Channel is crypted CVS 29-01-06 (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

I’d be also interested if the same advantages are feasible for MP2?!
I’d be also interested if the same advantages are feasible for MP2?!
Started on: 2022-08-28 last update: 2022-08-28 Summary: Improve EPG speed by adding indices to "program" table Area: TvServer SQL...
Replies
2
Views
643
I get the same graph for both channels in PiP mode. See attached. No sound from second channel (even it it's subsequently switched to be the main channel), but the graph stays the same in any of the possible scenarios. N.
I get the same graph for both channels in PiP mode. See attached. No sound from second channel (even it it's subsequently...
I had this problem in MP1, and could never solve it, which prompted me to switch to MP2, in which, blessedly, I did not have the...
Replies
24
Views
1K
Hello, I know this is an old product and i've been using since back in the MCE days! I have this running on a Windows 10 install and I'm just using to blast channels to a Scientific Atlanta STB thats being decoded by an HDPVR. Everything works perfectly, but after some time (less than a day), it starts having an issue where the...
Hello, I know this is an old product and i've been using since back in the MCE days! I have this running on a Windows 10 install...
Hello, I know this is an old product and i've been using since back in the MCE days! I have this running on a Windows 10 install...
Replies
0
Views
210
MP1 MP2 PiP audio problem DE
I was with TeamViewer on his PC and could see the issues myself. I think it worked sometimes, if the rpogram had only 1 audio stream, but never with multiple audio streams. On my PC I tried to reproduce it and it always worked as expected. LAV is set everywhere and we tried with WASAPI and DirectSound, it makes no difference...
I was with TeamViewer on his PC and could see the issues myself. I think it worked sometimes, if the rpogram had only 1 audio...
Still trying to solve this: I get no audio from the second picture in PiP mode. Log files of my attempting to do so are attached...
Replies
1
Views
345
No this setting is disabled I have disabled this as suggested. I doubt it will change anything but I will give it a go. I was hoping that the supplied log files "might" pinpoint the issue?
No this setting is disabled I have disabled this as suggested. I doubt it will change anything but I will give it a go. I was...
I have had on intermittent occasions over various MP releases where I've suddenly lost the video stream to the TV. This normally...
Replies
3
Views
951
Top Bottom