[TV] - Black screen when watching unscrambled TV channel since 1.1.0 RC1

Discussion in 'MediaPortal 1.1.0 BETA 1' started by djan2511, March 2, 2010.

  1. djan2511

    djan2511 Portal Member

    Joined:
    October 9, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    MediaPortal Version: 1.1.0 RC1
    MediaPortal Skin: Blue Wide
    Windows Version: Vista SP2
    CPU Type: AMD Athlon II X2 245 / 2.9 GHz
    HDD: 500 GB 7200rpm
    Memory: Kingston ValueRAM - Geheugen - 2 GB
    Motherboard: Shuttle Proprietary, chipset AMD RS760 + SB710
    Video Card: Sapphire RADEON HD 4550
    Video Card Driver: Sapphire RADEON HD 4550 driver
    Sound Card:
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: HDHomerun
    1. TV Card Type: DVB-C
    1. TV Card Driver: latest driver
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: default after Mediaportal 1.1.0. RC1 install
    MPEG2 Audio Codec: default after Mediaportal 1.1.0. RC1 install
    h.264 Video Codec: default after Mediaportal 1.1.0. RC1 install
    Satelite/CableTV Provider: Ziggo
    HTPC Case: Shuttle
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote:
    TV:
    TV - HTPC Connection:


    Since I installed MP 1.1.0 RC1 I see a black picture when tuning to an unscrambled service in 'My TV'.



    In TV Server 'Manual Control' it works just fine, only when going to 'My TV' it gives a black picture. No crashing or anything and it seems to be running (when going back to main menu the channel keeps on running in the left bottom corner, but black picture).

    In MP 1.0.1 it works fine. If you need log files, please let me know how I can generate them.

    Thx
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. djan2511

    djan2511 Portal Member

    Joined:
    October 9, 2009
    Messages:
    7
    Likes Received:
    1
    Ratings:
    +1 / 0
    Solved. Only works when the Microsoft Video Codec is selected for TV, all other Video Codecs don't work
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!