Search results

  1. D

    Dual o/s problem

    MediaPortal Version: 0.2.0 Windows Version: Xp Pro & Vista RC1 CPU Type: Pentium 4 3.00GHz HDD: 120 & 160Gb Memory: 1.00Gb Motherboard: 661FX7MI Motherboard Chipset: SIS Motherboard Bios: 2006 Video Card: Nvidia Geforce4 Ti4200 with AGP8X Video Card Driver: 8.4.2.1 Sound Card: SIS...
  2. D

    MP will not run

    In my particular case I didn't use appstart.exe - never heard of it!
  3. D

    MP will not run

    1. Removed MP 2. Re-installed MP (Same version I downloaded yesterday). 3. Checked Settings - no mention of C:\erwin anywhere! 4. Clicked on MP icon 5. It's WORKING :lol: :lol: :lol: :lol: Very strange but!
  4. D

    MP will not run

    I thought I had downloaded your current version? What does SVN stand for? Can you give me the correct link for a good version and I'll start again?
  5. D

    MP will not run

    Just discovered another log called AppStart.log: 26/06/2006 14:45:07 Appstart.exe started 26/06/2006 14:45:07 current folder:E:\Program Files\Team MediaPortal\MediaPortal 26/06/2006 14:45:07 files :??? 26/06/2006 14:45:07 exe path :MediaPortal.exe 26/06/2006 14:45:10 Start...
  6. D

    MP will not run

    This is what I said. There is NO other log other than the configuration one.
  7. D

    MP will not run

    Area: Media Portal Program MediaPortal Version: 0.2.0.0 RC4 - Latest CVS MediaPortal Skin: mce Windows Version: Windows XP (SP2) .NET CLR Version: 2.0.50727 DirectX Version: 4.09.00.0904 (9.0c) Audio Codec: NVIDIA Audio Decoder Video Codec: NVIDIA Video Decoder CPU Type: Intel Pentium 4...
  8. D

    Cant get autotune to work

    Having had problems with versions of MP in November I waited until the other day and installed the latest version. All I want is TV none of the other bells and whistles I have a Hauppauge PVR350 however it scans the TV stations and finds nothing Nada so its back to good old version 0.1.0.9...
  9. D

    Television Picture corruption

    Thanks Flip That fixed it. Now back to normal. I tried V0.1.0.13 when it was released but as I only use it to record TV it was quite important that I could tune the TV chanels in. It didn't so I went back to 0.1.0.9. If you say that this has now been fixed I might try it again - I was...
  10. D

    Television Picture corruption

    Hi guys I just had to reinstall XP Pro and now my live TV picture corrupts from crystal-clear to Pixelly-Fuzzy within 1 to 2 minutes! If I change channels all is well BUT then it corrupts as well. What have I forgotten to install it was always magnificient before? I am running 1.0.9 as...
  11. D

    !!!Mediaportal Team needs testers!!!

    Hi Frodo I'm in the UK and have been a Beta tester for many years. Have a WinTV-PVR 350 and having tried nearly all the other TV packages think yours if far better - just needs a few tweaks here and there! Let me know if I can help.
Top Bottom