Client will not connect to Server (1 Viewer)

pilehave

Community Skin Designer
  • Premium Supporter
  • April 2, 2008
    2,566
    521
    Hornslet
    Home Country
    Denmark Denmark
    TV-Server Version: 1.0.0.0
    MediaPortal Version: 1.0.0.0
    MediaPortal Skin: MediaStream
    Windows Version: XP Pro SP3
    CPU Type: AMD x2 4850e 2.5 GHz 45w
    HDD: Samsung Spinpoint 250GB 2.5"
    Memory: 4 GB DDR2 800 MHz Dual-Channel
    Motherboard: Gigabyte GA-MA78GM-S2H (rev 1.0)
    Video Card: Onboard AMD Radeon HD 3200
    Video Card Driver: Catalyst 8.12 official
    Sound Card: Onboard ALC889A
    Sound Card AC3:
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: Hauppauge WinTV Nova-T-500 HD
    1. TV Card Type: DVB-T
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card:
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card:
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec:
    MPEG2 Audio Codec:
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply: picuPSU 120W
    Remote: Logitech 885
    TV: LG 42PM1MA
    TV - HTPC Connection: HDMI

    Hi!

    I've got TV-Server and multiseat working really good when I use the client that is installed on the server, but suddenly my other client stopped working when trying to watch TV.

    No errors, but the client is not visible on the server (can't kick it) and the MediaPortal.log looks OK until it tries to stream, then the client just hangs...and after 5 minutes i do the monkey (Ctrl+Alt+Del).

    There is no FW or AntiVirus on the server (Windows XP SP3) and even if I disable Windows FW on the client there's no go.

    Now, a couple of days ago I got a new router, but I swear it worked after I installed it, but perhaps I have done some port-forwarding regarding VoIP and torrents that may conflict with MP.

    What ports are needed BTW?

