Cannot play Stream8 (1 Viewer)

harryzwo

Portal Pro
July 25, 2006
793
85
Home Country
Germany Germany
I have one more piece of information about the problem.
Apparently it's the client. I just installed Kodi and connected it to the MP server. That's working.
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

in den Logs habe ich folgendes gefunden: [2021-08-11 11:14:58,992] [Log ] [16 ] [ERROR] - ss2: Tuner Type failed:0x91000001 Kennt jemand diesen Fehler. Auf dem Singleseat funktioniert das.
in den Logs habe ich folgendes gefunden: [2021-08-11 11:14:58,992] [Log ] [16 ] [ERROR] - ss2: Tuner Type...
Ich habe noch ein weiteres Problem. Seit langer Zeit läuft mein SingleSeat problemlos. Nun wollte ich einen weiteren Client...
Replies
1
Views
173
No this setting is disabled I have disabled this as suggested. I doubt it will change anything but I will give it a go. I was hoping that the supplied log files "might" pinpoint the issue?
No this setting is disabled I have disabled this as suggested. I doubt it will change anything but I will give it a go. I was...
I have had on intermittent occasions over various MP releases where I've suddenly lost the video stream to the TV. This normally...
Replies
3
Views
239
P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my office machine MP client. Same exact network, firewall, Defender settings. It's a slightly older version of Win 10 though - I haven't updated to 20Hx on it yet. Maybe I shouldn't (or maybe I should image it...
P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my...
Let me start by asking if anyone has TV Server running PROPERLY on a Windows 10 machine, and if so are you using RTSP or UNC share...
Replies
9
Views
943
Ok I could solve my problem by myself. The logs said that the delimiter of that song is not in text form. Although it was already in text form and I deleted the music database, the title information was still not available. I ripped the song again and now it works. I think that something went wrong the first time.
Ok I could solve my problem by myself. The logs said that the delimiter of that song is not in text form. Although it was already...
Hi, After the update from 1.25 to 1.26 the replay gain functionality appears to be broken. I had no sound on all audio files (TV...
Replies
12
Views
1K
Hi, must be really a while, cuz I can not remember any post from you ;) But might be also that I joined the team too late. Yes, there will be many things. Main reason is simply, that MP2 is not developed based on MP1. I for example never used MP1. I tried it lately to test voice control and was shocked about many inconsistancies in...
Hi, must be really a while, cuz I can not remember any post from you ;) But might be also that I joined the team too late. Yes...
It´s been a while... :) Well, simply the reason is cause MP1 was working so well... :) Now I decided to upgrade my old servers and...
Replies
1
Views
242
Top Bottom