Search results

  1. A

    WEBEPG for OTA

    Decided to go the xmltv route. Bought mc2xml. Works great for all of my OTA channels.
  2. A

    WEBEPG for OTA

    Been using webepg with the US grabber from IMDB with great success. But recently cut the cable cord and am going OTA for my TV. There is no full OTA list from IMDB for many of the OTA channels I now get. Anyone create the configuration for WEBEPG to another site like TV.com that has all the OTA...
  3. A

    HD TV channel won't tune until a different channel is viewed

    Merry Christmas to you too! I just tried what you suggested and unfortunately it makes no difference.
  4. A

    HD TV channel won't tune until a different channel is viewed

    I'm using Mediaportal 1.7 hotfix and I've had this problem for a long time. After I reboot (doesn't have to be a power off) I can not view a few of my HD channels. It says 'no signal' until I view a different channel, then I can go back and view the original one. The channels are consistent as...
  5. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    That's great! Thanks so much for pursuing this. Really appreciate the help!
  6. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    Ok, I had a chance to give it a good try. I used the original tsreader and skipped back and forth on a recording I had. It consistenly skipped incorrectly. I put the one you recommended in and tried the same recording at the same spot. I did NOT notice any wrong skips!!! (When I was using it the...
  7. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    Thanks. I will give it a try and report back.
  8. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    Quote:If TsReader.ax doesn't find any PCR data, it will still 'seek' but with much reduced accuracy (which could produce the effect you are seeing. But somehow mp 1.3 did better for some reason.
  9. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    The attached logs are from both server and player. I started live TV on the bad channel (WTMJ-HD) and skipped a few times, then switched channels to WISN-HD, skipped a few times, changed to another good channel, skipped a few times, and then back to WTMJ-DT again and skipped around there. Thank...
  10. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    Interesting. I was looking at the two logs. MP 1.7 has log data of 'No PCR found...' but MP 1.3 doesn't have any of those logs. The line in the code - if (m_pcrfound.IsValid) must be returning differently between the two versions.
  11. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    I skipped back and forth around the same area for the same recorded file with both MP 1.3 and MP 1.7. I'm uploading the logs from both of those. The first part of the logs were me trying to get to the right spot. The main part of the log would be where I played the video back and forth around...
  12. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    I'll try the file with 1.3 today. I'm hesitant to update to 1.4, 1.5 etc because another issue I reported on different thread is that 1.7 does not find all my HD channels correctly, so I need to scan with my old 1.3 and then manually type in the channels settings back into 1.7. Wouldn't the...
  13. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    What are some options? I can try to get a smaller problem sample, but it will probably still be fairly large. I was watching a recording last night and I was going backwards at 2x times speed and I could see different parts of the recording jumping in and out. Very hard to find where to stop...
  14. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    I tried 4 other channels last night. An hour to a half hour each. I spot checked them tonight and could not make any of them skip funny. So I tried recording the 'bad' channel for 2-5 minutes to see if I could get a short sample to send. I could not make it happen with those short samples. So I...
  15. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    I recorded 4 different channels last night. I will check them when I get home from work today for the issues. I never had this problem with MP 1.3. Same channel, same cards, same PC. I still have my old XP drive with MP 1.3 on it. I bet if I put that back in the recording will play fine. Is...
  16. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    I record the news on the same channel each night and time shift through the commercials. So I guess I've only tried it on that channel. Didn't think it would depend on the source. I will record some other channels tonight and test it out. Thanks for responding.
  17. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    Ok. I did some more testing and it is very repeatable. I've attached the logs here. Can someone look at them and tell me if they see what is going on? I have a recorded TV video, about 2 hours long. I start playing it around the 37 minute mark. I press skip, which does 15 seconds forward, but...
  18. A

    Skip forward and back gets out of sync with playback time

    I just installed MP 1.7.1 on a new WIN 7 32 bit machine. When I am playing back recorded TV and press the skip forward (15 seconds), it will sometimes jump ahead too far, but the time of the recording does not. Hard to pinpoint a pattern, but looking at the time of the video it will say...
  19. A

    QAM HD Channels not found

    Here's a zip of the files in the MP server log folder. I did not scan for channels today (6/1) unless it was early in the morning (I forget). If you need anything else, I'd be glad to help. MP is a fantastic product!
  20. A

    QAM HD Channels not found

    Thanks for your responses. I didn't attach logs because I didn't know what questions to ask yet. I know without the raw data from the cable company manually adding channels would be fruitless. But here's the weird thing. I currently have MP version 1.7 running on WIN 7 32 bit that I just...
  21. A

    QAM HD Channels not found

    I've searched through the forum for help and found some people having the same issues, but not a solution. I've been using MP for years and love it. Recently, my cable company, Time Warner, changed some of their HD channels, so I re-scanned, but some of the HD channels don't work now even though...
  22. A

