Listen Music (14 Viewers)

General talk, support, improvement suggestions and tips & tricks
I could solve my problem. I recovered after the fresh install of MP my music database was. It seems that the file was corrupt. The fanarthandler database was also corrupt which slowed down my whole system. Everything works fine now.
I could solve my problem. I recovered after the fresh install of MP my music database was. It seems that the file was corrupt. The...
I had to reinstall MP and recognized that the cover handling is wrong. All my songs have a ID3-Tag and embedded cover. When I'm...
Replies
2
Views
2K
Page set up.
Page set up.
Firstly, I take NO credit for resolving this issue. ALL thanks should go to joEhSuper (y). You're a star. After significant...
Replies
4
Views
1K
I found the solution. Bta489 your advice was almost right. I didn't know but there was a copy of the file folder.jpg from my nas in \thumbs\music\folder\. After deleting the file from this folder MP created a new copy and all is good now. Thanks for the help guys.
I found the solution. Bta489 your advice was almost right. I didn't know but there was a copy of the file folder.jpg from my nas in...
Hi guys, I did a fresh intalll of MP 1.12 and had in one folder a folder.jpg thumb. I edited this picture and saved it again in the...
Replies
4
Views
861
Waooh, you're thinking right ! Holzi was right, too : it's related to the buffer size. Decreasing the buffer to 0.31s solved my problem ! Now, I can listen multi-channel & hd tracks perfectly in MediaPortal, that's awesome ! Big thanks to you, guys ! Jidehem.
Waooh, you're thinking right ! Holzi was right, too : it's related to the buffer size. Decreasing the buffer to 0.31s solved my...
Hi ! I think there is a problem with WASAPI player and exclusive mode : with this configuration, everything plays fine (mp3, wav...
Replies
7
Views
2K
Top Bottom