Search results

  1. W

    WifiRemote - a tcp remote control server 0.8.3 [2014-07-20]

    That's a lot of error log ! .Net problem? Do you use any other plugins you could check on this new install? Wo0zy.
  2. W

    Fanart Handler Plugin v3.0.9.000

    Looks like I was totally wrong :D. You guys are the best (y)! @ajs will install and test your latest version ASAP. Been away for the last few days and have to catch up on a few things. Thanks again to all involved in this revival. I really think this work is invaluable to the project...
  3. W

    Fanart Handler Plugin v3.0.9.000

    That's what I did and no error.;)
  4. W

    Fanart Handler Plugin v3.0.9.000

    I didn't see any error when I rebuilt my music library a couple of weeks back. Did it through the configuration too rather than background scraping in MP. This was using latest official release plus Seb's dll(n). Wo0zy.
  5. W

    Fanart Handler Plugin v3.0.9.000

    I did earlier this morning. Good ol' Mike! :cool:
  6. W

    Fanart Handler Plugin v3.0.9.000

    Is MusicInfoHandler maintained now Jameson_uk has retired? @Holzi Seb's dll works for downloading (at least when I rebuilt my library a week or so ago it did). Last official release doesn't so I guess your statement is correct. Political discussion aside it sounds like there's more than one...
  7. W

    Fanart Handler Plugin v3.0.9.000

    I' m sure @Sebastiii would give you what he has. If he hasn't still got access I can have a go at decompiling ( did it for another closed source plugin which I won't name ;)). What functionality in particular are you talking about? Forgive me but I haven't really played with MePo Tools much...
  8. W

    Fanart Handler Plugin v3.0.9.000

    Another frustrating thing is that I seem to recall at one point @jameson_uk was actually talking about adding basic fanart scraping to the core music section and there was quite a discussion between him and cul8r about it. Sadly jameson_uk has now also retired so there's no chance of reviving...
  9. W

    Fanart Handler Plugin v3.0.9.000

    Hi ajs, Truth is with the original developer AWOL for quite a while now and Seb having less time than he used to plus the fact the source code for the latest version wasn't made available I really can't see this plugin going anywhere any time soon.. We either need 1. A dedicated dev to...
  10. W

    [Plugin] MediaBrowser for MediaPortal (v0.30-beta) [2014/08/20]

    Seems OK now. Is it working for you?
  11. W

    Fanart Handler Plugin v3.0.9.000

    Hi Guys, So just wanted to check something. Today I rebuilt my my music library and used the latest Fan art Handler install plus Seb 's decompiled/ recompiled dll and it worked just fine. Full Fanart for all recognisable artists (I have an odd collection ). From what I've been reading I...
  12. W

    [fixed] Memory application error when shutting down

    Glad to hear you can see why this is happening. Second night on 1.8 and shutting down via power button caused the same error as before so with 2 out of 2 it looks like I can reproduce as needed too. Question is if this has been an issue forever why has the problem only now become apparent...
  13. W

    [fixed] Memory application error when shutting down

    Thanks seco! If you do end up needing logs let me know. I still have 1.6 installed on my main unit in the living room. Cheers, Wo0zy.
  14. W

    [fixed] Memory application error when shutting down

    I've seen this too. Installed 1.8 yesterday on my secondary unit and when I shut it down I got the dde error message. If it does it again tonight I'll collect and post logs. Was actually running 1.6 on this box before the upgrade and never saw the error before. I tend to shut this unit down...
  15. W

    [Plugin] MediaBrowser for MediaPortal (v0.30-beta) [2014/08/20]

    Same here. Nightmare! Good Luck!
  16. W

    [Plugin] MediaBrowser for MediaPortal (v0.30-beta) [2014/08/20]

    Just wanted to say that this is looking really good! Thanks for your work on this! Wo0zy.
  17. W

    MP-4212 My Videos internal scrapers rework

    This is weird. For me it works nearly all the time. It's just occasionally it gets stuck. Still trying to make it happen again so I can post debug logs :(. Wo0zy
  18. W

    MP-4212 My Videos internal scrapers rework

    It was on a work PC. Will remote in later and see if the logs are there. I hadn't set debug mode though so I guess I'll have to try and reproduce the issue again before the logs will be helpful :(. Cheers, Wo0zy.
  19. W

    MP-4212 My Videos internal scrapers rework

    Hi Deda, Tested as per instructions and everything seems to be working well. I did have one instance of "stuck" coverart (similar to what Catavolt reported elsewhere). This is where the movie details page showed that there were multiple covers (15 IIRC) but selecting a different one didn't...
  20. W

    Switching the default playback device using the remote control

    Hi thewilli, Check out https://forum.team-mediaportal.com/threads/audio-renderer-changer.82337/ On the last page there's an unofficial version for 1.4/ 1.5. Don't know what version of MP you're using. Also, never used the plugin myself so not sure how well it works. Still, might be worth a...
  21. W

    MP-4212 My Videos internal scrapers rework

    Hi Deda, Just tried applying the 1.5 patch files and when firing up MP Configuration I get the error "TVPlugin and Mediaportal don't have the same version....". I guess we need a patched TvPlugin.dll before we can test using this method. No biggie as I guess you'll be publishing binaries...
  22. W

    My Movies capability?

