Archive (5 Viewers)

This forum contains archived bugreports of earlier MediaPortal versions.
remove workbench part can be good for you ?, but you think the command line can be used on "MySQL command line" ?
remove workbench part can be good for you ?, but you think the command line can be used on "MySQL command line" ?
Extracted from original thread ...
Replies
47
Views
5K
Is it integrated in 1.11 Final? If not can anyone please supply an installer based on 1.11 Final + bugfix.
Is it integrated in 1.11 Final? If not can anyone please supply an installer based on 1.11 Final + bugfix.
Hi, Since Mediaportal 1.10 final has been released I'm going to update to this new release soon. I discussed MP1-4578 in...
Replies
176
Views
20K
Big thanx for that! Clue: With Buffer 0,19 I've a few moments of whitenoise at the beginning of all my DTS-Wavs (5.1). 0,40 works much better for me. Perhaps: Averyone has to find his own best.
Big thanx for that! Clue: With Buffer 0,19 I've a few moments of whitenoise at the beginning of all my DTS-Wavs (5.1). 0,40 works...
MP 1.10.0 @hwahrmann Hi! With MP 1.10.0 i've noticed some playback issues. Steps to reproduce -> 1. Configure MP for music...
Replies
9
Views
2K
Yep done :)
Yep done :)
Hi, I'm running 1.11 pre release(with another fix from...
Replies
14
Views
2K
Hmmm, the previously posted Wireshark trace doesn't show any problem. Anyhow, just thought I'd ask. :)
Hmmm, the previously posted Wireshark trace doesn't show any problem. Anyhow, just thought I'd ask. :)
MediaPortal Version: 1.10.0 Description Hi, I have a problem since at least MP 1.4 with Deluxe Lounge Radio and Deluxe Radio...
Replies
38
Views
4K
Try it specify the root path to the FTP, ie /
Try it specify the root path to the FTP, ie /
MediaPortal Version: 1.10.0 Description Hi. Lately I've tried to add music files stored on a USB disk connected to an AVM...
Replies
1
Views
964
I was experimenting with some remote controls yesterday, during which I noticed that the problems addressed by this thread are somewhat more complex than described earlier. :( I had thought that this was the case, but I now realise that it depends on where the radio recording is stored: (1) If the radio recording is stored in the...
I was experimenting with some remote controls yesterday, during which I noticed that the problems addressed by this thread are...
MediaPortal Version: 1.10.0 Description Hi all, Preface: This not necessarily a 'bug', but a follow-up and summary of a...
Replies
2
Views
1K
It happened again today. I was actually doing something else ( streaming a video from LightBox -, which was working fine, and I have done an number of times before successfully) then suddenly my PC froze, and for about 2 mins I couldn't do anything. The mouse cursor worked (and had the revolving circle indicating it was busy) , but...
It happened again today. I was actually doing something else ( streaming a video from LightBox -, which was working fine, and I...
MediaPortal Version: 1.10.0 Description After upgrading from 1.9.0 to 1.10.0 TV server stops randomly or the connection to it is...
Replies
20
Views
4K
Fantastic! :) Thank you for reporting the solution. (y) Thread set as "no bug".
Fantastic! :) Thank you for reporting the solution. (y) Thread set as "no bug".
MediaPortal Version: 1.10.0 Description Ich habe 2 TV Karten in einem Computer mit ASUS Board und Pentium Processor. Eine DVB-C...
Replies
5
Views
1K
Yes, I have several HDD in the system, but if they give a glitch when spinning up or down is not much of an issue I think. I did try to record without avtive front-end and without power-saving options active: same result as before. But since it is only to change the senning to never stop the frontend, I can lile with it. Could be...
Yes, I have several HDD in the system, but if they give a glitch when spinning up or down is not much of an issue I think. I did...
MediaPortal Version: 1.10.0 Description After some testing I realized that the recordings became useless whenever the frontend...
Replies
12
Views
2K
Trying to program several events of a TV-Show (e.g. Series Eps) via "Upcoming Episodes" does not take individual Pre- & Post-Record settings into account. Changes to the Pre- & Post-Record settings are only affecting the Show entry point where from EPG-Menu one is switching to "Upcoming Episodes" Menu. Steps to reproduce: Step 1 Go...
Trying to program several events of a TV-Show (e.g. Series Eps) via "Upcoming Episodes" does not take individual Pre- & Post-Record...
Trying to program several events of a TV-Show (e.g. Series Eps) via "Upcoming Episodes" does not take individual Pre- & Post-Record...
Replies
0
Views
789
Hi, i had also this problem, but i had downgrade to MP1.7 . There is sporadic the same, but it doesnt matter me. If there no informations on the last channel, i do the live-tv-modul on and off, after this i can programm in the epg. Til today there is no solution. Go on my other 2 threads of this problem...
