MediaPortal 1.1.0 RC 1 & 2 (8 Viewers)

Post issues you found in MediaPortal 1.1.0 RC 1 or 2.
  • Sticky
Re: Workaround for "Failed to locate assembly 'Gentle.Framework, Version=1.5.0.29053, THANKS! I was having the "Failed to locate assembly 'Gentle.Framework'" issue trying to get the Schedules Direct and LM Remote KeyMap Channel Changer Plugins to work using RC2 and RC3, but this did the trick. Looks like the Schedules Direct plugin...
Re: Workaround for "Failed to locate assembly 'Gentle.Framework, Version=1.5.0.29053, THANKS! I was having the "Failed to locate...
After upgrading to 1.1.0 RC2, some users are getting the following error (mainly when running TV Server Configuration): As already...
Replies
1
Views
13K
  • Sticky
Dear all, It looks as though, with the best will in the world, the process of updating from RC1 to RC2 does not go smoothly for everyone. Rather than having the bug forum clogged with posts about this issue (which the team are working hard to resolve) could I recommend that if you have problems with RC2, before reporting them...
Dear all, It looks as though, with the best will in the world, the process of updating from RC1 to RC2 does not go smoothly for...
Dear all, It looks as though, with the best will in the world, the process of updating from RC1 to RC2 does not go smoothly for...
Replies
0
Views
2K
  • Locked
  • Sticky
We appreciate every help we get from the community, but posting incomplete reports is not helpful. This is why all our moderators have the strict order to delete such threads without any warning. Please follow ::the guideline:: to provide us with the info we need to help you. :) :thx:
We appreciate every help we get from the community, but posting incomplete reports is not helpful. This is why all our...
We appreciate every help we get from the community, but posting incomplete reports is not helpful. This is why all our...
Replies
0
Views
2K
AW: Re: AW: XVID AVI Stuttering 1080p/50hz after about 20/25 minutes Yes off course. But its not solving the problem. In his answer, there is the explanation why not. only becouse this stuttering chance the whole! o.s, is no alternative for me. knows anyone if this stuttering-avi-bug is solvend in the new rc6? Greetings...
AW: Re: AW: XVID AVI Stuttering 1080p/50hz after about 20/25 minutes Yes off course. But its not solving the problem. In his...
MediaPortal Version: 1.1 RC1 MediaPortal Skin: Black Glass Windows Version: Windows 7 Home Premium CPU Type: Ahtlon Dual Core...
Replies
89
Views
18K
XP use SMB netwoking while win vista and 7 use SMB2 which is more suitable for that workaround. So imho in this case your issue related to XP
XP use SMB netwoking while win vista and 7 use SMB2 which is more suitable for that workaround. So imho in this case your issue...
MediaPortal Version: 1.1.0 RC2 MediaPortal Skin: Blue3 Wide Windows Version: Windows XP proff SP3 CPU Type: AMD Athlon 64 x2...
Replies
82
Views
17K
OK, understandable. Was just thinking if you had precompiled files that fitts to RC1. But never mind, you have more important things to do with MP dev. I don't have so much more information. The logs can be collected I guess since I have not cleared them, if you think it will be useful I will post them later today. When the crash...
OK, understandable. Was just thinking if you had precompiled files that fitts to RC1. But never mind, you have more important...
MediaPortal Version: 1.1.0 RC1 MediaPortal Skin: Blue3Wide Windows Version: Win XP SP3 CPU Type: AMD BE-2350e HDD: 2x 2,5" WD...
Replies
80
Views
11K
thanks i will give bluray handler a crack and see if it helps, it does seem random that the subtitles that are PGS are found on some movies and not others, have to do more digging i think.
thanks i will give bluray handler a crack and see if it helps, it does seem random that the subtitles that are PGS are found on...
MediaPortal Version: 1.1.0 RC2 Always Latest SVN MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: WIN7 Ultimate CPU Type: i7 Core i920...
