MediaPortal 1.2.0 ALPHA (2 Viewers)

Post issues you found in MediaPortal 1.2.0 Alpha.
Not related to this, so I'll close this one. But, since that patch muellers linked to is long time pending, is it possible for any of you to try the patch and test it?
Not related to this, so I'll close this one. But, since that patch muellers linked to is long time pending, is it possible for any...
The "rtl" flag (strings_he.xml <Language name="Hebrew" characters="1524" rtl="true">) is override by the flag set in...
Replies
7
Views
2K
Ok mm1352000, It was only a "bump" to the developers. Didn't know you were aware of the problem. Thank you, sdf
Ok mm1352000, It was only a "bump" to the developers. Didn't know you were aware of the problem. Thank you, sdf
It's a known bug. Start FM radio takes about 10-12 seconds. Switching channels takes about 7-9 seconds. This happens only with...
Replies
2
Views
2K
...furthermore, like michael_t says, the graphs are never disposed even if the TV Server process does stop in response to manual control in TV Server config or stop/restart from service management...
...furthermore, like michael_t says, the graphs are never disposed even if the TV Server process does stop in response to manual...
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha Windows Version: Windows 7 Since MP 1.2.0 Alpha the TvService does not handle stop requests...
Replies
5
Views
2K
AW: Re: Powerscheduler won't let the system standby Sure, that would work. But it wouldn't work if I want the htpc to shut down automatically only if it is in home screen. And that would also not fix the problem that it goes into away mode when an application like firefox is running. For me this behavior doesn't sound like it...
AW: Re: Powerscheduler won't let the system standby Sure, that would work. But it wouldn't work if I want the htpc to shut down...
Hi, since 1.2.0 the Powerscheduler prevents the system to go into standby when I press the standby-button on the remote or the...
Replies
5
Views
2K
Thank you. Setting useExtendedCharsWithStandardCulture to "yes" and cleaning the cashe resolved the problem. Do we know why the behaviour is different in XP and W7? Would the MP performance be affected by skin cache weight? I mean using <entry name="useExtendedCharsWithStandardCulture">yes</entry> vs <entry...
Thank you. Setting useExtendedCharsWithStandardCulture to "yes" and cleaning the cashe resolved the problem. Do we know why the...
If the file name contains a unicode character, the font used for the file name is thinner. In Windows XP the fonts for non unicoded...
Replies
5
Views
2K
:thx::thx: best pre build svn in along time no problem att all ..exept the redist for 2010 ... if some one have a working setup to compile tvseries/moving pictures or a compiled version to share would be much appreciated /Tobias
:thx::thx: best pre build svn in along time no problem att all ..exept the redist for 2010 ... if some one have a working...
Hi guys, Just updated to SVN27628 and now I get an error "unable to start graph" With SVN27491 everything was working fine so...
Replies
3
Views
2K
Yep, everythings working normally again with 10.12, so please mark this No Bug. EDIT: within minutes of posting this, I got another BSOD with ati2dvag, so clearly I haven't found the problem yet! I only downgraded the actual driver (of which ati2dvag is a part), but I'll have to try downgrading the SB driver and CCC as well. I...
Yep, everythings working normally again with 10.12, so please mark this No Bug. EDIT: within minutes of posting this, I got...
MediaPortal Version: v1.2A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: XP Pro SP3 CPU Type: Athlon II X4 630 HDD: 640GB WD...
Replies
3
Views
2K
Thanks for the link to the Mantis entry. I do have rather a large collection of recordings. I should really watch and/or delete them sometime (not enough hours in the day!) Hopefully the resolution change thing won't happen again and hasn't before, so I doubt my hardware needs moving around. Could be driver related of course...
Thanks for the link to the Mantis entry. I do have rather a large collection of recordings. I should really watch and/or delete...
MediaPortal Version: v1.2A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: XP Pro SP3 CPU Type: Athlon II X4 630 HDD: 640GB WD...
Replies
2
Views
2K
AW: automatic AC3 selection is sometimes not working Ah sorry, i was a bit confused, i thought at language, not at AC3 :ooops:
AW: automatic AC3 selection is sometimes not working Ah sorry, i was a bit confused, i thought at language, not at AC3 :ooops:
MediaPortal Version: MP1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: Maya Windows Version: Windows 7 x86 Ultimate CPU Type: AMD Athlon II X2...
Replies
9
Views
1K
I've now found an article regarding this Using Media Center Remote IR when BlackGold card installed - BlackGold
I've now found an article regarding this Using Media Center Remote IR when BlackGold card installed - BlackGold
MediaPortal Version: 1.2A MediaPortal Skin: Blue 3 Wide Windows Version: Windows 7 Ultimate CPU Type: Intel Core 2 Duo E6400...
Replies
1
Views
1K
Re : imon, IRSS and minidisplay I almost have the same problem. It seems that the MP minidisplay driver is 32bits and does not works well under W7 64 bits. My VLsystem Blast works a little... but hangs randomly. Mp still works with keyboard or mouse. (the same PC works fine with XP32) If anybody have a clue to solve that ...
