4TR/StreamedMp: different content in Video OSD between Pause and press Y

Discussion in 'StreamedMP' started by luetty, July 19, 2011.

  1. luetty
    • Premium Supporter

    luetty MP Donator

    Joined:
    October 15, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    Location:
    Westerwald/ Germany
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Hello together,

    i'm using ForTheRecord 1.6 and MePo 1.1.3 with StreamedMP 1.5.7.2862 (and before 1.4).

    On playing a recorded programm and press "Y" to show the OSD all informations are right.
    But if i press PAUSE, then only the Channelname and Logo is ok, but the Programtitle and Programdescription is displayed from another Channel with actual EPG-Informations.

    Please see my screenshots. The OSD-Information on PAUSE comes from actual Programm on ZDF.

    I tested this with Blue3Wide too and there the programtitle on PAUSE is right - so i think at the moment it is a skin-issue?

    can anybody confirm? Thanks a lot for reply!



    luetty
     

    Attached Files:

    • mpgui_OSD.jpg
      mpgui_OSD.jpg
      File size:
      103 KB
      Uploaded:
      July 19, 2011
      Views:
      102
    • mpgui_paused.jpg
      mpgui_paused.jpg
      File size:
      132.7 KB
      Uploaded:
      July 19, 2011
      Views:
      107
    • mmc_epg.jpg
      mmc_epg.jpg
      File size:
      208.7 KB
      Uploaded:
      July 19, 2011
      Views:
      81
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Furetto

    Furetto Moderator - Dutch Forums

    Joined:
    April 11, 2005
    Messages:
    664
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Network Admin
    Location:
    Brussels
    Ratings:
    +60 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    First day at home after a 3 week holiday trip, so no logs or screenshots... But decided to post already so I don't lose track of this post.

    I noticed a different, maybe related issue. When jumping forward or backwards in a recording, using 4TR and StreamedMP, it shows EPG information about the correct channel but from the current program instead of the recorded program. It is difficult to confirm if this is streamedmp related or plugin related, as the current Blue skin does not show recording information during jump.

    I *will* try to confirm this with some other skin !
     
  4. luetty
    • Premium Supporter

    luetty MP Donator

    Joined:
    October 15, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    Location:
    Westerwald/ Germany
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: 4TR/StreamedMp: different content in Video OSD between Pause and press Y

    I think the issue is within the skin. There is no programdescription in blue3, but there is the programname displayed. In blue3 this is right, in streamedMP wrong. And yes, the wrong informations are also displayed at skipping or wind.

    The wrong programname & -description comes from the last selected channel, i mean (this one, that is saved in mediaportal.xml in "tvguide").

    I'm not have enough skill in mepo-skinnig, so at the moment i search around to find the wrong thing.
    Can anybody help, please?

    thanks again
    luetty
     
  5. luetty
    • Premium Supporter

    luetty MP Donator

    Joined:
    October 15, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    Location:
    Westerwald/ Germany
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: 4TR/StreamedMp: different content in Video OSD between Pause and press Y

    Hi together,
    i have watched today a recording and most time the displayed informations were right. Only at the last part the informations changed to the bad one.
    I was confused and so i've tested around and could reproduce this issue.

    If i start live-tv, go back to recordings WITHOUT stopping live-tv and start play a record, the wrong informations are displayed at skip/wind/pause. Only the Info (Y) works.
    This issue doesnt occur, if i stop live-tv, before play the recorded program.

    From this point, i'm not sure if that is a skin-issue.

    Furetto: please, can you go through the described steps too? Can you confirm?

    Thanks!
    luetty
     
  6. Furetto

    Furetto Moderator - Dutch Forums

    Joined:
    April 11, 2005
    Messages:
    664
    Likes Received:
    60
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Network Admin
    Location:
    Brussels
    Ratings:
    +60 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    Sorry, got sidetracked ;-)

    I confirm your findings. I guess we would rather need to create a 4therecord bug in this case.

    Leaving on holiday for a week again. But this time I made a note about this thread, so I'll pick it up again when I get back :)
     
  7. luetty
    • Premium Supporter

    luetty MP Donator

    Joined:
    October 15, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    Location:
    Westerwald/ Germany
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
  8. glenn 1990

    glenn 1990 Portal Pro

    Joined:
    July 1, 2010
    Messages:
    247
    Likes Received:
    36
    Ratings:
    +36 / 0
    Home Country:
    Belgium Belgium
    Show System Specs
    Yes, it's a 4tr bug.
    I'll try to fix this in 1.6.0.1.
     
  9. luetty
    • Premium Supporter

    luetty MP Donator

    Joined:
    October 15, 2008
    Messages:
    101
    Likes Received:
    6
    Location:
    Westerwald/ Germany
    Ratings:
    +6 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    AW: 4TR/StreamedMp: different content in Video OSD between Pause and press Y

    any news about that issue?

    thanks a lot!
     
  10. mastyman
    • Premium Supporter

    mastyman MP Donator

    Joined:
    June 1, 2010
    Messages:
    364
    Likes Received:
    58
    Occupation:
    Enginner
    Location:
    Auckland
    Ratings:
    +66 / 0
    Home Country:
    New Zealand New Zealand
    Show System Specs
    Re: AW: 4TR/StreamedMp: different content in Video OSD between Pause and press Y

    cool ive also seen this happen quite abit thanks for looking into it glenn
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!