Search results

  1. A

    NZ My Sky HDI Box blasting

    Hi there, I live in New Zealand and have recently upgraded my Sky STB and am trying to get IRSS STB blasting to work again. The STB is branded Sky NZ but when I check in the System menu it tell me that its a KAON Model 4D316C. I can't find this brand or model in the STB drop down list. Does...
  2. A

    IRSS 1.5.0.116: MP1.6 and Newer - Unoficial Testing Version ( No support )

    Hi, I have MP 1.4 and have installed IRSS V 1.5.0.75. Everything works except Blasting from TVServer. I can set up the STB and use the Test button and it works perfectly. However when running MP it will not Blast when I try to change the channel. Any ideas? Thanks AScott
  3. A

    Custom Data Grabber including Sky UK Channel/EPG Grabber

    Thanks Benoire, I will give it a try in the weekend. I currently use EPG Collector for both Freeview and Sky Channels, which works well, but doesn't have the Series Link functionality, which is why I am keen to try this out. Hope it works! Cheers, AScott
  4. A

    Custom Data Grabber including Sky UK Channel/EPG Grabber

    Hi DJBlu, When time permits, it would be great to see a Sky NZ Plugin. Would love to try it out. Cheers AScott
  5. A

    Win 7 64 bit and Hauppauge Wintv-PVR-500MCE

    Thanks for the fast response TheMerovingian and LiquidTouch. I tried using msconfig option and it worked perfectly! Simple and I didnt have to buy a new tuner card :-) Thanks again
  6. A

    Win 7 64 bit and Hauppauge Wintv-PVR-500MCE

    Hi Liquidtouch, it appears I might be having the same problem. However, can you please clarify, does the RAM have to be LESS than 4GB and not equal to 4GB? In other words, I have exactly 4GB on my system and so I am trying to work out if this the problem. Also how did you decrease the amount...
  7. A

    No TV Cards Listed

    Rekenaar & Geov, Ignore my last post, i installed the fix that you suggested and both my TV Cards appeared. Thanks heaps for your help. :thx:
  8. A

    No TV Cards Listed

    Thanks rekenaar & geov, I will try this patch tonight. Note that I have a Nova-T-500 (Dual DVB-T) as well as a PVR-500MCE (Dual Analog). It appears that this patch only applies to Analog cards, so I am not sure why my digital card is not showing either? Any ideas?
  9. A

    No TV Cards Listed

    TV-Server Version: 1.0.1 MediaPortal Version: 1.0 MediaPortal Skin: StreamedMP Windows Version: WinXP MCE SP3 CPU Type: Athlon 64X2 Dualcore 5000+ HDD: 1TB WD SATA, 80GB & 200GB Seagate SATA Memory: 2GB DDR2800 Adata Motherboard: Gigabyte GA-M56S-S3 Video Card: Albatron 6600GT PCIe...
  10. A

    External Channel Changing problem

    Thanks! Idonwong, terrific, it worked for me too. Should have paid more attention reading through the forum. Thanks for your help.:thx:
  11. A

    External Channel Changing problem

    Hi Camyoung, I have this identical problem, and have tried everything to fix it. Did you ever get this resolved? Any help would be greatly appreciated. Thanks, Ascott
  12. A

    Codec problems, particularly with HD

    Hi Robferrer, Did you ever work out a solution to this problem? I have exactly the same issue and would welcome any advice. My GraphStudio looks virtually identical to the one you posted. Any help greatly appreciated. Ascott
  13. A

    Change MP Channel Number

    Hi There, I am new to MP having previously used MCE. I have just managed to get almost everything working as I want apart from one major hassle...... I have an External STB (Sky New Zealand) and I have it feeding into the CVBS#1 input of my WinTV-PVR500. I have got 22 channels set up and...
  14. A

    Same channel used by 2 tuners

    Hi Hexed, Thanks anyway. Yeah I am having real trouble with XMLTVNZ as well. For the last month or so I have not been able to get Sky working properly. I get TV1 & TV2 & Prime consistently, but Sky is very random. One day it works and then it won't for the next five or so. Very strange...
  15. A

    Same channel used by 2 tuners

    Hi Hexed, I am new to MP and have been trying to get it working for a few weeks, off and on. I am in NZ and I currently use MCE with XMLTVNZ but I would like to switch to MP. I have a very similiar steup and I would like to do exactly what you outline in your first Post on this Thread but I...
  16. A

    Calling all MP New Zealanders (Both of you!!)

    Hi There, I've just installed MP and from what I've seen of it's features, I like the look of it. However, I haven't managed to get the TV Tuner working with my Hauppauge WinTV-PVR500 using the Composite Input from my Sky Decoder. Hoping to get that sorted and then hopefully I will...
Top Bottom