fixed 0.2.0.0 bugs (1 Viewer)

Bugreports that have been resolved will be moved in here.
Ive managed to remove the MPA/MPV codecs. My problem now is MP is refusing to use FFDSHOW to decode MPEG2. See my other thread... https://forum.team-mediaportal.com/codecs-external-players-55/mp-refusing-use-ffdshow-tv-42552/#post285060
Ive managed to remove the MPA/MPV codecs. My problem now is MP is refusing to use FFDSHOW to decode MPEG2. See my other thread...
MediaPortal Version: MP 0.2.0.0 with latest SVN Windows Version: XP pro SP2 CPU Type: P4C 3.0 ghz HDD: IBM 80 go+200 go Memory...
Replies
7
Views
4K
i would put this in the svn download page, with specs and full logs after you have reproduced the problem.
i would put this in the svn download page, with specs and full logs after you have reproduced the problem.
MediaPortal Version: 0.2.0.0 + SVN Rev11904 MediaPortal Skin: Replicant (latest) Windows Version: Windows XP Pro SP2 CPU Type...
Replies
8
Views
2K
Don't have anyone the mouse cursor appear after switching between full screen visualization back to the gui? I still have it! :(
Don't have anyone the mouse cursor appear after switching between full screen visualization back to the gui? I still have it! :(
MediaPortal Version: SVN 0.2.1.0 build 12161 MediaPortal Skin: BlueTwo Windows Version: Windows XP SP2 CPU Type: Intel Celeron M...
Replies
34
Views
7K
I am shocked that I didn't see that option! I am now able to get MP to start on the desired screen (THANK YOU) however it is still acting flaky when I click something outside of MP while playing a video. It's got to be something with the video card / driver or DirectX maybe. When I play the same vidoes in MediaPlayer, I have no...
I am shocked that I didn't see that option! I am now able to get MP to start on the desired screen (THANK YOU) however it is still...
MediaPortal Version: 0.2.1.0 SVN Build 12116 Windows Version: Win XP SP2 Error: When going to fullscreen mode, MediaPortal is...
Replies
9
Views
2K
USB UUIRT does not work with svn head Hi guys, with MP 0.2.2 fresh install, usb uirt works fine, however using svn head, it's not detected anymore.. Is this a known issue ? Anyone know which revision works with USB UIRT ? Thanks in advance.
USB UUIRT does not work with svn head Hi guys, with MP 0.2.2 fresh install, usb uirt works fine, however using svn head, it's...
MediaPortal Version: 2.0.0.0 latest CVS (Rev. 10980) Windows Version: Windows XP Professional SP2 CPU Type: AMD Athlon 64 3200...
Replies
43
Views
7K
well - the thanks go to the users supplying patches ;)
well - the thanks go to the users supplying patches ;)
MediaPortal Version: SVN 11665 onwards MediaPortal Skin: blue two Windows Version: wsksp4 CPU Type:dual amd mp 2000 HDD: 3x...
Replies
77
Views
10K
MP1 MP2 no sound DE
How did you solve the problem? I'm getting the same thing.
How did you solve the problem? I'm getting the same thing.
MediaPortal Version: 0.2.1.0-SVN-08.12.2006-15:26:58,21-Build 12116 (2006-12-08) MediaPortal Skin: X-mas-2006 Windows...
Replies
1
Views
2K
Finally :) But installed version of MP works so good, and I'm reading changelog and always see some bugs fix after improvement.
Finally :) But installed version of MP works so good, and I'm reading changelog and always see some bugs fix after improvement.
MediaPortal Version: 2+SVN11662 (10th-Nov-06) MediaPortal Skin: BlueTwo Windows Version: XP Home SP2 CPU Type: AMD Sempron 3100...
Replies
29
Views
5K
rtv, i fixed it, but couldn't find the thread anymore to update it. :-)
rtv, i fixed it, but couldn't find the thread anymore to update it. :-)
I tried BASS engine few weeks ago, an older SVN. since then no build gave me proper sound as long as "BASS" was used. it seems...
Replies
17
Views
4K
The Problem is not longer existant. It was a problem with channel scan. Mediaportal did not select the correct tuning parameters. Additional I had to select PID-filtering. Now in works. In release 0.2.2 the channel scan works without this problem.