    Hope for help...:D

    2009-01-16 22:43:27.388200 [Info.][MPMain]: Recorder: stop
    2009-01-16 22:43:27.705200 [Info.][CommandProcessor]: Commandprocessor: Stopping all tuners
    2009-01-16 22:43:27.706200 [Info.][CommandProcessor]: Commandprocessor: Stopped
    2009-01-16 22:43:27.793200 [Info.][MPMain]: ChannelNavigator::Reload()
    2009-01-16 22:43:27.794200 [Info.][MPMain]: get channels from database
    2009-01-16 22:43:27.814200 [Info.][MPMain]: found:4 tv channels
    2009-01-16 22:43:27.814200 [Info.][MPMain]: TvNotify:OnNotifiesChanged
    2009-01-16 22:43:27.817200 [Info.][MPMain]: Checking if radio group for all radio channels exists
    2009-01-16 22:43:27.831200 [Info.][MPMain]: Done.
    2009-01-16 22:43:27.831200 [Info.][MPMain]: get all groups from database
    2009-01-16 22:43:27.852200 [Info.][MPMain]: loaded 1 tv groups
    2009-01-16 22:43:27.852200 [Info.][MPMain]: tv home init:DR1
    2009-01-16 22:43:27.856200 [Info.][MPMain]: TVHome.ViewChannelAndCheck(): View channel=DR1
    2009-01-16 22:43:29.485200 [Info.][MPMain]: succeeded:confused:ucceeded TvControl.VirtualCard
    2009-01-16 22:43:29.796200 [Info.][MPMain]: tvhome:startplay
    2009-01-16 22:43:29.803200 [Info.][MPMain]: tvhome:file:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Team MediaPortal\MediaPortal TV Server\timeshiftbuffer\live8-0.ts.tsbuffer
    2009-01-16 22:43:29.812200 [Warn.][MPMain]: tvhome:startplay. Phase 1 - 323 ms - Done method initialization
    2009-01-16 22:43:29.816200 [Info.][MPMain]: tvhome:startplay:rtsp://192.168.1.104/stream8.0 - using rtsp mode:True
    2009-01-16 22:43:29.823200 [Info.][MPMain]: g_Player.Play(rtsp://192.168.1.104/stream8.0 TV)
    2009-01-16 22:43:29.843200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer play:rtsp://192.168.1.104/stream8.0 radio:False
    2009-01-16 22:43:29.843200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer: live tv
    2009-01-16 22:43:29.844200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer: Enabling DX9 exclusive mode
    2009-01-16 22:43:29.844200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer:play rtsp://192.168.1.104/stream8.0
    2009-01-16 22:43:29.951200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer:cleanup DShow graph False
    2009-01-16 22:43:29.951200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer:grapbuilder=null
    2009-01-16 22:43:29.986200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer: Cleanup done
    2009-01-16 22:43:30.022200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer: GetInterfaces()
    2009-01-16 22:43:30.023200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer:cleanup DShow graph False
    2009-01-16 22:43:30.023200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer:grapbuilder=null
    2009-01-16 22:43:30.055200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer: Cleanup done
    2009-01-16 22:43:30.094200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer: add _vmr9
    2009-01-16 22:43:30.102200 [Info.][MPMain]: VMR9: added EVR Renderer to graph
    2009-01-16 22:43:30.245200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer: add codecs
    2009-01-16 22:43:30.451200 [Info.][MPMain]: added filter:MPV Decoder Filter to graph
    2009-01-16 22:43:31.031200 [Info.][MPMain]: added filter:CyberLink H.264/AVC Decoder (PDVD8) to graph
    2009-01-16 22:43:31.035200 [Info.][MPMain]: added filter:MPA Decoder Filter to graph
    2009-01-16 22:43:31.038200 [Info.][MPMain]: added filter:MONOGRAM AAC Decoder to graph
    2009-01-16 22:43:31.046200 [Info.][MPMain]: DirectShowUtils: First try to insert new audio renderer CyberLink Audio Renderer (PDVD8)
    2009-01-16 22:43:31.047200 [Info.][MPMain]: DirectShowUtils: Found audio renderer
    2009-01-16 22:43:31.367200 [Info.][MPMain]: added filter:MediaPortal DVBSub2 to graph
    2009-01-16 22:43:31.374200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer:add TsReader to graph
    2009-01-16 22:43:31.375200 [Info.][MPMain]: TSReaderPlayer: open file: rtsp://192.168.1.104/stream8.0
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes 1 to 2 minutes to write the data to disk. To speed up the EPG stuff (not only writing but also reading the EPG guide in MediaPortal), I changed the program table (and only that table) from InnoDB to...
    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes...
    I get a few "Continuity error..." after the EPG scan finished: [2021-01-30 18:56:10,278] [4c45530] [18c8] - mhw reset [2021-01-30...
    Replies
    2
    Views
    1K
    Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my keyboard just fine (also lightspeed wireless). Suggestions?
    Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my...
    Good evening, having just fresh installed media portal 2.3.2. Looking at trialing again as it now seems to support what I am...
    Replies
    1
    Views
    237
    That's awesome news! I can't say how I'm happy to help fellow XP user :D
    That's awesome news! I can't say how I'm happy to help fellow XP user :D
    Ok, I’m back, MP1.14 has been working great for the last few years, up until last month when a recording overwrote the hard drive...
    Replies
    18
    Views
    2K
    Would it be possible to automate the process of updating MP Extension Manager with the latest versions of important components?
    Would it be possible to automate the process of updating MP Extension Manager with the latest versions of important components?
    Hi there, i've got a problem with the playback of some movies. The sound format is listed as DTS HD 7.1 but the receiver detects it...
    Replies
    6
    Views
    1K
    Keiner eine Idee?
    Keiner eine Idee?
    Hallo zusammen, ich verwende Win7 64Bit Pro (aktueller Patch Level) und Mediaportal 1.19 um über DVB-C mir Fernsehsendungen...
    Replies
    1
    Views
    812
    Top Bottom