Search results

  1. S

    Pandora MusicBox 1.3.3

    From my perspective, you can't use WASAPI or ASIO which arguably have better fidelity of music playback and visualisation options like Milkdrop aren't available with the dshow player.
  2. S

    Pandora MusicBox 1.3.3

    Same problem here. If not using internal dshow player, then only the first song plays.
  3. S

    Date Added changing to current when moving file location

    I'm experiencing an odd behaviour when I have an existing group of movies in moving pictures that I decide to move file location from one share to another on the server. Moving Pictures picks up the change in location but also updates the "Date Added" to the current date and so they all show...
  4. S

    Unable to stop movies after 1.4 upgrade

    This is caused by the IFC plugin. Disable both the windows and process IFC plugin components and you should be fine.
  5. S

    Stop button in topmenu doesn't work with video (topmenu freeze)

    I found the problem remained with IFC disabled. Uninstalling it resolved the problem. No idea why disabled didn't do the trick, as it certainly was disabled according to MP Config. Other thing was that this problem appeared when anything (remote etc) stopped fullscreen video. Not just the top...
  6. S

    MP Freezing when resuming

    +1 from me
  7. S

    an old maddening problem -- that's holding me back from upgrading

    Just curious if you have a Hauppauge Nova T 500 tuner card. I did and had a similar lockupup after resume until I put an 18 second delay into TV Server before detect tuner card.
  8. S

    Current best GT430 drivers?

    Just curious what spec the pcie slot you have your gt430 in. I used to have stuttering issues with mine using CUVID when it was running in a pciex16@x4 (which is a pci16 slot but runs at x4 speeds). When I changed motherboard to one with a true pciex16, stuttering went away.
  9. S

    how do i set up my emulators plug-in

    How do you get thumbs for mame games to show up? Ive tried naming as in the faq with the name of the game.png or .jpg but no luck. If i add them by dragging onto the properties dialog in the config they show up but i dont want to have to do that for every individual rom and the batch load is...
  10. S

    Smp editor crashing

    Same problem here after apgrading from MP1.1 to 1.21 and latest StreamedMP. I resolved by removing any incompatible plugins that were identified by MP config. Not sure which one it was in the end but SMPEditor works now.
  11. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    Still have "judder" at 50Hz with 'v0076_part_DWM'. The sort where the graph and stats don't indicate a problem but the moving vertical lines and overall display is not smooth, appearing to have an inconsistent frame rate. Dropped or duplicate I can't tell. 'v0076a_no_DWM' is better for me but...
  12. S

    Video wallpaper - Allways?

    This link is broken and I can't find the VideoBackgroundSwither plugin. Can someone direct me to where it can now befound.
  13. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    Looking at the code, nothing acts upon the failure to add to the queue, (other than protecting from allocating space that isn't there) so imagine timings go out of wack from there on as that frame effectively disappears from the stream. It certainly becomes unusable from that point on and may...
  14. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    Or now this... Going back to v005b and things immediately improve with just the off "Drop" every few minutes.
  15. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    Still seeing the dropped frames with "v0.0.075 (No DWM)" and am now also sometimes getting them at regular intervals. Hadn't seen this behaviour before.
  16. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    So far not going crazy between 24Hz and 50Hz. Yay! I am seeing quite a few dropped/late frames though. It's hard to definitively say if it's worse in this respect to v0055b but seems that way so far. Evr log attached...
  17. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    v005b does'nt have it. v0073 and v0074 do. Not sure about the versions in between. Yes I have the MP 'automatic refresh rate changer' set to return to 50Hz as a default. I think the 'automatic refresh rate changer' default may be a factor. Just had the issue again and I had left the...
  18. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    Have tried v0074 with 23.9Hz followed by 50Hz media and similar results. Screenshot and evr log attached...
  19. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    Confirming I'm also seeing things break loose when playing 50Hz after first playing 23.9Hz media. Not sure if it's a factor but it only happened when 23.9 media was first thing played after starting MediaPortal. Ie. It did not happen when playing 50Hz followed by 23.9Hz then back to 50Hz. SD and...
  20. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    I'm currently running nVidia driver 266.58. I had previously tried the Tesla version recommended in this thread but found it didn't provide any benefit. My content is mostly either 1080i or 720p. I have been wondering, when playing 23.9? material at 24Hz or any combination when duplicate...
  21. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    First impression, is that v0073 seems to have resolved alot of the wild frame drops I had been seeing since v0055. I still get the ocassional drop where there green graph jumps from mid to bottom or back again with associated "Late" and "Drop" but alot less frequent, (maybe once/5 minutes...
  22. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    Version 55(b) is best for me with still the odd dropped frame but better than 68 where the green line jumps up and down every minute or so causing stutter.
  23. S

    How to disable the Standard Home screen

    Perfect! Just what I was looking for.
  24. S

    Calling all MP New Zealanders (Both of you!!)

