Search results

  1. T

    play iso in MP

    Thanks for this.
  2. T

    play iso in MP

    hey guys, I want to play blu-ray and 3D movies through MP, because they are iso files im unable to play them. Is there something extra I need to download or is it just a change of settings. cheers
  3. T

    [Plugin] DVDArt - All artwork for MovingPictures, MyFilms, TVSeries, Music & more!!!

    just seems weird that all my albums were showing on skin until I installed this, now nothingscrap my last post. user error. looking forward to the banners and backdrops to the music when sorted thanks
  4. T

    [Plugin] DVDArt - All artwork for MovingPictures, MyFilms, TVSeries, Music & more!!!

    what is strange is when I open music in MP it cant find any of my albums, ive tried changing skins, looking into settings and everything seems ok. ive uninstalled this plugin to try and nothing. strange or is it me
  5. T

    [Plugin] DVDArt - All artwork for MovingPictures, MyFilms, TVSeries, Music & more!!!

    great, I done this specifically for music as fanart handler does work on MP 1.8. ha cheers any idea if its coming back or another plugin I can try
  6. T

    [Plugin] DVDArt - All artwork for MovingPictures, MyFilms, TVSeries, Music & more!!!

    just installed this plugin. done an import which found my movies and tv series, but no music. can someone help please
  7. T

    support MP 1.5 or later

    ive been trying for ages to set up fanart handler on my MP, titan skin with no joy. ive followed instructions from web page and still nothing. in settings no path appears for the backround, it does for thumbs. Is it something im doing wrong or is it not supported on MP 1.5 or later. thinking of...
  8. T

    img file through TV series using LAV filters

    im unable to watch an .img file through MP TV series using LAV filters. is it just the case of LAV not supporting this type of file or can I adjust in settings. ive had a look but unable to find
  9. T

    IMON trouble

    Vista ultimate Imon 7.77.1022. Thermaltake Not sure of model of remote, just says Lenovo on itAlso it works intermittently. Works great for an hour but then one of the functions stop. And it's always the enter or ok functionJust went into imon settings and altered the enter function to ok button...
  10. T

    IMON trouble

    im having trouble with remote I use for MP. its worked great for about 4 years. I recently done a windows update and for some reason the remote doesn't work. im using a Lenovo remote with imon software on pc
  11. T

    Mediaportal 1.5 crashing

    thanks guys, Deda, Home Y , davidf I tried all your suggestions and its working now. cheers again
  12. T

    Mediaportal 1.5 crashing

    ThanksThanks for the quick and in depth answer
  13. T

    Mediaportal 1.5 crashing

    It's not the skin as I've tried the same thing in a different skin and it still crashes
  14. T

    Mediaportal 1.5 crashing

    was this correct? any feedback would be great as it has crashed again recently while i was doing something different. i was skipping through a movie a bit quickly and it crashed. really annoying now. Also now and again the picture goes a fuzzy green. that might be a cable thats on its way out maybe,
  15. T

    Mediaportal 1.5 crashing

    i done as you requested. Not sure where to find the files after archive. found this tho in team mediaportal, hope its right.
  16. T

    Movie will not work in MP

    sorry but im unable to reproduce the problem, when i put it into debug mode Moving Pictures or My TV Series doesnt appear in the skin.
  17. T

    Mediaportal 1.5 crashing

    ok so i set the log level to debug mode in MP config. How do i zip all the files and where are they. I have to manually shutdown pc as im unable to do anything else like close down MP. Ive done another debug log after i re started my pc. so i doubt this will give you any info but its all i can do.
  18. T

    Mediaportal 1.5 crashing

    heres a debug log but was unable to recreate my problem as Tv Series and Moving Pictures did not appear in this mode. Not sure if this is helpfull.
  19. T

    Mediaportal 1.5 crashing

    When watching a film or tv show on MP, if a foreign speaking part comes up I insert a mouse right click and enable the subtitle. I have just updated my mediaportal to 1.5, if I try and do this the show/film stops and MP crashes in which I have to manually shutdown my pc. Also no subtitles. Can...
  20. T

    Movie will not work in MP

    I've got a film that will not work through MP but will work if I play it through zoom player, any reason for this. I've got around 200 movies and they all work with MP bar this. Annoying
  21. T

    plugins wont show in titan homepage

    Thanks for the help
  22. T

    plugins wont show in titan homepage

    Genius. Changed it to default and it works. Any idea why it doesn't work in extended
  23. T

    plugins wont show in titan homepage

    I've tried both basic and classic options.
  24. T

    plugins wont show in titan homepage

    Thanks for the reply. I've gone into settings but where you have videos plugin = mov pic. In my settings it says movie plugin = mov pic. Is that a prob? On MP 1.2 I used the skin mustayluca which was great, in the homepage it says TV Series , Moving Pictures and Music, but in Titan it says...
  25. T

    plugins wont show in titan homepage

    I've recently updated to mp 1.3 and the titan skin. The plugins i have installed will not show up in the homepage, i have to go into plugins first. The plugins i have are TV Series and Moving Pictures. Any help would be great as i've followed someone else's thread and it doesn't work for me
  26. T

    backdrops wont show on fanart handler

    recently i had to reinstall MP and all other extensions due to a different problem. the problem i have now is fanart handler, ive followed all the instructions on setting up but there is no music fanart on my pc. How do i go about doing this, as ive had it working before i uninstalled MP i...
  27. T

    mediaportal won't start

    uninstalled all MP on pc and re installed it> works now
  28. T

    mediaportal won't start

    mediaportal will not start on start up or manually. A message appears saying Any ideas would be greatfull, cheers Also, might be a coincidence but happened not long after i inserted a memory stick and scanned it.
  29. T

    SubCentral original thread

    thanx for the quick reply. can finally understand what they are saying in game of thrones now. cheers(y)
  30. T

    SubCentral original thread

    in moving pictures 'subcentral' appears on the left of screen incase you need subs, but it doesnt for mp tvseries, is there an option where i can alter this or wont it do it
  31. T

    MP version 1.2.1 crashes on start up

    recently everytime i start up MP this message shows up 'mediaportal has stopped working' and shuts down. can someone please help
  32. T

    tv series has stopped working

    All working soundly. much obliged for the really quick and sound advice guys.:) (y) Thanks
  33. T

    tv series has stopped working

    Thanks for the advice. Tv config is working at least. Wait to see if it works on media portal
  34. T

    tv series has stopped working

    do you mean the import path in the tv series config
  35. T

    tv series has stopped working

    hi PD. thanks for the quick reply. its getting much worse now, other plugins wont start in MP. Also MP takes ages to load up, might be easier to uninstall then re install
  36. T

    tv series has stopped working

    hope this helps
  37. T

    tv series has stopped working

    i've been using tv series for a while now with no trouble. Recently i installed itunes onto same pc as MP, now everything still worked for a bit(2 days or so), i even updated tv series and it still worked. today now it doesnt. i've uninstalled the new version and installed earlier versions, it...
  38. T

    gap around picture

    thanks for the advice and quick reply. your advice worked, tho mine was nvidia not ati. Problem sorted. thanks for the help(y)
  39. T

    gap around picture

    There is about a 2 inch black gap around the picture on tv screen. ive tried adjusting the screen calibration in the skin settings but it is already set to 1920x1080 which my tv is. is there a way of fixing this or am i stuck with it. it all seemed fine when i had a 720 tv.
  40. T

    LAV filter

    im having problems playing a film. watching the film thru media portal using lav filter the audio jumps. but when i burnrd it to disk it works fine. im assuming its the codecs. any ideas or information would be great
Top Bottom