Search results

  1. D

    No response from my RC in MP

    Hi Peter, yes i did tick mce rc in Mp. What do you mean in between? It seems like the ir receiver is receiving something since the volume gods up and down. If i use the ir receiver that comes with the hvr-4000 and tick the hauppauge in MP Them every thing works. :sorry:
  2. D

    No response from my RC in MP

    Hi Folks, I have a MCE RC that came with Hauppauge HVR-4000. I have tried almost everything but can not get it to work at all. The only thing that seems to work is the volume button. That make the MP sound go up and down. I have install the latest iMon 7.90 and imported the...
  3. D

    MediaPortal SVN-Snapshot:-01-08-2010 02-15h - Revision:24669.rar

    Re: MediaPortal SVN-Snapshot:-01-08-2010 02-15h - Revision:24669.rar Hi Guru's Can any of you help me with understanding what is wrong after upgrade to latest SVN? I get this message Cannot play: Stream3.0 ? (Kan ikke afspille: stream3.0 in danish). The client is on win7 x86 and...
  4. D

    MediaPortal SVN-Snapshot:-12-24-2009 16-14h - Revision:24553.rar

    Re: MediaPortal SVN-Snapshot:-12-24-2009 16-14h - Revision:24553.rar Where do you get this "version" (24612) of TsReader.ax from?
  5. D

    NFL GamepassHD

    Hi Folks, Any of you guy using the NFL gamepass to watch NFL games on HTPC? I do, but my CPU is running like crazy at about 60-80%. Does any of you know how to enable HW acceleration for the Move-player that is used? Thanks in advance.
  6. D

    User experience with AMD 780G and MediaPortal

    Hi KRA, Can you watch the HD channels from Canal Digital with you setup smoothly? If yes can you share your setup? Thanks in advance.
  7. D

    Migration from AMD 690G to 780G

    Hi Kiwijunglist, Do you still have this MB/CPU running? I can not get it to play MPEG4 H.264 smooth playing? Can you help with settings etc.? Thanks in advance.
  8. D

    Live TV in MPEG4 not smooth

    How do I disabl Aero in WIN 7 Tried some guides via google but did not seem to work? What FPS shoul I get in "SHIFT+1" I get on mpeg4 avg. 17 and SD channels avg. 35 FPS
  9. D

    Live TV in MPEG4 not smooth

    MediaPortal Version: 1.1.0 BETA1 MediaPortal Skin: BLUE3WIDE Windows Version: Win7 x64 CPU Type: AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6 HDD: Memory: 2GB Motherboard: gigabyte GA-MA78GM-S2H Ver. 1.0 Video Card: onboard ATI HD3200 Video Card Driver: Catalyst 9.9 Sound Card: Sound Card AC3: Sound...
  10. D

    GA-MA78GM-S2H and DXVA

    The Channel is a SD channel. My "monitor" is a Philips LCD 42", whether it is deinterlacing or not, how do I tell? Thanks in advance.
  11. D

    GA-MA78GM-S2H and DXVA

    Hi, Sorry for my ignorance. Had maintained, but had NO in display :( But know you can see.
  12. D

    GA-MA78GM-S2H and DXVA

    :thx: for the advice :cool: Can any of you tell me what CPU usage MP and TV server takes up under normal circumstances? Just starting and leaving MP on the main screen takes up between 15-20% Is that correct? When tuning to a TV channel tvserver takes up between 5-15% Is that correct...
  13. D

    GA-MA78GM-S2H and DXVA

    Hi Spooky, First of all, does DVXA only work for H.264? Yes, the check mark is in the DirectShow Filtes for POWERDVD. Yes, codec is set in both MPEG-2 and H.264 in the Television section I'll try to make som screen shots later.
  14. D

    GA-MA78GM-S2H and DXVA

    Hi Folks, I have a MB GA-MA78GM-S2H and it seems like I cannot get Hardware acceleration to work. Can any of you fine people give me a hint to what software to install to get this to work? At the moment I have a CPU load of 60% when watching the FTA BBC World News on 0,8W This seems...
  15. D

    [Installation] DVB-S scanning not working with hauppauge s2 hd and symbolrate 30000

    Hi dman_lfc, I have just one card and that is a Hauppauge HVR-4000. However I think Mylle does have more than one card installed, but he can fonfirm that? Please see his first post...
  16. D

    SAF v4.00 ''stable'' (StandAlone Filters) - DXVA ready (H.264 and VC-1).

    How high version of POWERDVD can be used to install SAF 4.0B5+? Hi Folks, How high version of POWERDVD can be used to install SAF 4.0B5+? Is POWERDVD 7.X the highest? Thanks in advance.
  17. D

    SAF v4.00 ''stable'' (StandAlone Filters) - DXVA ready (H.264 and VC-1).