Hi, i had also this problem, but i had downgrade to MP1.7 . There is sporadic the same, but it doesnt matter me. If there no...
Hello Com, i have noticed an issue. I was aware of was in MP 1.9 but now are not resolved. I have wrote it down here. Melmak have...
Replies
11
Views
2K
Hi, There is problem using PCTV tuners with TVE. Probably some bug on drivers. DVB-T side of this triple stick is using normal tuning parameters, but DVB-C side must have symbol rate in x 1000 format. In multi tuner system SR x 1 and SR x 1000 cannot be used on the same channel (if they are on the same provider) since TVE will combile...
Hi, There is problem using PCTV tuners with TVE. Probably some bug on drivers. DVB-T side of this triple stick is using normal...
Hi, There is problem using PCTV tuners with TVE. Probably some bug on drivers. DVB-T side of this triple stick is using normal...
Replies
0
Views
837
Ahhh, I have a WinTV CI myself and I recall that happening to me too. I thought I had just done something wrong, but now I guess the CI driver installer is a bit weird/buggy. Yeah, thanks for reporting your solution. Very happy to hear that the problem is resolved. :)
Ahhh, I have a WinTV CI myself and I recall that happening to me too. I thought I had just done something wrong, but now I guess...
Hi, I made a fresh install of win7 and MP 1.10.0 and everything works fine except that the WinTV-CI tab dissappeard and...
Replies
9
Views
2K
Hi, my solution for that problem: Deactivated power saving options for this device and everything started working flawless :)
Hi, my solution for that problem: Deactivated power saving options for this device and everything started working flawless :)
Hi, since MP 1.10.0 Final that I installed two weeks ago, MP hangs nearly everytime I stop TV :( Before that I used MP 1.7.0 and...
Replies
12
Views
2K
have you tried it with any other skin?
have you tried it with any other skin?
MediaPortal Version: 1.10.0 Description see the photo 功夫獴have show ,but info not have 獴 功夫獴...
Replies
3
Views
931
Hi, We're going to remove the entire visualisation from MediaPortal 1, so don't expect a fix for this. I've updated the thread status and more info about this can be found here: https://forum.team-mediaportal.com/threads/dropping-music-visualisation-for-mediaportal-1-11.129162/
Hi, We're going to remove the entire visualisation from MediaPortal 1, so don't expect a fix for this. I've updated the thread...
https://forum.team-mediaportal.com/threads/mediaportal-configuration-crash-when-closing-stays-running.127862/ had same issue in...
Replies
2
Views
1K
Thanks for reporting back. I'm always happy to hear positive results. :) I don't know, but quite possibly. In theory trying to tune to the same channel over and over (or even tuning to different channels lots of times) as the EPG grabber was doing shouldn't cause a BSOD with a good driver. I think of the EPG grabber as...
Thanks for reporting back. I'm always happy to hear positive results. :) I don't know, but quite possibly. In theory trying to...
Hi, I have been using MediaPortal since at least December 2012 and am full of admiration for it and the developers and supporters...
Replies
6
Views
2K
Good, so you got it fixed and have a nice fullscreen interface ;) I'll update this thread to 'No Bug'.
Good, so you got it fixed and have a nice fullscreen interface ;) I'll update this thread to 'No Bug'.
Hi I just got a new 3d tv for boxing day (yay). To play framepacked bluray iso files (ie 3D that is not SBS or OU) you must use...
Replies
9
Views
2K
Thank you HomeY. I see :)
Thank you HomeY. I see :)
Hello, I would like to report one issue I found out during my 2 weeks testing with audio. 1. Dolby Home Theater V4 (analogue...
Replies
2
Views
2K
Yes, i've done it already: https://forum.team-mediaportal.com/attachments/selected-items-jpg.154621/
Yes, i've done it already: https://forum.team-mediaportal.com/attachments/selected-items-jpg.154621/
Hi, after installing the 1.10-Version an old bug still exists. This topic is discussed here...
Replies
10
Views
2K
Hi onclethomas, Please post your logfiles and fill in your System Specs. I'm unable to reproduce your issue, export works fine:
Hi onclethomas, Please post your logfiles and fill in your System Specs. I'm unable to reproduce your issue, export works fine:
MediaPortal Version: 1.10.0 Description Go to Configuration -> Videos -> Video Database -> Editor -> Tools -> click "Export" in...
Replies
1
Views
820
In the mediaportal configuration there is a button list in DVD Discs/Images -> DVD Discs/Images Player -> External player -> Parameters. To use Total media theatre to play bluray etc, %root% should be used as parameter but this parameter is missing from the list which is shown when you click the "List" button. I think this should be...
In the mediaportal configuration there is a button list in DVD Discs/Images -> DVD Discs/Images Player -> External player ->...
In the mediaportal configuration there is a button list in DVD Discs/Images -> DVD Discs/Images Player -> External player ->...
Replies
0
Views
612
Top Bottom