General Support (49 Viewers)

Post problems you have when using MediaPortal, or pre installation questions in here.
@joecrow: Thanks a million for this! I have had this weird issue for ages and with one simple uncheck, it's gone! Never understood what the option was for, like AlunS. And I still don't... It's probably something else, but when starting a video the audio doesn't start IMMEDIATELY along with the video. So maybe a second or two are...
@joecrow: Thanks a million for this! I have had this weird issue for ages and with one simple uncheck, it's gone! Never understood...
I'm having a strange one here ... it seems to have started after getting a new Sony 4k TV, and manifests itself by refusing to...
Replies
6
Views
931
This is how UAC works, the Media Portal itself runs under a user account, and the Configurator under an Administrator account/rights, the Administrator may not see your shared folders, especially if they are mapped to a drive letter (Because under his account, the shared folders were not mapped to the drive letter).
This is how UAC works, the Media Portal itself runs under a user account, and the Configurator under an Administrator...
Hi all, I am thinking this is most likely a Windows issue rather than a MP problem but I thought I would see if there is any advice...
Replies
1
Views
1K
Awesome!!! #Edit# And all working again!! Now I can see just how depressing the world is in detail! (y)o_O
Awesome!!! #Edit# And all working again!! Now I can see just how depressing the world is in detail! (y)o_O
When using the InfoService plugin to browse to a news story (using BrowseTheWeb plugin) MP CTD :( Logs attached...
Replies
20
Views
3K
Top Bottom