The Problem is not longer existant. It was a problem with channel scan. Mediaportal did not select the correct tuning parameters...
MediaPortal Version: 0.2.0.4 MediaPortal Skin: BlueTwo Windows Version: Windows XP SP2 CPU Type: AMD Athlon 64 3200+ (Venice)...
Replies
1
Views
1K
a bit too late: should be fixed ;)
a bit too late: should be fixed ;)
MediaPortal Version: SVN 0.2.1.0 build 11674 MediaPortal Skin: BlueTwo Windows Version: Windows XP SP2 CPU Type: Intel Celeron M...
Replies
3
Views
2K
MP1 MP2 IMDB error DE
What about the problem? As far as I recall I never had this problem with 0.2.1.0, but I have it consistently with 0.2.2.0. Anyone else? Is there a fix or work around? VdR
What about the problem? As far as I recall I never had this problem with 0.2.1.0, but I have it consistently with 0.2.2.0...
In the last version of mediaportal I found one bug. When You go to retrive information from the internet DB of films and cancel...
Replies
8
Views
1K
Well it's certainly not critical but the "log(...)" function in Core/DirectShowHelper/DirectShowHelper/dshowhelper.cpp certainly assumes that the media portal directory is current... I'd submit a patch but I don't have the capability to compile that code. Perhaps MrHipp could take a look, if he is passing that way again! Thanks Andy
Well it's certainly not critical but the "log(...)" function in Core/DirectShowHelper/DirectShowHelper/dshowhelper.cpp certainly...
MediaPortal Version: SVN Build 1ab1 (20.12.2006 / 13:51 CET) MediaPortal Skin: Blue Two Windows Version: XP Home SP2 CPU Type...
Replies
2
Views
1K
yes, fixed now
yes, fixed now
using latest svn (compiled myself), but also in svnsnaps 1) start mp (bluetwo skin or bluetwo wide) 2) play dvd 3) bring up...
Replies
4
Views
1K
As pointed out by ronilse this bug has now been fixed. Thank you very much.
As pointed out by ronilse this bug has now been fixed. Thank you very much.
MediaPortal Version: 2006-12-19 SVN MediaPortal Skin: BlueTwo wide Windows Version: XP MCE 2005 CPU Type: Intel P4 1,8 GHz HDD...
Replies
2
Views
2K
Well - some people suffer now - they have "unclean" collections where a directory might contain "folder.jpg" but in fact has many different files - for those there will be many false album art pictures now... But whoever likes to use thumbs should have met the prerequisites :D
Well - some people suffer now - they have "unclean" collections where a directory might contain "folder.jpg" but in fact has many...
MediaPortal Version: SVN 0.2.1.0 build 12226 MediaPortal Skin: BlueTwo Windows Version: Windows XP SP2 CPU Type: Intel Celeron M...
Replies
16
Views
3K
fixed - thanks for mentioning!
fixed - thanks for mentioning!
For the last few SVN builds the video overlay in the home, etc has been misaligned in the 16x9 Bluetwo skin. <control>...
Replies
1
Views
1K
MP1 MP2 GUI bugs DE
should be better in latest build
should be better in latest build
From the latest: MediaPortal.svn / 12.19.2006 / 01.02.Rev12246.exe i noticed the date is now overlapping the time on the top of...
Replies
3
Views
1K
please ignore until I can confirm this ... seems like it "ended"
please ignore until I can confirm this ... seems like it "ended"
This describes steps to successfully reproduce the bug: 1.- watch TV, Timeshifting disabled. 2.- make computer speak using AT&T...
Replies
1
Views
2K
Thanks for testing at your end. I'll put it down to a freak occurance on the two quite different systems but keep an eye (ear) on it and see if it occurs again and if the logs catch anything (nothing so far)
Thanks for testing at your end. I'll put it down to a freak occurance on the two quite different systems but keep an eye (ear)...
MediaPortal Version: MediaPortal 0.2 with SVN "12.15.2006/20.02.Rev12201.exe" MediaPortal Skin: Windows Version: Windows XP SP2...
