Covers somtimes not redrawn properly (1 Viewer)

grubi

Portal Pro
June 16, 2007
1,216
80
127.0.0.1
Germany Germany
TV-Server Version: 1.0.2
MediaPortal Version: 1.0.2
MediaPortal Skin: Blue3Wide
Windows Version: XP SP3 + Vista32 SP1
CPU Type: Intel E4400
HDD: WD 160 GB internal + 3 TB NAS
Memory: 2 GB
Motherboard: ASUS P5Q Pro
Video Card: ATI Radeon HD 2600XT Ultimate
Video Card Driver: Catalyst 9.1
Sound Card: C-Media CMI8738
Sound Card AC3: SPDIF coaxial
Sound Card Driver:
1. TV Card: Floppy DTV-C
1. TV Card Type:
1. TV Card Driver:
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case: Zalman HD135
Cooling:
Power Supply: Enermax MODU82+ 420
Remote: Logitech Harmony 785
TV: Panasonic TH-50PZ700E
TV - HTPC Connection: HDMI

When scrolling thru movies in MyVideo's folder view having 'folder.jpg' (esp. when using "cursor up" to scroll back) covers are sometimes not redrawn properly. See screenshots for further details. As you can see the bottom part (reflection) is redrawn properly while the cover itself is missing.
 

Attachments

grubi

Portal Pro
June 16, 2007
1,216
80
127.0.0.1
Germany Germany
AW: Re: Covers somtimes not redrawn properly

Logs attached.

Strange no problem for me to reproduce it.
I simply repeatedly scolled up and down quite fast with pgup pgdn csup csdn and then the one or other cover is missing.
It most often happens after revisiting a cover with csup.
I use quite hires covers, maybe that is the problem.

To get sure I just copied part of the NAS filestructure to the local filesystem with same result.

Regards.
 

infinite.loop

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 26, 2004
    16,163
    4,133
    127.0.0.1
    Austria Austria
    does that happen on XP and Vista?
    what happens if your leave the folder and enter it again, is the image present then?
     

    grubi

    Portal Pro
    June 16, 2007
    1,216
    80
    127.0.0.1
    Germany Germany
    AW: Covers somtimes not redrawn properly

    Strange enough.
    If an item is selected where the cover is missing and I press "ESC" to leave the folder and "ENTER" to reenter the folder the same item is selected, but the cover is present then.

    Sorry currently don't have a XP machine here.
    So I can only confirm the problem for vista.
     

    infinite.loop

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 26, 2004
    16,163
    4,133
    127.0.0.1
    Austria Austria
    Re: AW: Covers somtimes not redrawn properly

    Sorry currently don't have a XP machine here.
    So I can only confirm the problem for vista.
    Ah, was just asking because of your systemspecs. ;)

    I have W7 here. No such issue.

    Is it always the same image (movie) which dissapears?
     

    grubi

    Portal Pro
    June 16, 2007
    1,216
    80
    127.0.0.1
    Germany Germany
    AW: Covers somtimes not redrawn properly

    It happens to most of the covers.
    For some it seems that I'm not able to force the problem.

    Regards,
    grubi.

    Just an addition.

    If you have selected an item where the cover is not displayed correctly and press ESC the cover is displayed correctly for the short time just before the MP mainscreen is displayed.

    And just an addition to the addition.

    If you have selected an item where the cover is not displayed correctly and press csleft to get the menu and then csright the cover is always displayed properly.

    And just an addition to the addition of the addition.

    In database view the problem does not exist - only in folder view
     

    infinite.loop

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 26, 2004
    16,163
    4,133
    127.0.0.1
    Austria Austria
    I still can not reproduce this issue.

    grubi, can you try i.e. StreamedMP and see if you occus there as well?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    Top Bottom