shutting down/rebooting Windows, it gets stuck on "TVService is...
Replies
52
Views
10K
Just run MediaPortal with the option /avoidversioncheck and you're good to go. You can edit your shortcut and change the target to: "C:\Program Files (x86)\Team MediaPortal\MediaPortal\MediaPortal.exe" /avoidversionscheck
Just run MediaPortal with the option /avoidversioncheck and you're good to go. You can edit your shortcut and change the target to...
https://issues.team-mediaportal.com/browse/TVLIB-65 https://issues.team-mediaportal.com/browse/MP1-4457 MediaPortal Version: 1.5.0...
Replies
21
Views
4K
Yeah, using static IPs directly set on the PC adapter is often the best solution. If you want to rule out DNS issues, you could even add the hostnames + IPs to your hosts (file). But good to hear you've got it stable for a week! (y)
Yeah, using static IPs directly set on the PC adapter is often the best solution. If you want to rule out DNS issues, you could...
Hi, since MP 1.5 (I jumped over 1.4), Mediaportal sometimes freezes after standby. The log shows following: [2013-11-01...
Replies
105
Views
15K
Just some feedback: I couldnt find any network issue. Still had no chance to try a professional network testing device. I added 1000ms delay for tsreader, which seems to help a lot so far. During my search for other solutions i found the DD knowledge base: http://support.digital-devices.de/knowledgebase.php?article=7...
Just some feedback: I couldnt find any network issue. Still had no chance to try a professional network testing device. I added...
MediaPortal Version: 1.3.0 Description Hi, this issue occurs since 1.3.0. This happens on two HTPC (on mine and on my friends...
Replies
257
Views
33K
Hello everyone, I have exactly the same problem. I am very busy these days, but will try to make logs as soon as I can. I know it doesn't help, but be aware you are not alone :cry:... Hope we will find a solution soon. I can't recording, and that's really annoying. Thank you to developpers for the great job they have done so far on...
Hello everyone, I have exactly the same problem. I am very busy these days, but will try to make logs as soon as I can. I know it...
Hi, I have a sometimes problems with recording that won't stop. Today at 8:22 started the recording of 'Der Mondbär' and should...
Replies
28
Views
6K
Hello again These log files don't seem to contain any successful tune requests. In other words, they don't help to see when or why the problem starts. Sorry. Why are you only able to tune one of them? Do other people in your building receive both, or also only one? Is this limitation related to DiSEqC? Could it be that other people...
Hello again These log files don't seem to contain any successful tune requests. In other words, they don't help to see when or why...
this error happens on the tv client machine some times and won't go until tv Service is restarted.
Replies
6
Views
1K
MP1 MP2 Crash with teletext DE
Well, it was kinda hard to reproduce it, I hoped someone could pinpoint the trigger so that it could be tested properly and hopefully solved
Well, it was kinda hard to reproduce it, I hoped someone could pinpoint the trigger so that it could be tested properly and...
Not sure what the minimal steps are to reproduce it, but after a couple of hours using different parts in mediaportal (mostly...
Replies
2
Views
866
MediaPortal Version: 1.5.0 Description Hi, There is an error in the keymapping of the X10 Medion Remotecontrol Volume + is mapped to volume down and Volume - is mapped to volume up See Remote -> X10 -> Use X10 remote -> choose Medion -> Learn -> Mapping -> Volume + / Volume - Steps to Reproduce: Simply test volume up/down...
MediaPortal Version: 1.5.0 Description Hi, There is an error in the keymapping of the X10 Medion Remotecontrol Volume + is...
MediaPortal Version: 1.5.0 Description Hi, There is an error in the keymapping of the X10 Medion Remotecontrol Volume + is...
Replies
0
Views
1K
MediaPortal Version: 1.5.0 Description I miss a Mute Button in the Topbar. Whould be nice to have one. See attached screenshot. Steps to Reproduce: Start Mediaportal. Open Topbar.
MediaPortal Version: 1.5.0 Description I miss a Mute Button in the Topbar. Whould be nice to have one. See attached screenshot...