Re : imon, IRSS and minidisplay I almost have the same problem. It seems that the MP minidisplay driver is 32bits and does not...
I have a probleme, when minidisplay is enable, my remote don't work with IRSS. And mediaportal ramdomly stop. When i disable the...
Replies
1
Views
1K
AW: MP SVN 27826 crashes with System.Data.ConstraintException I just tried to reproduce it with filmstrip and list layout and had no success. With coverflow the bug is reproduceable reliably. I also checked if the bug occurs in music shares view with coverflow and it does not... Michael
AW: MP SVN 27826 crashes with System.Data.ConstraintException I just tried to reproduce it with filmstrip and list layout and had...
MediaPortal Version: SVN 27826 MediaPortal Skin: DefaultWide Windows Version: Windows 7 MP SVN 27826 crashes with...
Replies
2
Views
1K
It seems to help a lot by reinstall the mdapi filter. Now it takes about 7 - 10 seconds to switch channel.
It seems to help a lot by reinstall the mdapi filter. Now it takes about 7 - 10 seconds to switch channel.
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: Blue3wide Windows Version: Windows 7 Ultimate 64bit CPU Type: Intel® Atom™...
Replies
3
Views
1K
MediaPortal Version: v1.2A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Win7 Ultimate 64-bit CPU Type: Athlon II X4 630 HDD: 2TB Samsung F4 Memory: 4GB DDR2 1066Mhz Motherboard: Biostar TA790GXB3 Video Card: HD3300 IGP Video Card Driver: 11.3 Sound Card: onboard Realtek AC97 (ALC662) Sound Card AC3: no AC3 Sound Card...
MediaPortal Version: v1.2A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Win7 Ultimate 64-bit CPU Type: Athlon II X4 630 HDD...
MediaPortal Version: v1.2A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Win7 Ultimate 64-bit CPU Type: Athlon II X4 630 HDD...
Replies
0
Views
1K
This is by design. There are many other files (comskip, thumbs etc) which may be created. You should create your (presumably re-encoded) avi files in a different folder to the recordings
This is by design. There are many other files (comskip, thumbs etc) which may be created. You should create your (presumably...
MediaPortal 1.2.0 Alpha: Hello, unfortunately it is possible, that MediaPortal 1.2.0 Alpha (maybe other version also?)...
Replies
1
Views
1K
Hi, if you added album names only where they were missing like me and you still experience missing album covers though there is an album name in every title, take a closer look at the characters in the album name. I found the following characters to be preventing MP from displaying cover art: , [ ] ( ) . there may be more. So I...
Hi, if you added album names only where they were missing like me and you still experience missing album covers though there is an...
MediaPortal Version: MP 1.2.0 MediaPortal Skin: Blue3 Wide Windows Version: W7x64 (fully patched) CPU Type: AMD Phenom II X3...
Replies
6
Views
1K
Hi Musicman62 I have just installed 1.1.1 and tested it. I have been running into a similar problem. I did some test recordings (manuel recordings) and could only delet a few, then I run into the similar probelm "error could not delete recording". However, it was not an active recording, I just started the recorded TV to see what...
Hi Musicman62 I have just installed 1.1.1 and tested it. I have been running into a similar problem. I did some test recordings...
MediaPortal Version: 1.2.0.0 Alpha MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: XP MCE SP3 CPU Type: AMD Athlon 64X2 (690)...
Replies
4
Views
1K
These are the default values in SVN so you must have either upgraded from an older SVN or changed the values manually. If there is another issue can you create a new thread? Thanks
These are the default values in SVN so you must have either upgraded from an older SVN or changed the values manually. If there is...
MediaPortal Version: 1.2 svn MediaPortal Skin: maya Windows Version: vista 32 bit CPU Type: atom 330 HDD: seagate 1.5 TB...
Replies
3
Views
1K
I think everything is working now, all I did was that I removed everything about epg in powerscheduler except "Prevent standby when grabbing EPG". Will see if it works tomorrow too.
I think everything is working now, all I did was that I removed everything about epg in powerscheduler except "Prevent standby when...
MediaPortal Version: 1.2 Alpha MediaPortal Skin: Streamed MP Windows Version: Windows 7 Ultimate CPU Type: AMD Athlon 64 X2...
Replies
7
Views
1K
AW: latest SVN bug: can't enter timeline in tvguide after changing group Uh ok so perhaps it's better to revert these changes?
AW: latest SVN bug: can't enter timeline in tvguide after changing group Uh ok so perhaps it's better to revert these changes?
Hi! Please check if you know now what i mean: 1.) Go to TVGuide group of channels A - then press the right button to get to a...
Replies
7
Views
1K
I can't say exactly what was the cause ot freezing - making the playlist or shuffling it. At first, I had "auto shuffle" checked and MP freezed not when I opened current playlist, but later when I pressed "shuffle". Now I had the option unchecked and today MP freezed when I pressed "current playlist". So no shuffling was made. I...
