Can't play WMV Web streams

ChriZ

Portal Pro
March 22, 2008
125
18


MediaPortal Version: 1.1 Beta
MediaPortal Skin: Black Glass
Windows Version: Windows XP SP3
CPU Type: Atom N330 1,6 GHz
HDD: 320 GB
Memory: 2 GB
Motherboard: AsRock ION
Video Card: nVidia ION
Video Card Driver:
Sound Card: on-board
Sound Card AC3: HDMI audio
Sound Card Driver:
1. TV Card: (IPTV)
1. TV Card Type: IPTV
1. TV Card Driver:
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec: MPC Gabest
MPEG2 Audio Codec: MPC Gabest
h.264 Video Codec: coreAVC
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case:
Cooling:
Power Supply:
Remote: MCE Remote
TV: LG 32"
TV - HTPC Connection: HDMI

I'm having issues with playing webstreams (WMP) in MediaPortal (more specific from DRipper). The weird thing is that the stream is playing fine in Windows Media Player or Internet Explorer directly. But in MP, I only get sound and no picture...

Here's a sample file:
http://geo.dr.dk/findLocation/?id=339602&ListType=nyheder&location=None&uri=http://www.dr.dk/extention/playWindowsMediaODP.aframe

Any ideas on how to make this work?

/Christian
 

onyx666

Portal Pro
September 26, 2008
159
0
got the same problem with tvgemist
this plugin also plays online videos in wmv format in audioplayer (no image)
 

Kingmob

Portal Pro
August 27, 2007
60
0
38
Rotterdam
Bump, I have this same problem. Adding the ac3filter to postprocessing would not really be a proper solution for me. I tried it anyway and it doesn't work. Anyone has any other possible explanations and/or solutions?
 
Top Bottom