MediaPortal 1.2.0 ALPHA (3 Viewers)

Post issues you found in MediaPortal 1.2.0 Alpha.
AW: Graph building runs in an endless loop after switching channel i installed today the actual SVN 26879 and wanted to start working on this as my HDTV channels don't work through UNC on one of my htpc - no idea why only there. But i wasn't able to reproduce this behaviour - any idea?
AW: Graph building runs in an endless loop after switching channel i installed today the actual SVN 26879 and wanted to start...
Hi, i can trigger this behaviour reproducable by switching between channels very often. In TvServer setup i can see that the...
Replies
11
Views
2K
MediaPortal Version: 1.2 alpha MediaPortal Skin: Blue3wide Windows Version: XP + SP3 CPU Type: AMD 5050e 2.6GHz Memory: 2048MB Motherboard: BIOSTAR TA770 A2+ Video Card: ATI Radeon HD 4550 Video Card Driver: Catalyst 10.11 1. TV Card: Technisat SkyStar HD2 1. TV Card Type: DVB-S2 1. TV Card Driver: 1.3 2. TV Card: Technisat...
MediaPortal Version: 1.2 alpha MediaPortal Skin: Blue3wide Windows Version: XP + SP3 CPU Type: AMD 5050e 2.6GHz Memory: 2048MB...
MediaPortal Version: 1.2 alpha MediaPortal Skin: Blue3wide Windows Version: XP + SP3 CPU Type: AMD 5050e 2.6GHz Memory: 2048MB...
Replies
0
Views
686
Nope, unfortunately that didn't work. Logs attached. Noticed some more stuff. All only a problem watching analog TV. If I watch for a while then hit back arrow always comes up with "Start" as though there is no buffer. Jumping back to home screen with TV running shows small TV windows in bottom left of screen, but program name...
Nope, unfortunately that didn't work. Logs attached. Noticed some more stuff. All only a problem watching analog TV. If I...
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: Black & White 1080 Windows Version: XP Pro SP2 CPU Type: Intel P4 3GHz HDD...
Replies
3
Views
1K
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit CPU Type: AMD Athlon X2 235E Dual Core 2x2.7Ghz HDD: 1.5 TB WD Memory: 4 GB 1333MHz Motherboard: Gigabyte MA785GMT-UD2h Video Card: Nvidia GT240 Video Card Driver: 258.96 Sound Card: Realtek Sound Card AC3: optical...
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit CPU Type: AMD...
MediaPortal Version: 1.2.0 Alpha MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Windows 7 Home Premium 64 bit CPU Type: AMD...
Replies
0
Views
810
I can confirm and I already reported to gibman earlier. I can also confirm that it is now FIXED and i can see that he revertet something in SVN26845 that has fixed the issue :)
I can confirm and I already reported to gibman earlier. I can also confirm that it is now FIXED and i can see that he revertet...
After rev 26797 MP will never remove the teletext subtitle. It sticks until the next subtitle is shown. <BLANK PAGE> needs to be...
Replies
1
Views
785
AW: Re: Powerscheduler won't let the system standby Sure, that would work. But it wouldn't work if I want the htpc to shut down automatically only if it is in home screen. And that would also not fix the problem that it goes into away mode when an application like firefox is running. For me this behavior doesn't sound like it...
AW: Re: Powerscheduler won't let the system standby Sure, that would work. But it wouldn't work if I want the htpc to shut down...
Hi, since 1.2.0 the Powerscheduler prevents the system to go into standby when I press the standby-button on the remote or the...
Replies
5
Views
2K
The fixes that Andy submitted recently (viewport-issue and addition of masking in thumbnails and filmstrip) have cured the issue for me. So...this should be fixed whenever 1.2.0 Beta is released. Or in recent SVN versions.
The fixes that Andy submitted recently (viewport-issue and addition of masking in thumbnails and filmstrip) have cured the issue...
Hi Running SVN 26565 in both Windows 7 and XP shows coverflow with covers upside down in Blue3Wide. Maybe you already know this...
Replies
29
Views
5K
MediaPortal Version: 1.2.0A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Vista x64 SP1 CPU Type: AMD 5050e HDD: Seagate 1TB Memory: 4GB GSkill DDR2 800 Motherboard: ECS GeForce6100PM-M2 Video Card: AMD 4650 Video Card Driver: 10.1 Sound Card: CMEDIA Sound Card AC3: optical Sound Card Driver: CMIDriver-1.2.3-bin-x64-WaveRT...
MediaPortal Version: 1.2.0A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Vista x64 SP1 CPU Type: AMD 5050e HDD: Seagate 1TB...
MediaPortal Version: 1.2.0A MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: Vista x64 SP1 CPU Type: AMD 5050e HDD: Seagate 1TB...
Replies
0
Views
837
I just updated from MP 1.1.1 to MP 1.2.0 alpha. I have following behavior. PowerScheduler Plugin is enabled in TV and MP configuration. Mediaportal is not started. TV-Server Configuration - Power Scheduler "Shutdown server after being idle" is deselected but system goes into standby after 5 min. If I change time to 240 min...
I just updated from MP 1.1.1 to MP 1.2.0 alpha. I have following behavior. PowerScheduler Plugin is enabled in TV and MP...
I just updated from MP 1.1.1 to MP 1.2.0 alpha. I have following behavior. PowerScheduler Plugin is enabled in TV and MP...
Replies
0
Views
872
Was happy to test the Alpha, but I've gone back to 1.1.1 as this was starting to get pretty annoying. Still looking forward to 1.2 :)
Was happy to test the Alpha, but I've gone back to 1.1.1 as this was starting to get pretty annoying. Still looking forward to 1.2 :)
MediaPortal Version: 1.2 Alpha MediaPortal Skin: Maya (latest) Windows Version: Windows XP 32bit CPU Type: Intel Core i7 920 HDD...
Replies
6
Views
2K
I think everything is working now, all I did was that I removed everything about epg in powerscheduler except "Prevent standby when grabbing EPG". Will see if it works tomorrow too.
I think everything is working now, all I did was that I removed everything about epg in powerscheduler except "Prevent standby when...
MediaPortal Version: 1.2 Alpha MediaPortal Skin: Streamed MP Windows Version: Windows 7 Ultimate CPU Type: AMD Athlon 64 X2...
Replies
7
Views
1K
I would like to report a minor issue with the weather icon. I reported a similar problem and it was fixed: https://forum.team-mediaportal.com/mediaportal-1-1-0-rc-3-6-519/weather-skin-cosmetic-problem-84674/ But with the fix another minor problem was introduced: the text for the bigger icon for the current weather conditions...
I would like to report a minor issue with the weather icon. I reported a similar problem and it was fixed...
I would like to report a minor issue with the weather icon. I reported a similar problem and it was fixed...
Replies
0
Views
1K
Hi, Sent a request to catavolt, he should know more about this & be able to help you out :) Regards Roy
Hi, Sent a request to catavolt, he should know more about this & be able to help you out :) Regards Roy
I'm having some problems with the new define tags: references.xml <define>#showlabel:yes</define> BasicHome.xml <control>...
Replies
1
Views
722
If I move back to 1.1.1 I don't get the error... Any idea what else can I check? Thanks!
If I move back to 1.1.1 I don't get the error... Any idea what else can I check? Thanks!
Hi I have just upgrade from 1.1.1 to 1.2.0 alpha and on the error.log of tvserver I'm getting errors. This is happeing...
Replies
3
Views
1K
Top Bottom