    Mine were not hybrids although I recall the problem was also discussed as exhibitting itself on hybrid cards but I can't confirm whether that was the case or not. I have a Hauppauge Nova T 500 DVB-T dual tuner and used to also have a Hauppauge 250 analogue (or was it 150, I can't remember).
  25. S

    Calling all MP New Zealanders (Both of you!!)

    I used to have a memory leak problem with TV service when I had both an analogue tuner and DVB-T tuner. Running one or other was fine, or even dual DVB-T but combination of analogue and DVB-T lost RAM over time.
  26. S

    Windows 7 & half fullscreen

    Re: AW: Windows 7 & half fullscreen Using a DVI to HDMI cable worked for me.
  27. S

    Calling all MP New Zealanders (Both of you!!)

    I'd still try the DPC latency checker and see what it says. Your machine can be as high spec as anything with free resources to burn and still encounter "stalls" due to driver/architecture issues that only affect demanding real time activities such as playing HD video.
  28. S

    Calling all MP New Zealanders (Both of you!!)

    Given that you're seeing it mainly with live and recorded TV which means mostly 1080i here in New Zealand it certainly sounds like a system contraint of some sort. I had an issue of trailing artifacts which I kept on thinking was a reception problem but a quick skip back and the issue was...
  29. S

    Calling all MP New Zealanders (Both of you!!)

    Only downside I have with the Nova 500 T is it takes a long time to reinitialise when resuming from sleep due to it being recognised as a USB device. Yes i know its a PCI card) but it has a USB to pci convertor on the card so when Windows resumes from sleep it reinitialises the USB devices which...
  30. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    The nVidia forum discussion indicates the problem appeared after version 258.96 but I'm running 258.96 with my GT220 so not sure it's the same issue causing the stuttering.
  31. S

    MP1 EVR Presenter/dshowhelper community development

    I'm seeing the same behaviour with 24Hz media showing signs of stuttering or dropped frames that are not reflected in the graphs or stats.
  32. S

    SAF v5.02 *final* (based on FFDShow DXVA decoder)

    Re: SAF v5.00 experimental (based on FFDShow DXVA decoder) Same issue here
  33. S

    SAF v5.02 *final* (based on FFDShow DXVA decoder)

    Re: AW: SAF v5.00 experimental (based on FFDShow DXVA decoder) I just had this same problem with pause. It was due the output sound device in Windows not having exclusive mode enabled. By checking both "Allow applications to take exclusive control of this device" and "Give exclusive mode...
  34. S

    Fixed unfixable problem! Finally! Phew!

    I'd also speculate you're viewing FreeView terrestrial which I find MTN seems to struggles with and often crash trying to create thumbnails for. I don't think it likes something in the h.264 encoding we get in NZ.
  35. S

    Moving Pictures 1.0.8 Stable Available

    Import from Gui feature request I really like the Moving Pictures plugin and it's feature list leaves me to wonder how those with movie collections of any size survive with anything else. The one thing I would request is the option to start an import scan from within the Gui, the same as TV...
  36. S

    How is RSS Ticker Mask supposed to be used?

    Problem solved. Thankyou so much. Seems odd that the mask doesn't work if you have all feeds rather than a specific one but now I know, all is good. Thanks again for the pointer.
  37. S

    How is RSS Ticker Mask supposed to be used?

    I'm trying to add the item description to the rss ticker used in the steamedmp skin homepage which uses Infoservice as its source for RSS feeds. Looking at the tags for the rss ticker mask I thought I would be able to specify "%itemtitle% - %itemdescription%" to get the item title and...
  38. S

    [confirm] Default Dynamic Refresh Rate not sticking

    I find when I select a default refresh rate of HDTV from the dropdown in MP configuration, that after I say Ok and close MP configuration, if I go back in the default is TV instead of HDTV. In fact, the same thing happens if I select PAL but not if I select CINEMA or NTSC. It seems like HDTV...
  39. S

    [confirm] Upgrade from RC3 to RC5 only offering to update TVServer

    I've ended up doing a complete fresh install to get around the problem. Never found out why RC5 never thought the 1.1 client was already installed.
  40. S

    [confirm] Upgrade from RC3 to RC5 only offering to update TVServer

    I'm trying to update from RC3 to RC5 and on the installer confirmation screen it only offers to update TV Server components (no client components are shown) when there is a complete and working 1.1 RC3 singleseat installation already in place. It's as if the RC5 update only detects the TV Server...
Top Bottom