CVS 01-16 and forward using Winamp plugin (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

It took a while but loading the three updates and waiting, (I wandered off doing other things), while the Win 7 searched for updates eventually brought about 170 available updates. I picked the latest, largest and Cumulative ones and everything burst into action enough to re-install MediaPortal 1.33 which is running very well. I let...
It took a while but loading the three updates and waiting, (I wandered off doing other things), while the Win 7 searched for...
Hi Running MP1 - 1.39 for long while, no issues. 10th April [same time as 2024-KB5037036 Cumulative Update for .NET Framework...
Replies
11
Views
830
@doskabouter That fixed it, thanks!
@doskabouter That fixed it, thanks!
I just upgraded to 1.32 and now, when I start TV-Service Config, I get this error: [2024-01-31 09:33:13,138] [Log ] [SetupTv...
Replies
2
Views
636
You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and check.
You can always try, select any window, turn off the Media Portal, change the ID of the selected one to the desired one (plugin) and...
I don't have a TV card in my HTPC setup, so I really only use plugins that browse and show media files, like MP TV-Series, Moving...
Replies
5
Views
586
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
Replies
1
Views
715
Well, there is nothing wrong in the log. I have personaly tested the bitstreaming after DVD resume, and I can confirm that the LAV audiodecoder shows status 'bistreaming' on the output. What is your LAV status?
Well, there is nothing wrong in the log. I have personaly tested the bitstreaming after DVD resume, and I can confirm that the LAV...
My apologies for posting two separate issues in one posting, however, the logs I have cover both. 1. Resume playback of...
Replies
13
Views
1K
Top Bottom