Can't run MPI since upgrade to 1.0.2 (1 Viewer)

rsbrux

Documentation Group
  • Team MediaPortal
  • April 15, 2007
    1,133
    115
    Home Country
    Switzerland Switzerland
    Country flag
    TV-Server Version: 1.0.2
    MediaPortal Version: 1.0.2
    MediaPortal Skin: Blue3 wide
    Windows Version: XP SP3 MCE RU2
    CPU Type: Intel Pentium 4 @3 GHz
    HDD: Samsung HD501LJ 500GB
    Memory: 3 GB DDR 400 DIMM
    Motherboard: FIC P4M-915GD1-LF
    Video Card: Club HD3450 256MB DDR2
    Video Card Driver: ATI CCC 8.12
    Sound Card: Realtek High Def. Audio
    Sound Card AC3: no AC3
    Sound Card Driver: 5.10.0.5319
    1. TV Card: Hauppauge HVR-1300 MCE
    1. TV Card Type: hybrid (only analog section in use)
    1. TV Card Driver: 2.119.25023.0
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: ATI 8.12
    MPEG2 Audio Codec: dscaler / MPC-MPA / Monogram
    h.264 Video Codec: ATI 8.12
    Satelite/CableTV Provider: Telezug (WWZ) Switzerland
    HTPC Case: FSC Scaleo E (FIC Spectra)
    Cooling: OEM
    Power Supply: OEM
    Remote: PDAwin.com TVRC 5.5
    TV: InFocus TD40
    TV - HTPC Connection: DVI
    When trying to install plug-ins I get the error message:
    "Error executing program."

    P.S. same problem with UPNP_Server and OnlineVideos0.8.0.
    This has happened with both GlobalSearch 1.7.0 and MyWorldMap RC2.
     

    chemelli

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • September 28, 2006
    6,159
    2,264
    47
    Milano, Italy
    Home Country
    Italy Italy
    Country flag
    I guess they are built with a very old version of mpimaker.

    Ask the authors to check.

    Simone
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    MediaPortal Version: 1.5 MediaPortal Skin: Titan HD Windows Version: Windows 7 32bit home premium sp1 CPU Type: AMD Athlon(tm) II X4 640 HDD: Memory: 4GB Motherboard: Video Card: ATI HD 5570 Video Card Driver: Latest Sound Card: Sound Card AC3: Sound Card Driver: 1. TV Card: IPTV 1. TV Card Type: DVB-IP 1. TV Card Driver: MP...
    MediaPortal Version: 1.5 MediaPortal Skin: Titan HD Windows Version: Windows 7 32bit home premium sp1 CPU Type: AMD Athlon(tm) II...
    MediaPortal Version: 1.5 MediaPortal Skin: Titan HD Windows Version: Windows 7 32bit home premium sp1 CPU Type: AMD Athlon(tm) II...
    Replies
    0
    Views
    863
    Thanks beamland :) Unless you had previously saved those settings, the values that were shown were not necessarily the ones that MP was using. In other words, it might have shown MP Audio Renderer when you first loaded configuration... but that doesn't mean MP was using the MP Audio Renderer before that time. Only logs could have...
    Thanks beamland :) Unless you had previously saved those settings, the values that were shown were not necessarily the ones that...
    Hi there Powering on my HTPC and starting to watch live tv on whatever channel I choose works fine. I get video and audio as...
    Replies
    3
    Views
    1K
    Okay. Keep in mind that the Cyberlink codec has a property page too, and I believe it has deinterlacing settings (like LAV). To view/configure, click the screwdriver/spanner button next to the codec selection (as usual with LAV and any other codec). MP also has a deinterlacing setting for TV...
    Okay. Keep in mind that the Cyberlink codec has a property page too, and I believe it has deinterlacing settings (like LAV). To...
    Couldn't figure out my old account so made a new one; Got probably 2, maybe even 3 issues of which all are reproducible time after...
    Replies
    12
    Views
    3K
    Hey mm, thanks for the quick answer. Can you please tell me, where i can find the appropriate logs? I looked in the Win7 logs but does not found anything. Daniel
    Hey mm, thanks for the quick answer. Can you please tell me, where i can find the appropriate logs? I looked in the Win7 logs but...
    Hi, hopefully, someon can help me out to find a strange problem. The last time, my tv-server does not complete schedules. It wakes...
    Replies
    2
    Views
    916
    MediaPortal Version: 1.2.1 MediaPortal Skin: Default Wide Windows Version: Win 7 Pro x32 SP1 CPU Type: Intel Pentium 4 @3 GHz HDD: Corsair (SSD) 64GB + Samsung 1500GB Memory: 3 GB DDR 400 DIMM Motherboard: FIC P4M-915GD1-LF Video Card: Club HD3450 256MB DDR2 Video Card Driver: 8.892.0.0 (ATI Catalyst 11.9) Sound Card: Realtek...
    MediaPortal Version: 1.2.1 MediaPortal Skin: Default Wide Windows Version: Win 7 Pro x32 SP1 CPU Type: Intel Pentium 4 @3 GHz...
    MediaPortal Version: 1.2.1 MediaPortal Skin: Default Wide Windows Version: Win 7 Pro x32 SP1 CPU Type: Intel Pentium 4 @3 GHz...
    Replies
    0
    Views
    1K
    Top Bottom