MediaPortal Version: 1.5.0 Description I miss a Mute Button in the Topbar. Whould be nice to have one. See attached screenshot...
Replies
0
Views
685
MP1 MP2 TV keeps stopping DE
Great! :) Thanks for reporting back. (y)
Great! :) Thanks for reporting back. (y)
MediaPortal Version: 1.5.0 Description While watching TV, the pictures pauses and when I stop the live tv and started back, it...
Replies
9
Views
1K
Hello :) Thx for your explanation. I only installed the server part because i wanted to use XBMC as client, so it wasn't obvious that this setting is shared between the server and the client. Giving only select rights to a newly created user helped, thx for this info. Maybe a note in the documentation...
Hello :) Thx for your explanation. I only installed the server part because i wanted to use XBMC as client, so it wasn't obvious...
In a setting where a user has already a running MySQL Service (e.g. a XAMP installation), there are two issues to deal with. 1...
Replies
2
Views
1K
Soooo... problem solved without custom tvplugin. why didn't I thought of that before... It ist still not a clean solution I think. I just configured my CAM to allow to decrypt more than 1 channel at the same time.
Soooo... problem solved without custom tvplugin. why didn't I thought of that before... It ist still not a clean solution I think...
Hi Devs and Community, I have a long-standing problem with certain TV channels, here are the symptoms and how to reproduce it...
Replies
14
Views
3K
Thanks :) This patch is included in MP 1.6 PR. Marked thread as fixed.
Thanks :) This patch is included in MP 1.6 PR. Marked thread as fixed.
MediaPortal Version: 1.4.0 Description Just upgrade to 1.4, using skywalker-1 tuner try to scan dish network and get all channel...
Replies
61
Views
20K
MediaPortal Version: 1.5.0 Description Under "Search TV Guide" -> View By Genre, I am looking through the Films category and when I select a film that has a single or double quote in the name, there are no entries listed that are available to record. For example: Ocean's Eleven Mr Bean's Holiday "Crocadile" Dundee When selecting...
MediaPortal Version: 1.5.0 Description Under "Search TV Guide" -> View By Genre, I am looking through the Films category and...
MediaPortal Version: 1.5.0 Description Under "Search TV Guide" -> View By Genre, I am looking through the Films category and...
Replies
0
Views
3K
I have tried. The service does not load this vs. of the plugin. There are errors in the log
I have tried. The service does not load this vs. of the plugin. There are errors in the log
From time to time the tv-server config crashes immediately after starting it. I can't reproduce it on demand but it happened more...
Replies
8
Views
1K
The issue is fixed. ;)
The issue is fixed. ;)
Start configure and select an another language (in my case from hungarian to english) Start MP client (see the attached screens)...
Replies
9
Views
2K
Browsing through the issues, I stumbled upon this one: https://issues.team-mediaportal.com/browse/MP1-4102 Isn't it possible to (re)start the tvservice when MP itself is started? I have done some additional testing, and it looks to me like a timing issue at boot.
Browsing through the issues, I stumbled upon this one: https://issues.team-mediaportal.com/browse/MP1-4102 Isn't it possible to...
I am using a remote MySQL server as database server. Up to MP version 1.4, I never had problems connecting to the TvService during...
Replies
8
Views
2K
It's in default skin mytvhomeServer.xml (hyperlink tag) <control> <description>Videos</description> <type>button</type> <id>77</id> <hyperlink>25</hyperlink> <label>3</label> <onup>76</onup> <ondown>8</ondown> <onright>99</onright> <visible>plugin.isenabled(Videos)</visible>...
It's in default skin mytvhomeServer.xml (hyperlink tag) <control> <description>Videos</description>...
Affected version 1.5 Go to tvplugin Press the video button Change the view to share Go to home Go to tvplugin Press the video...
Replies
1
Views
919
Hi, just wanted to inform anybody that in the meantime I contacted Shukuyen who confirmed the bug to be in wifiRemote instead. You can see the details here: http://code.google.com/p/wifiremote/issues/detail?id=87 Sorry for any confusion.
