Configuration and MP crash immediately (1 Viewer)

julianwood

New Member
January 8, 2009
2
0
United Kingdom United Kingdom
Can't get either the Configuration Utility or MP to load.
Comes up with .NET Runtime 2.0 Error and bombs out

I've just done a brand new install of MP on a PC, Compaq Evo 510D.
New install of XP, with IE7, .Net 2.0 and all OS security updates.
KMPlayer, CoreAVC and Halaai Splitter only other software installed.

Have same version working on Vista with no problem.

Any ideas?

Event Type: Error
Event Source: .NET Runtime 2.0 Error Reporting
Event Category: None
Event ID: 1000
Date: 08/01/2009
Time: 23:10:37
User: N/A
Computer: XPHTPC
Description:
Faulting application configuration.exe, version 1.0.0.21149, stamp 494e61de, faulting module kernel32.dll, version 5.1.2600.5512, stamp 4802a12c, debug? 0, fault address 0x00012aeb.

For more information, see Help and Support Center at Events and Errors Message Center: Basic Search.
Data:
0000: 41 00 70 00 70 00 6c 00 A.p.p.l.
0008: 69 00 63 00 61 00 74 00 i.c.a.t.
0010: 69 00 6f 00 6e 00 20 00 i.o.n. .
0018: 46 00 61 00 69 00 6c 00 F.a.i.l.
0020: 75 00 72 00 65 00 20 00 u.r.e. .
0028: 20 00 63 00 6f 00 6e 00 .c.o.n.
0030: 66 00 69 00 67 00 75 00 f.i.g.u.
0038: 72 00 61 00 74 00 69 00 r.a.t.i.
0040: 6f 00 6e 00 2e 00 65 00 o.n...e.
0048: 78 00 65 00 20 00 31 00 x.e. .1.
0050: 2e 00 30 00 2e 00 30 00 ..0...0.
0058: 2e 00 32 00 31 00 31 00 ..2.1.1.
0060: 34 00 39 00 20 00 34 00 4.9. .4.
0068: 39 00 34 00 65 00 36 00 9.4.e.6.
0070: 31 00 64 00 65 00 20 00 1.d.e. .
0078: 69 00 6e 00 20 00 6b 00 i.n. .k.
0080: 65 00 72 00 6e 00 65 00 e.r.n.e.
0088: 6c 00 33 00 32 00 2e 00 l.3.2...
0090: 64 00 6c 00 6c 00 20 00 d.l.l. .
0098: 35 00 2e 00 31 00 2e 00 5...1...
00a0: 32 00 36 00 30 00 30 00 2.6.0.0.
00a8: 2e 00 35 00 35 00 31 00 ..5.5.1.
00b0: 32 00 20 00 34 00 38 00 2. .4.8.
00b8: 30 00 32 00 61 00 31 00 0.2.a.1.
00c0: 32 00 63 00 20 00 66 00 2.c. .f.
00c8: 44 00 65 00 62 00 75 00 D.e.b.u.
00d0: 67 00 20 00 30 00 20 00 g. .0. .
00d8: 61 00 74 00 20 00 6f 00 a.t. .o.
00e0: 66 00 66 00 73 00 65 00 f.f.s.e.
00e8: 74 00 20 00 30 00 30 00 t. .0.0.
00f0: 30 00 31 00 32 00 61 00 0.1.2.a.
00f8: 65 00 62 00 0d 00 0a 00 e.b.....


TV-Server Version:
None
MediaPortal Version:
1.0.0.21149
MediaPortal Skin:
Default INstall
Windows Version:
Win XP
CPU Type:
Intel 1700 Mhz
HDD:
60 Gb IDE
Memory:
512
Motherboard:
Compaq Evo 510D

Installed .Net 3.5 SP1 and it now works.

Must be some issue with .NET 2.0 SP1
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

OP Similar threads Forum Replies Date
Y MediaPortal/MP Configuration crashes after update 1.21 Pre Release 3
E [solved] TV-Server Configuration Missing TV-Server 9
M 1.25.0 Tv Server Configuration Italian Dvb-t2 test channel preview error Television (MyTV frontend and TV-Server) 8
toricred [solved] Configuring TV Server to use NAS General 5
framug [solved] Some changes/fix in MP1 configuration client and server Submit: code patches (MediaPortal/TV-Server/etc.) 14
W Info on particular configuration Installation, configuration support 2
horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
T TV Series Configuration funktioniert nicht Plugins & Erweiterungen 15
HTPCSourcer [Evaluate] Remove obsolete menu entries from "MP2 TV Configuration" MediaPortal 2 0
T I cannot get a basic media import-what is the best configuration? General 10
P Configuration Moving Pictures Support d'installation et de configuration 0
cbr954rr How to disable a pre-configured plugin? General 2
A FB funktioniert plötzlich nicht mehr korrekt Allgemeines Supportforum 0
M.Hulot [solved] PureVisionHD 1080 taucht nicht im Configurator auf Allgemeines Supportforum 12
Edwardfc Fanart setup/configuration General 10
Edwardfc [solved] Mp 2.2.1 Configuration Issues - Goes to Sleep while playing Music General 6
P Configuration closes on channel scan General 26
M App Icon starts Configuration Installation, configuration support 3
O [solved] MP2.2.1 TV-Server Configuration wont start after initial installation General 10
D [solved] How to configure subtitle color in MP 2.2.1? General 5
sve1 Invalid DateTime when loading configuration tool Trakt 5
johns11 [solved] MP2.2 TV configuration issue General 4
H MP2.2 client TV-Server configuration General 17
R MP 2.2 TV configuration General 13
E [solved] No Live TV in MP2.2 Client - Can TEST Successfully in "MediaPortal 2 TV Configuration" utility General 8
Similar threads

























Top Bottom