Adding new episodes of existing series causes to select series again

Discussion in 'My TVSeries' started by Imzadi, September 28, 2010.

  1. Imzadi
    • Premium Supporter

    Imzadi MP Donator

    Joined:
    June 18, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Female
    Location:
    Aachen
    Ratings:
    +34 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Sorry, me again.

    I'm not sure if this is not intended or not. Usually I'm only asked once to select which series, when I added a show for the first time. But now every time, I add a new episode for a existing series, I have to select the series it belongs to. Which is a bit annoying, when they are several episodes of different series.

    So, is this only me, a bug or a new feature?


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    4,426
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,646 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
  4. Imzadi
    • Premium Supporter

    Imzadi MP Donator

    Joined:
    June 18, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Female
    Location:
    Aachen
    Ratings:
    +34 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Adding new episodes of existing series causes to select series again

    It happend, when mediaportal was already running. Do you need a log?
     
  5. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    4,426
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,646 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Yes, will need a log with MP-TVSeries running in debug logging mode.

    Do you have 'Automatically Choose series when exact match is found' enabled?

    It should only be asking if the filename parses a different series name...if all your filenames are the same then it should just recognize it as the same series.
     
  6. Imzadi
    • Premium Supporter

    Imzadi MP Donator

    Joined:
    June 18, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Female
    Location:
    Aachen
    Ratings:
    +34 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Re: Adding new episodes of existing series causes to select series again

    How do I do that?

    No, I turned it off a long time ago. But I will check, if perhaps somehow it was enabled.

    I checked that. The file names didn't change, so that shouldn't be the cause.

    I'll let you know when I'm home.
     
  7. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    4,426
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,646 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Re: AW: Re: Adding new episodes of existing series causes to select series again

    Actually enabled would be better.

    If a match is wrong for whatever reason you can always change it from the menu in the GUI 'Force new online Match', this will always prompt the series select dialog regardless of setting above.
     
  8. Imzadi
    • Premium Supporter

    Imzadi MP Donator

    Joined:
    June 18, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Female
    Location:
    Aachen
    Ratings:
    +34 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Adding new episodes of existing series causes to select series again

    Ok, I'll will try this first. I think it should solve the problem. I'm just surprised, because it was never an issue in the past.
     
  9. Imzadi
    • Premium Supporter

    Imzadi MP Donator

    Joined:
    June 18, 2008
    Messages:
    227
    Likes Received:
    24
    Gender:
    Female
    Location:
    Aachen
    Ratings:
    +34 / 0
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    AW: Adding new episodes of existing series causes to select series again

    I enabled that option and as expected I wasn't asked to select the series. But the episodes I added don't appear as available. I can't select the episodes and watch them, until I restart mediaportal. I tried changing the intervall from 5 minutes to 1 (Watch my import folders for change automatically), but still no change.

    I've uploaded a log, I hope it helps.
     
  10. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    4,426
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,646 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Imzadi, your log is empty. The log should also be done while in GUI as this is the testcase your running through above.
     
  11. ltfearme
    • Premium Supporter

    ltfearme Community Plugin Dev

    Joined:
    June 10, 2007
    Messages:
    6,560
    Likes Received:
    4,426
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Software Test Engineer
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +5,646 / 0
    Home Country:
    Australia Australia
    Just to state the obvious, are you sure your drives are available?

    Having a look at a previous post of yours, I noticed the following

    Code (Text):
    1.  
    2. 27.09.2010 18:50:01 - Import path 'I:\' is not available, ignoring database maintenance on this path until available.
    3. 27.09.2010 18:50:01 - Import path 'J:\Serien' is not available, ignoring database maintenance on this path until available.
    4. 27.09.2010 18:50:01 - Import path 'K:\' is not available, ignoring database maintenance on this path until available.
    5. 27.09.2010 18:50:01 - Import path 'M:\Serien' is not available, ignoring database maintenance on this path until available.
    6.  
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!