I can't say exactly what was the cause ot freezing - making the playlist or shuffling it. At first, I had "auto shuffle" checked...
Comparing to previous versions the 1.2.0 is too slow when adding music to the playlist and when then shuffling it (less than 1...
Replies
4
Views
1K
Thanks for sharing the solution :) That is not a code issue. It is up to the driver to support that function. If it doesn't support it then there is nothing that the MediaPortal team can do. Upgrading the drivers *might* help (the driver developer might fix bugs or change something that allows support for pausing the graph in later...
Thanks for sharing the solution :) That is not a code issue. It is up to the driver to support that function. If it doesn't...
MediaPortal Version: 1.2.0 (26893) MediaPortal Skin: Maya Windows Version: Windows7 64-Bit CPU Type: Intel Core i5-750 HDD...
Replies
7
Views
1K
Nope, unfortunately that didn't work. Logs attached. Noticed some more stuff. All only a problem watching analog TV. If I watch for a while then hit back arrow always comes up with "Start" as though there is no buffer. Jumping back to home screen with TV running shows small TV windows in bottom left of screen, but program name...
Nope, unfortunately that didn't work. Logs attached. Noticed some more stuff. All only a problem watching analog TV. If I...
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: Black & White 1080 Windows Version: XP Pro SP2 CPU Type: Intel P4 3GHz HDD...
Replies
3
Views
1K
AW: svn 27068: Some plugins don't load anymore (like IRServer Suite) How do you do that? Could someone compile a new version and upload it?
AW: svn 27068: Some plugins don't load anymore (like IRServer Suite) How do you do that? Could someone compile a new version and...
Since yesterday svn changes, IRServer Suite plugin is not loaded anymore. Here are some error messages I got: As you can see...
Replies
6
Views
1K
Hi, Confirmed fixed in SVN 26691, many thanks to Deda for solving it :) Regards Roy
Hi, Confirmed fixed in SVN 26691, many thanks to Deda for solving it :) Regards Roy
Hello The Picture below show that it is now possible to add an extension twice, i think i can remember that this was not...
Replies
5
Views
1K
Sure your way is not in any way wrong but as MP behave like that for a long time there is a big risk to change it without to mess something else. I will try to see if this can be implemented but I'm not promising that I will succeed soon and ofc., My Videos is not a replacement for Moving Pictures. You can see it something like light...
Sure your way is not in any way wrong but as MP behave like that for a long time there is a big risk to change it without to mess...
Hello at all My Videofiles all have an separate Folder for each Video (Folder Name = Video Name, some of my Videos are DVD's and...
Replies
6
Views
1K
Re: AW: Lost CI after recording Hi again Okay that is fine - it may be two problems. Like I said before, I still need logs to show me what is going wrong. Your first logs in this thread did not show any problems...
Re: AW: Lost CI after recording Hi again Okay that is fine - it may be two problems. Like I said before, I still need logs...
Hi, With all versions of MP (I have my CA since 1.1.0 RC1) I have the problem, that "sometimes" the CI-module is lost by the...
Replies
5
Views
1K
Hi all, I have been watching SD and HD in my multiseat environment relatively ok, with some stuttering on HD and HD+. Since I wanted to address my stuttering I was putting a new active Intel Server GigE PCIe card into my server, to offload streaming from my CPU to the PCIe card. When I am now tuning to an HD+ channel I...
Hi all, I have been watching SD and HD in my multiseat environment relatively ok, with some stuttering on HD and HD+. Since I...
Hi all, I have been watching SD and HD in my multiseat environment relatively ok, with some stuttering on HD and HD+. Since I...
Replies
0
Views
1K
MediaPortal Version: 1.2alpha MediaPortal Skin: blue3wide Windows Version: vista 32 sp2 CPU Type: e8400 HDD: WD AV-GP 2TB Memory: 4gb Motherboard: asus P5KE-WiFi Video Card: ati 4650 Video Card Driver: 10.9 Sound Card: ati hdmi Sound Card AC3: Sound Card Driver: realtek 2.49 1. TV Card: de floppy-dtv 1. TV Card Type...
MediaPortal Version: 1.2alpha MediaPortal Skin: blue3wide Windows Version: vista 32 sp2 CPU Type: e8400 HDD: WD AV-GP 2TB...
MediaPortal Version: 1.2alpha MediaPortal Skin: blue3wide Windows Version: vista 32 sp2 CPU Type: e8400 HDD: WD AV-GP 2TB...
Replies
0
Views
1K
If I move back to 1.1.1 I don't get the error... Any idea what else can I check? Thanks!
If I move back to 1.1.1 I don't get the error... Any idea what else can I check? Thanks!
Hi I have just upgrade from 1.1.1 to 1.2.0 alpha and on the error.log of tvserver I'm getting errors. This is happeing...
Replies
3
Views
1K
Top Bottom