    Sounds promising! Would be grateful if you could PM me with details of the new thread and any progress. Would be happy to help where I can. Wo0zy.
  23. W

    My Movies capability?

    Should be possible to access a central MyMovies DB over a network. MyMovies is a full client/server product with an MS SQL backend (plus hidden "dataprovider" shares for thumbs etc). Maybe ReefSmacker just hasn't implemented this in his code (yet?). I thought it looked like a standalone plugin...
  24. W

    My Movies capability?

    Sadly I didn't get any response publicly or privately. However I did find https://github.com/ReefSmacker . Not had any time to look through it though. The project hasn't been touched for a couple of months. Could mean it's finished, abandoned or that ReekSmacker has just been busy. Wo0zy.
  25. W

    MediaSlayer - CD and DVD HD ripping tool

    @-Manfred- Any chance of getting hold of the source code now? I've created code to calculate Blu-Ray disc ids and use it to find the movie title by querying the MyMovies webservices API. Would very much like to see if I can successfully add it to MediaSlayer. If I can I'd then like to take it...
  26. W

    MediaSlayer - CD and DVD HD ripping tool

    Hi Dirtydeez, Looks like you clicked on the download link in the first post. If you scroll to the bottom of the first post and look at the attached files you'll find the 1.7.1 installer. Try that one. Regards, Wo0zy
  27. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    Hi Scythe, I've tested the latest build at work on a couple of hardware platforms and it's working very well. No issues found. The ability to correctly minimise MP (not to tray) is a massive boost! Have adjusted my external player script to take advantage of this and it's working GREAT! (y)...
  28. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    @HomeY, The default settings for my driver are <Feature name="AutoTuneSupport" /> <Feature name="CoreClockTarget_PCI_VEN_1002&amp;DEV_9490&amp;SUBSYS_E101174B&amp;REV_00_4&amp;1716649E&amp;0&amp;0008A"> <Property name="Want_0" value="16500" /> <Property name="Want_1" value="30000"...
  29. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    I know but my card is a 4600 series which is relegated to "Legacy" driver support. Latest version is 13.1 (see http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista64.aspx ). Could well have different settings to 13.4. Will check ASAP but sounds like there's an...
  30. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    Hi Scythe, You could well be onto something here. I upgraded my drivers to the latest available for my card earlier (think I mentioned it). Now after several reboots still no luck getting the problem to show up. Wonder if the new driver has less aggressive power management (or perhaps they...
  31. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    Yeah. It's weird. But I've now rebooted two maybe three times (and reinstalled IRSS) and the 32fps GUI hasn't returned :eek: . Now trying to cause it rather than fix it!:p BTW I'm using Titan and have seen the issue. However the Watchdog logs I produced with the problem present obviously...
  32. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    @HomeY, Reason I asked about IRSS is because I was having trouble with the Abstract Remote so I uninstalled it and was planning on re-installing but the kids wanted to watch something so I just check "MCE Remote" in config (yes, my case has a built in receiver but I use the IRSS translator for...
  33. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    @HomeY, Do you use IRSS? Wo0zy
  34. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    Hi again Scythe, Actually I seems that starting any video playback (not just TV) fixes the issue. Daughter just finished watching an NTSC rip and when I checked the GUI was rendering at 50Hz! Again, no DRR enabled (judder on movie was terrible but she's only 4 and doesn't notice :) )...
  35. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    Hi Scythe, Here's a bit more info about my setup to get the ball rolling. The logs I supplied were generated using watchdog so that should rule out plugins (I think?). I don't have DRR configured. Windows desktop is set @50Hz (I'm in PAL land). On launching MP to GUI renders at 32Hz. If I...
  36. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    :( Hi @Scythe42, Updated to latest build from 1st post (sorry it took so long), launched MP in debug mode to capture logs and the problem was still there (GUI rendering @32fps). Accidentally shutdown the system on MP exit (instead of close) and on restart there were no logs on my desktop :( ...
  37. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    Hi Scythe, Yes. I have the problem as well. Only just realised. But I'm not currently running your latest build so will update, re-test and if the problem is still present I'll post logs. Cheers, Wo0zy
  38. W

    Scythe42's fixes for 1.4.0

    Awesome!(y) I've had this problem forever. Can't wait to try this at home. Thanks Scythe :)
  39. W

    IMDb+ Plugin 2.0.0.281 with IMDb+ Scraper v4.9.41

    Hi RoChess, Just Installed at home and have the same problem with all titles that have sequels. The Roman Numeral isn't being removed from the first movie. New example is Kung Fu Panda I. I've attached an image of the MovPic Config after the import, an image of the movie within MP and an...
  40. W

    IMDb+ Plugin 2.0.0.281 with IMDb+ Scraper v4.9.41

    Thanks RoChess. I can see what you mean but even after a restart the list entry still shows the Roman Numeral. Will have a play later. Cheers, Wo0zy.
Top Bottom