    Crashes at recorded TV playback

    Mine was consistent. If the file didn't play, it never played. Did you try updating with a new medaiinfo.dll?
  23. A

    Crashes at recorded TV playback

    I just found this thread. I have been having a similar problem with playing back some recordings recently with 1.2.3. VLC will play them just fine. I just took your advice and replaced the mediainfo.dll with the latest and lo and behold, I can now play the 'bad' recordings.
  24. A

    MP 1.2.0RC TV micro freezes

    Thanks for your thoughts. Hard to move my PC closer. Yes, I have a splitter. I'll need to do some investigation! :thx:
  25. A

    MP 1.2.0RC TV micro freezes

    I just tried the "don't drop discontinued packets" setting. When I play back my 'bad' video it is better. I don't see the micro pauses now. On a few of the more major pauses I now get a pixelation - which I understand if the signal is bad. I like it better with this setting - thanks for...
  26. A

    MP 1.2.0RC TV micro freezes

    I just recorded a 10 minute test. I then watched it and wrote down where I saw the stutters. I also have included the logs. I noticed in the TVServer log there are entries similar to these: 17-09-2011 14:16:50.328 Recorder:Pid 71 Continuity error... 9 ( prev 5 ) - bad signal? 17-09-2011...
  27. A

    MP 1.2.0RC TV micro freezes

    Just tried it and I can't play HD channels with the 1.3 version. I get unable to play:live3-0.ts.buffer. (:
  28. A

    MP 1.2.0RC TV micro freezes

    I'm very glad I found this thread. I am experiencing the exact same thing. With version 1.1.2, I had no problems. But with 1.2 rc, i get the micro stutters. These are recorded because when I play back the video they always happen at the same time. I have hd channels and non hd channels. I only...
  29. A

    Why does the user have to bother with codecs?

    Are codecs used when MP records TV? Or only when playing back a recorded program?
  30. A

    [Bug] Scan for open Qam finds no channels

    Thanks again for the information. I actually cheated and found the IsfreetoAir field in MySQL and set the flag from 0 to 1 and all is well!! Now to get my remote to work (old plugin). :thx:
  31. A

    Mediaportal sometimes crashes on XP

    Thanks again. I will save the above instructions and do a better job with the logs if it happens with 1.2 :thx:
  32. A

    [Bug] Scan for open Qam finds no channels

    Thank you. I will try that.
  33. A

    [Bug] Scan for open Qam finds no channels

    Don't mean to cross post, but I found this thread after I posted this one ("Upgraded to 1.2 RC and no HD channels"). My experience is a little diffrent in that when I upgraded to 1.2 RC from 1.1.2, I could no longer play my QAM channels. When I went into TVService configure and tried to preview...
  34. A

    Upgraded to 1.2 RC and no HD channels

    MediaPortal Version: 1.1.2 MediaPortal Skin: standard Windows Version: Windows XP SP3 CPU Type: Pentium Dual E2200, 2.20 ghz HDD: ST3500418AS Memory: 3 gig Motherboard: Dell Vostro 220 Video Card: ATI Radeon HD3450 Video Card Driver: 8.490 Sound Card: Realtek Sound Card AC3: no AC3...
  35. A

    Mediaportal sometimes crashes on XP

    MediaPortal Version: 1.1.0 MediaPortal Skin: standard Windows Version: Windows XP SP3 CPU Type: Pentium Dual E2200, 2.20 ghz HDD: ST3500418AS Memory: 3 gig Motherboard: Dell Vostro 220 Video Card: ATI Radeon HD3450 Video Card Driver: 8.490 Sound Card: Realtek Sound Card AC3: no AC3...
  36. A

    [Approved] Fix for tv service crashing with a bad signal

    Makes sense.:D I'll try updating to the new version. Probably get a new hard drive first so I can switch back and forth easier. Thanks for all of your quick responses.
  37. A

    [Approved] Fix for tv service crashing with a bad signal

    Yes. I do have that patch, which I really need to use both HD cards at the same time. Thanks for looking. So 1.2 Beta can use both the stutter patch as well as this update? Here's the other logs just in case you need them. Thanks.
  38. A

    [Approved] Fix for tv service crashing with a bad signal

    Yes. I probably should have done that right away. Sorry. Since it is just past midnight here, I've attached both yesterday and todays logs. I tried the patch twice - one time rebooting before trying it again. Hope these help. Thank you.
  39. A

    [Approved] Fix for tv service crashing with a bad signal

    I have a similar problem the past few weeks - maybe it's the heat we've been having here, so I downloaded the patch for 1.1.2. But when I use the new tswriter, when I try to view my HD channels, I get the message 'cannot start graph'. Putting the old tswriter back makes it work again. Thoughts?
  40. A

    [Approved] Fix for stuttering/corrupted streaming of live tv

    This patch helped me when recording on my HVR 1600. Thanks!!!
Top Bottom