Replies
75
Views
21K
Corrected. See I told you! ;)
Corrected. See I told you! ;)
MediaPortal Version: 1.1.0 RC1 MediaPortal Skin: Blue3Wide Windows Version: Windows 7 Professional 32bit CPU Type: Intel® Atom™...
Replies
74
Views
13K
This could indeed be the same problem, the logging looks the same.
This could indeed be the same problem, the logging looks the same.
MediaPortal Version: V1.1 RC1 MediaPortal Skin: Blue two wide Windows Version: Windows 7 64 Bit CPU Type: Core 2 Quad HDD: 2x...
Replies
72
Views
11K
  • Locked
Closing this thread: Core.dll - test results have been already gathered Thread gets completely off topic
Closing this thread: Core.dll - test results have been already gathered Thread gets completely off topic
If you have had some playing problems please try this dll before posting bug report. This has some adjustments how graph is created...
Replies
70
Views
29K
I see. Well, it's a fresh install of 1.1.0.0 final in my case.
I see. Well, it's a fresh install of 1.1.0.0 final in my case.
MediaPortal Version: 1.1.0 RC2 Revision:25546 MediaPortal Skin: Blue3 Wide Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit CPU...
Replies
67
Views
14K
Now I reconfigered MP and TVServer to use 192.168.1.67. But errors come again and again. I see that there's an SQLServer error in logs. Actually, in early releases to solve this problem and not to use loopback adaptor I wrote MSSQL$SQLEXPRESS in registery and restarted PC. But if I do it now in 1.1.0* this record is...
Now I reconfigered MP and TVServer to use 192.168.1.67. But errors come again and again. I see that there's an SQLServer error...
MediaPortal Version: MP 1.1 RC 1 MediaPortal Skin: Blue3Wide Windows Version: Windows 7 Ultimate CPU Type: Intel Core2 6400...
Replies
63
Views
13K
Installed and right now testing in with RC2. ATM I can't see any glitch, but I can't see any log entry regarding PMT change... so I don't if it's because spanish TDT has stopped changing PMT with no PID changes, or it's just that it's not reflected in log... I'll keep on testing and report any issue. Thanks! EDIT: Ok! I got two pmt...
Installed and right now testing in with RC2. ATM I can't see any glitch, but I can't see any log entry regarding PMT change... so I...
MediaPortal Version: 1.1.0. RC2 MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Vista 32bit CPU Type: Core 2 Duo 6550 HDD: 2xWD...
Replies
62
Views
11K
Hi guys, Finally got back home (been away with work). I had a quick look at the various "developments" that have been going on (Owlroost's dll, new SAF5 SVN, new files to deal with required space for time shifting, ATI 10.4, etc). I quickly applied them to see if they would solve my constant stutter problem (which I had...
Hi guys, Finally got back home (been away with work). I had a quick look at the various "developments" that have been going...
MediaPortal Version: 1.1. RC1 MediaPortal Skin: blue3 wide Windows Version: win xp sp3 CPU Type: amd dual core HDD: SATA 2 500...
Replies
54
Views
8K
  • Locked
that's enough for that topic. ** thread closed ** Simone
that's enough for that topic. ** thread closed ** Simone
When you try to install 1.1RC1 on Windows Server 2003R2 SP2 x86 the installer stops with the error "Windows XP x64 (Service Pack 2)...
Replies
47
Views
8K
re: crash on TV server upgrade RC1=>RC2 Ofc it crashes and we never recommended _anywhere_ that you should uninstall the SQL Server. Because (what you obviously don't know) the MySQL and MS-SQL uninstallers do not remove the database files. And if you do not remove them by hand, then the MySQL installer _will fail_ because there...
re: crash on TV server upgrade RC1=>RC2 Ofc it crashes and we never recommended _anywhere_ that you should uninstall the SQL...
OK, just upgraded from RC1 to RC2 and installer picked up the right settings (ie. upgrade) but crashed during install of TV Server...
Replies
46
Views
7K
The fix is for freezing menus (single frame menus were not shown correctly). You don't need the core.dll I added in previous versions of the patch that caused other problems. If you still have problems with the fix, please let me know on which DVD and I try to reproduce it. Logs are not needed as there is no indication in the logs of...