Replies
4
Views
1K
MediaPortal Version: 0.2.1.0 MediaPortal Skin: Windows Version: XP SP2 CPU Type: AMD Athlon 64 3200+ HDD: Samsung SpinPoint HD300LD (7200rpm, ATA133, 8MB) (300GB) Memory: 1536 Mb DDR Motherboard: K8T Neo-FIS2R Motherboard Chipset: Via K800T Motherboard Bios: AMI 2.2 Video Card: Gigabyte FX5200 Video Card Driver: 84.13...
MediaPortal Version: 0.2.1.0 MediaPortal Skin: Windows Version: XP SP2 CPU Type: AMD Athlon 64 3200+ HDD: Samsung SpinPoint...
MediaPortal Version: 0.2.1.0 MediaPortal Skin: Windows Version: XP SP2 CPU Type: AMD Athlon 64 3200+ HDD: Samsung SpinPoint...
Replies
5
Views
2K
good that it works again :) btw. your initial bugreport was perfect. step by step description, hardwareinfo and logs. great.
good that it works again :) btw. your initial bugreport was perfect. step by step description, hardwareinfo and logs. great.
MediaPortal Version: 0.2.0.0 + SVN 12127 MediaPortal Skin: MePo Green Wide Windows Version: XP professional - SP2 CPU Type: AMD...
Replies
3
Views
1K
would suggest you post a new bug report and attach your log files, as this report has been closed and moved.
would suggest you post a new bug report and attach your log files, as this report has been closed and moved.
MediaPortal Version: SVN 0.2.1.0 build 11673 MediaPortal Skin: Windows Version: Windows XP SP2 CPU Type: Intel Celeron M 1.5Ghz...
Replies
13
Views
3K
Yep confirmed fixed. Thanks rtv.... andy
Yep confirmed fixed. Thanks rtv.... andy
MediaPortal Version: latest svn 12065 (04.12.2006 / 22:55 CET) MediaPortal Skin: Blue Two Windows Version: XP Home SP2 CPU Type...
Replies
5
Views
1K
Hi, Yup with MediaPortal-svn--12-07-2006--15-51-Rev12111 it is fixed, thanks high ;) Regards Roy
Hi, Yup with MediaPortal-svn--12-07-2006--15-51-Rev12111 it is fixed, thanks high ;) Regards Roy
After installing a SVN Snapshot the Autostart of MP doesn't work anymore. The corresponding entry in the registry points to the...
Replies
12
Views
2K
yup fixed here, too :)
yup fixed here, too :)
MediaPortal Version: 0.2.1.0 latest SVN (12061) MediaPortal Skin: BlueTwo Windows Version: Windows XP UK SP2 with all patches...
Replies
3
Views
1K
Hi, This it's fixed by rtv in revision 12064, thanks rtv :) Regards Roy
Hi, This it's fixed by rtv in revision 12064, thanks rtv :) Regards Roy
MediaPortal Version: SVN 0.2.1.0 build 12033 MediaPortal Skin: BlueTwo Windows Version: Windows XP SP2 CPU Type: Intel Celeron M...
Replies
4
Views
1K
Hi, This it's not a bug, you need a encoder to be able to use Software cards ;) Regards Roy
Hi, This it's not a bug, you need a encoder to be able to use Software cards ;) Regards Roy
MediaPortal Version: 0.2.1.0 Windows Version: Windows XP 1. TV Card: Pinnacle PC TV 100e My TV does not work with pinnacle...
Replies
1
Views
1K
Ok thanks for that. Deleted the Start AutoZap(122) under Keys and Sounds and is now working normally. Cheers Russ
Ok thanks for that. Deleted the Start AutoZap(122) under Keys and Sounds and is now working normally. Cheers Russ
MediaPortal Version: 0.2.1.0 MediaPortal Skin: Windows Version: Windows XP Pro SP2 CPU Type: Intel 3.2Ghz HDD: Western...
Replies
2
Views
1K
It has been applied to SVN for a while now and it works for me, atleast in Videos and Music I don't use the others so haven't tested them much. Please give some more info.
It has been applied to SVN for a while now and it works for me, atleast in Videos and Music I don't use the others so haven't...
MediaPortal Version: 0.2.1.0 Windows Version: XP Pro I'm having some problems with sorting videos by date. It doesn't work, it...
Replies
9
Views
1K
Top Bottom