Hi, just wanted to inform anybody that in the meantime I contacted Shukuyen who confirmed the bug to be in wifiRemote instead. You...
MediaPortal Version: 1.4.0 Description Although this problem occurs when MP is triggered by external plugin, it occurs in MP...
Replies
1
Views
1K
It is OK! (y)
It is OK! (y)
Hi, I don't know it is a bug or a feature but if there is a scheduled recording in a channel, I can't start manual recording...
Replies
27
Views
3K
Since this is in master now, I set this thread to 'Fixed'. :)
Since this is in master now, I set this thread to 'Fixed'. :)
MediaPortal Version: 1.4.0 Description --> This is for MP 1.5, the Version selector does not have 1.5 yet. When using MP 1.5 on a...
Replies
13
Views
5K
MP1 MP2 LiveTV Stutter DE
Thanks for reporting back - I'm glad you managed to figure it out! :) Marking the thread as "no bug"...
Thanks for reporting back - I'm glad you managed to figure it out! :) Marking the thread as "no bug"...
Hi all, I am a newbie here but have been using MediaPortal for over a year. I recently upgraded my system as the last one died. I...
Replies
8
Views
1K
The IMDB scan, started by MP settings, -OR- inside the movies folder, is very invasive & annoying. It insists to pop up a window in forground all the time. Imagive scanning >2000 movies, it takes forever, and MP is useless during that process, even worse; it cannot be aborted/paused in any "clean" way.
The IMDB scan, started by MP settings, -OR- inside the movies folder, is very invasive & annoying. It insists to pop up a window in...
The IMDB scan, started by MP settings, -OR- inside the movies folder, is very invasive & annoying. It insists to pop up a window in...
Replies
0
Views
749
Thx, I tweaked db access little bit further in patch branch so I have with your database delay about 2secs (I don't have very state of the art laptop where I debug and code things :)), before it was around 60 secs :). I can speed up this issue further but that will involve database changes and I'm short with time for 1.6.0 so I will...
Thx, I tweaked db access little bit further in patch branch so I have with your database delay about 2secs (I don't have very state...
Hi all, Just updated from 1.2.3 to 1.5. Wanted to see if a remote I got would be more compatible and unfortunatly it's not (still...
Replies
11
Views
4K
In master now. Will be fixed in MP 1.6.0 Pre-Release. Thanks! :)
In master now. Will be fixed in MP 1.6.0 Pre-Release. Thanks! :)
I've set a offset value of 15 for TV recordings in TV Server config however it doesn't seem to be working as thumbs are still being...
Replies
14
Views
3K
MediaPortal Version: 1.4.0 Description The LED & Analogue VU meters only have a range of 1-10. Change between 1.3 and 1.4, same in pre-1.5 and 1.5 final. Testing in 1.5, Default Wide skin, multiple wide dynamic range music files. Steps to Reproduce: GUI Select Default Wide [as VU's not supported in native Titan -...
MediaPortal Version: 1.4.0 Description The LED & Analogue VU meters only have a range of 1-10. Change between 1.3 and 1.4...
MediaPortal Version: 1.4.0 Description The LED & Analogue VU meters only have a range of 1-10. Change between 1.3 and 1.4...
Replies
0
Views
804
i can confirm both these with 1.5.0 (and 1.4.0) using Titan on my client PC.
i can confirm both these with 1.5.0 (and 1.4.0) using Titan on my client PC.
I have the MP-GUI slightly scaled down in my setup and the position of the OSD shifted a bit upwards as you can see in the attached...
Replies
2
Views
1K
Hi, My problem is, that BASS audio-player does not change the sample-rate when playing files with different samples-rates. I have audio-files both with 44.1kHz and with 48kHz sample-rate. My sound device is the onboard Realtek High-Definition Digital output (S/PDIF) which goes to an external D/A-converter. The external D/A-converter...
Hi, My problem is, that BASS audio-player does not change the sample-rate when playing files with different samples-rates. I have...
Hi, My problem is, that BASS audio-player does not change the sample-rate when playing files with different samples-rates. I have...
Replies
0
Views
1K
Top Bottom