Compro/Videomate S350 problem (1 Viewer)

ianc

MP Donator
  • Premium Supporter
  • December 29, 2007
    132
    1
    wicklow
    Ireland Ireland
    I recently added an Compro/Videomate S350 DVBS card to my set-up and it made TVService unstable. Latest drivers downloaded and installed from Compro Technology, Inc.

    No obvious errors in logs.

    My question: Are there others out there using this card successfully in a W7 configuration?

    Thanks

    Ian

    MediaPortal Version: MP 1.1.3
    MediaPortal Skin: Standard
    Windows Version: W7 Ultimate latest patches & SP
    CPU Type: Intel Q6600
    HDD: ~2 TB
    Memory: 2G
    Motherboard: abit ab9 Quad GT
    Video Card: Asus EAH4770 PCIe
    Video Card Driver: 9.11
    Sound Card: onboard
    Sound Card AC3: Optical out
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: FireDTV
    1. TV Card Type: DVB-S2
    1. TV Card Driver: 5.7
    2. TV Card: Avermedia PCI
    2. TV Card Type: DVB S
    2. TV Card Driver: latest?
    3. TV Card: Terratec Cinergy dual
    3. TV Card Type: DVB-T
    3. TV Card Driver: 1.1.0.284
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: SAF 4 beta22 (recomended)
    MPEG2 Audio Codec: SAF 4 beta22 (recomended)
    h.264 Video Codec: SAF beta22 (recommended)
    Satelite/CableTV Provider: 28.2
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote: MCE
    TV: Panasonic ax200
    TV - HTPC Connection: HDMI
     

    ninja 12

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • April 22, 2009
    121
    38
    Ireland Ireland
    Country flag
    Hi ,

    I've got two Compro S350 cards in my htpc , running perfectly together (Win 7 x64 )
    The cards are different revisions ( version number ), but the same card .

    Try driver version 1.3.9.0 .

    I updated the drivers a while ago but had problems with it .
    Rolling back to 1.3.9.0 solved the problems .


    Have a read here , I wasn't the only one -
    Compro S350 - Latest Driver = Bad - AVForums.com


    What problems are you having with it ?
     

    Gus100

    New Member
    April 2, 2020
    2
    0
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hi ,

    I've got two Compro S350 cards in my htpc , running perfectly together (Win 7 x64 )
    The cards are different revisions ( version number ), but the same card .

    Try driver version 1.3.9.0 .

    ...
    Have a read here , I wasn't the only one -
    Compro S350 - Latest Driver = Bad - AVForums.com
    ...
    ---


    Hi, I know this is a while ago but I wonder if you could help.

    I am trying to get an old desktop (Silverstone ML02 with Windows XP Pro SP3) back to life for capturing old video tapes. I have a video capture card VideoMate S350 installed, but the driver seems to be corrupted. I have tried to find a working driver but only have managed to find a corrupted version online (version 1.3.8.8; file name: 000080.RAR; file size should be 92.8MB but the downloaded file is only 81.4MB) from HWDrivers - Download Device Drivers for Windows XP, 7, 8, 10, which of course didn't work.

    Would you have a link where I can download a working driver for this capture card?

    Many thanks in advance.

    Gus
    (My email is 1025960[at]gmail.com)
     

    Gus100

    New Member
    April 2, 2020
    2
    0
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Hi, I know this is a while ago but I wonder if you could help.

    I am trying to get an old desktop (Silverstone ML02 with Windows XP Pro SP3) back to life for capturing old video tapes. I have a video capture card VideoMate S350 installed, but the driver seems to be corrupted. I have tried to find a working driver but only have managed to find a corrupted version online (version 1.3.8.8; file name: 000080.RAR; file size should be 92.8MB but the downloaded file is only 81.4MB) from HWDrivers - Download Device Drivers for Windows XP, 7, 8, 10, which of course didn't work.

    Would you have a link where I can download a working driver for this capture card?

    Many thanks in advance.

    Gus
    (My email is 1025960[at]gmail.com)
     

    ninja 12

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • April 22, 2009
    121
    38
    Ireland Ireland
    Country flag
    I don't use my Compro cards anymore but had a look and found a copy of the last drivers I used , version 1.39 - VMHybrid_1.39.200_WLH_W7

    I hope it attaches properly :)
     

    Attachments

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom