AverTV USB 2.0 Sound problems

Discussion in 'Codecs, External Players' started by Zodor, October 26, 2005.

  1. Zodor

    Zodor New Member

    Joined:
    October 26, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hey

    I have tried to install MediaPortal 2.0.0.rc1 and the TV-card is working but the screen around the TV is sometimes flickering and there is no sound whatsoever. When I try to run "My Music" or My Videos" I get sound but not from the TV-Card.



    What can be the problem ??? I have tried a lot of different settings for audio-capture but none has worked for me!!!

    /Mike...
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!