The fix is for freezing menus (single frame menus were not shown correctly). You don't need the core.dll I added in previous...
MediaPortal Version: MP 1.1 RC 1 MediaPortal Skin: MP3 Wide Windows Version: Win 7 64 RTM Ultimate CPU Type: Intel core2 duo...
Replies
45
Views
8K
MacGyverek, its the same for me, the two recordings i tested works in RC 1, hope someone can say what they have done between RC 1 to RC 2 regarding this.
MacGyverek, its the same for me, the two recordings i tested works in RC 1, hope someone can say what they have done between RC 1...
MediaPortal Version: 1.1.0 RC2 (svn 25658) MediaPortal Skin: blue3wide Windows Version: Windows 7 x64 CPU Type: i7 920 HDD...
Replies
44
Views
7K
That's right;)
That's right;)
MediaPortal Version: 1.1.0 RC1 MediaPortal Skin: BlackGlass Windows Version: MS Windows 7 x86 Ultimate CPU Type: AMD Athlon 64...
Replies
42
Views
8K
yeah I saw that. u could try and compile and copy over the tvplugin.pdb file, this will give us line numbers of the exception. can you try and pinpoint what goes on when it faults ? btw. this talk belongs in a new thread :) Feel free to create one. /gibman
yeah I saw that. u could try and compile and copy over the tvplugin.pdb file, this will give us line numbers of the exception...
MediaPortal Version: 1.1 RC1 MediaPortal Skin: Blue3 modified for more lines Windows Version: WinXP SP3 CPU Type: Phenom II...
Replies
42
Views
5K
great!?! :( something else to fix when i get my new receiver. my current receiver cannot decode HD audio.
great!?! :( something else to fix when i get my new receiver. my current receiver cannot decode HD audio.
Installed a fresh: Win7 x64 Ati 4550 - driver 10.3 catalyst 10.4 MP RC2 SAF 5.0 using mkv file as tester: when ever i...
Replies
41
Views
5K
hi scyth, is ok for me ! no problem with DVD Moon & 20 leags under the sea ! but i have the cause of problem ! this mornig i have reinstalled MP and when playing DVD is VRM9 (EVR cheked) i check EVR - default codec MPC - no problem, i think is MS DTV DVD codec ! when i meet codec PDVD10 and FFdshow audio - bug ! many thanks !!!!!!
hi scyth, is ok for me ! no problem with DVD Moon & 20 leags under the sea ! but i have the cause of problem ! this mornig i...
MediaPortal Version: 1.1 Rc1 MediaPortal Skin: Blue3 wide Windows Version: windows 7 Integral CPU Type: Amd Sempron 2800+ s754...
Replies
38
Views
5K
Please keep the posts on topic. Thank you. Simone
Please keep the posts on topic. Thank you. Simone
TV-Server Version: 1.1.0 RC-1 rev25080 MediaPortal Version: 1.1.0 RC-1 rev25080 MediaPortal Skin: BleazleWide Windows Version...
Replies
37
Views
6K
  • Locked
Closed thread, original problem is solved and thread is flooding with non-related issues which should be reported in the correct forum (RC3 mostly)
Closed thread, original problem is solved and thread is flooding with non-related issues which should be reported in the correct...
MediaPortal Version: 1.1.0 RC 1 MediaPortal Skin: StreamedMP 0.9.976 Windows Version: Windows 7 Ultimate x86 CPU Type: AMD...
Replies
36
Views
22K
I know it's been some time since anyone has posted in this forum, but does anyone else get an invalid rar file when trying to open this? I am planning on using MediaPortal 1.8 running on Server 2008r2. Has the MCE remote issues been taken care of with later releases of MP? Thanks in advance.
I know it's been some time since anyone has posted in this forum, but does anyone else get an invalid rar file when trying to open...
I updated my RC1 to RC2 and since then got only few key working on MCE Remote :( Working keys so far: - directions arrows (top...
