Search results

  1. C

    PurevisionHD 4.3 or 4.4

    Here you go. MEDIAPORTAL - PureVisionHD 4.4
  2. C

    Edit main menu "Welcome to mediaportal"?

    Hi there, just a simple question, is it possible to edit the main menu image, so i can write "Welcome to mediaportal" in Portuguese? :thx:
  3. C

    TVSeries Logos

    I have just updated to a monochrome MCE which is a blue skin and want to use blue logos, how can i do that? The black ones i have used on monochrome (black) are still being shown on tv-series! Thanks in advance! EDIT: Fixed! :)
  4. C

    Indigo

    Can someone please send me the latest version working with Mediaportal 0.2.3.0 to cyberon80@gmail.com! Thanks in advance!
  5. C

    Rewind and Fast-Forward acting strange

    If there are users who want the "chipmunk effect" can you add an option on configuration to disable/disable it! Personally i find it really annoying. :thx:
  6. C

    using green button on mediaportal

    It`s working! :thx:
  7. C

    using green button on mediaportal

    It opens both Mediaportal and Vista Media Center at the same time! :(
  8. C

    using green button on mediaportal

    Not working on Vista x86! :(
  9. C

    Rewind and Fast-Forward acting strange

    Same issue here, using the latest RC3. Any ideas how to fix this?
  10. C

    TVSeries can`t detect episodes in .avi

    Fixed, strange issue indeed, my explorer was showing known file extensions, unticked that option and everithing went to normal. :)
  11. C

    TVSeries can`t detect episodes in .avi

    :( Done it and still not working!
  12. C

    TVSeries can`t detect episodes in .avi

    I`ve done a reset and the issue remains. :(
  13. C

    TVSeries can`t detect episodes in .avi

    Yep i`ve trashed it. I´m using MP-TVSeries-2.0.765.
  14. C

    TVSeries can`t detect episodes in .avi

    Hi there! A few days ago my TVSeries stoped detecting the episodes in single .avi, it is only displaying the episodes i have inside a folder, any idea what is happening? EX: c:\bones.s03.e20.avi - not detecting! c:\bones.s03.e20\bones.s03.e20.avi - detecting! I`ve reinstalled...
  15. C

    RC1 - Mouse Pointer Remains Visible

    Same problem here... :(
  16. C

    No thumbnails :(

    Problem solved :) On Mediaportal configuration go to tv series plugin - import settings - online data sync - and tick "download episode thumbnails" I belive this option should be on by default :)
  17. C

    No thumbnails :(

    Hi there, i´m using mediaportal 1 rc1 refresh (mediaportal-svn-06-22-2008--17-10-Rev19453) with MP-TVSeries-2.0.765 on Vista SP1 and something realy strange is hapening, the plugin is downloading series and season thumbnail but is missing the episode ones. It says that none of the episodes could...
  18. C

    Can't see any banners

    I also have Kaspersky and i´m having the same problem, did you managed to find a way to fixe that without turning it off?
  19. C

    Episode thumbs problem

    "Kaspersky antivirus 7 blocks the banners from tvdb and so they appear blank in MP. This happened to me and drove me crazy until i realized the cause. Maybe it is your problem." I also have Kaspersky and i´m having the same problem, how did you fixed that? :thx:
Top Bottom