    Check if DVXA is working? Hi Folks, Is there anyway that I can check that the GPU is actually doing the work instedad of the CPU? I find it hard to belive that the CPU should run at 60% showing FTA BBC World News on 1West? Thanks in advance.
  18. D

    MediaPortal SVN-Snapshot:-08-16-2009 23-57h - Revision:23407.rar

    I have the SERVER and CLIENT on the same PC, is that multiseat?
  19. D

    MediaPortal SVN-Snapshot:-08-16-2009 23-57h - Revision:23407.rar

    No My TV Hi Folks, Install 1.1.0.0 ALPHA and SVN 16-08-2009. Now I do not have any MY TV in Media-Portal. Any clue to this?
  20. D

    SAF v4.00 ''stable'' (StandAlone Filters) - DXVA ready (H.264 and VC-1).

    Can POWERDVD9 be used in MP1.1.0.0? Hi Folks, Can PWRDVD9 be used in MP1.1.0.0? Thought that they closed for external use from PWRDVD9? Thanks in advance.
  21. D

    [Installation] DVB-S scanning not working with hauppauge s2 hd and symbolrate 30000

    Hi morpheus_xx Who is it we have to contact to update? fastfinder? In the first post by Mylle he state that SS3200 does not care about the PILOT-setting. This tells me that it is something with either MP or the HAUPPAUGE-drivers, and not fastfinder? It could be nice if there was a...
  22. D

    CPU is running at 60-80%

    Hi Folks, Any one that can help me finding out why my CPU is running at 60-80% when whatching FTA channels? Thanks in advance. TV-Server Version: 1.1.0 ALPHA MediaPortal Version: 1.1.0 ALPHA MediaPortal Skin: BLUE3WIDE Windows Version: Vista x86 CPU Type: AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6...
  23. D

    [Installation] DVB-S scanning not working with hauppauge s2 hd and symbolrate 30000

    Hi Mylle, That worked..... However, next time we do a channel update that will be over written I guess? Hoppe DEV read this thread and act upon.
  24. D

    [Installation] DVB-S scanning not working with hauppauge s2 hd and symbolrate 30000

    Hi Mylle, It's vista and I can see all the tuningparameters xml-files. Here is my log files after a scan.
  25. D

    [Installation] DVB-S scanning not working with hauppauge s2 hd and symbolrate 30000

    Hi Mylle, My problem is that I do not have this DVBS folder in my tuningparameters folder :( I'm on the SNV of 08-08-09 on 1.1.0.0 ALPHA Maybe we should put a thread in the SVN section? Maybe you can post you dvbs xml-file in the Pastebin Thanks in advance.
  26. D

    [Installation] DVB-S scanning not working with hauppauge s2 hd and symbolrate 30000

    I can also confirm that there is no HD channels on 1 west using Hauppauge HVR-4000 I do not have any dvbs folder in the tuningparameters folder?? How can I provide a log with the scanning result?
  27. D

    No DVB-S2 channels with Technotrend S3200 budget DVB-S2 card

    Where do you check those entries? In the database or is it in a file? Thanks in advance
  28. D

    No HD channels found during scan on 1 west

    I have a valid card for the provider and all SD channels gets un-scrabled. My problem is that during the scan it says "No signal" for the MPEG-4 frequencies :( Any other ideas? Thanks in advance.
  29. D

    No HD channels found during scan on 1 west

    Hi Folks, During scanning no signal is detected for the HD transponders on 1W. Any clue to what is wrong? Just did a update of the satelites before scanning. All other SD channels works fine. Thanks in advance. TV-Server Version: 1.1.0 ALPHA MediaPortal Version: 1.1.0 ALPHA...
  30. D

    TV Groups are not showing up in TVServer Setup

    Same problem here.. Instal 1.0.1 on a vanilla Vista32 and the All Channels group is not created!
  31. D

    ATI Catalyst™ version 9.3 out now!

    I can confirm that it works fine with Vista32 and HD3200
  32. D

    MediaPortal SVN-Snapshot:-03-22-2009 14-53h - Revision:22029.rar

    hi folks, bullguad report an virus in the download filer?? the virus is in the tv-server*.exe any ideas?
  33. D

    Login failed for user 'sa'

    Hi chemelli, I found out that I had to de-activate Bullguard firewall!!!! Do I have to pay attention to open any ports or anything else before I re-activate the firewall? Thanks in advance
  34. D

    Login failed for user 'sa'

    here you go... :)
  35. D

    Login failed for user 'sa'

    Hi Simone, I know for sure there is no SQL installed.... It is during the installation of the SQLExpress it fails. During the install of SQLExpress it Native something and the supportfiles. After this it's scanning the coputer donfig. Next. SQL Setyp Support FilesSetup Fineshed SQL...
  36. D

    Login failed for user 'sa'

    The problem is that the deploy tool never finishes.... It stops with this pop-up during the SQL installation! Damn... :)
  37. D

    Login failed for user 'sa'

    yes.... I use the 1-click option in the deploy tool.... Don't get it :(
  38. D

    Login failed for user 'sa'

    Hmmmm..... I'm installing under Vista 32bit Could that be the reason????
  39. D

    Login failed for user 'sa'

    nope :( I thought I should choose my own? Do I just have to leave it as is?
Top Bottom