Replies
36
Views
9K
Yes https://forum.team-mediaportal.com/threads/windows-7-half-fullscreen.71785/ http://mantis.team-mediaportal.com/view.php?id=3353 I hope I'm not letting a cat out of the bag, but the plan is to try and fix it for MP 1.3.
Yes https://forum.team-mediaportal.com/threads/windows-7-half-fullscreen.71785/...
MediaPortal Version: 1.1 rc2 MediaPortal Skin: blue3wide Windows Version: 7 CPU Type: AMD 4850e HDD: WesterDigital Memory...
Replies
35
Views
9K
Is there any development on this? I have this problem on 1.1.0 Final. Going back to the old drivers work, but then my tvservice stops responding every now and then, maybe at 00:00 like someone mentioned.
Is there any development on this? I have this problem on 1.1.0 Final. Going back to the old drivers work, but then my tvservice...
MediaPortal Version: RC2 MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Windows 7 32bit CPU Type: Intel Core2Duo E7300 HDD: OCZ...
Replies
34
Views
11K
My suspicions have been confirmed as CH4+1 just froze again. I immediately stopped it and tried to restart it and got the "No Signal" error. I then manually deleted all the TS files and it started fine.
My suspicions have been confirmed as CH4+1 just froze again. I immediately stopped it and tried to restart it and got the "No...
MediaPortal Version: v1.1.0 RC1 MediaPortal Skin: Blue3Wide Windows Version: XP Pro SP3 CPU Type: P4 2.8Ghz Northwood HDD...
Replies
33
Views
6K
MP1 MP2 [fixed] Diseqc problem DE
this sounds quite strange for me :o but anyway :sorry: that I did not understand this before and :thx: for the explanation. BR MaxT
this sounds quite strange for me :o but anyway :sorry: that I did not understand this before and :thx: for the explanation...
MediaPortal Version: 1.1.0 RC2 MediaPortal Skin: Default, PurevisionHD Blue Windows Version: Win7 x64 CPU Type: Intel Core 2 Duo...
Replies
32
Views
6K
Ok, will try that and report back. I uninstalled AVG on both systems (I run multi-seat) and reinstalled RC1 at the same time, the problem was on the TVServer end because I reinstalled the client and removed AVG on my media system first, but I cannot 100% confirm it was AVG on my server causing the problem since I reinstaleld the TV...
Ok, will try that and report back. I uninstalled AVG on both systems (I run multi-seat) and reinstalled RC1 at the same time, the...
MediaPortal Version: MP 1.1 RC1 MediaPortal Skin: Blue 3 W Windows Version: Windows 7 Danish CPU Type: Intel q8200 HDD...
Replies
31
Views
7K
Tried the one from 27-02-2010. It did not fix the problem for me :-( /Soeren
Tried the one from 27-02-2010. It did not fix the problem for me :-( /Soeren
Hi, clean install of MP1.1RC1 With CoreAVC hd codec when zap from sd to hd i see some frames of HD channel (slow motion) and...
Replies
31
Views
6K
Hi there, Back home and I've done some testing. :D It doesn't look like I have the issue after all - I have set my start of week to Monday, restarted TVServer. When I schedule programs via "advanced recording/Record this time every week" the programs appear to be scheduled correctly (according to Scheduled Programs and the...
Hi there, Back home and I've done some testing. :D It doesn't look like I have the issue after all - I have set my start of...
MediaPortal Version: 1.1 rc2 MediaPortal Skin: Maya Windows Version: Windows 7 Ultimate CPU Type: i3-530 HDD: Western Digital...
Replies
30
Views
4K
Tested and works, although i got something wrong: A show on the same day that was not to record (because of different time) got also marked as REC in the recording dialog, but nowhere else.
Tested and works, although i got something wrong: A show on the same day that was not to record (because of different time) got...
MediaPortal Version: 1.1.0 RC1 MediaPortal Skin: blue wide Windows Version: Windows Vista CPU Type: Core2Duo E6600 HDD: Samsung...
Replies
30
Views
4K
Top Bottom