CVS problem?!? (1 Viewer)

draktheas

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 17, 2005
    77
    2
    I just tried to login anonymously to CVS and got the following:
    'cvs [login aborted]: Error reading from server cvs.sourceforge.net: 0: No such file or directory'

    The command line I am using is:
    cvs -d:pserver:anonymous@cvs.sourceforge.net:/cvsroot/mediaportal login

    And when prompted for a password I just hit enter.

    Anyone else having problems grabbing from CVS, logging into CVS to grab, or am I just doing something wrong?

    Thanks,
    Drak
     

    LordMessi

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 4, 2005
    449
    0
    43
    Ørsø, Dronninglund, Denmark
    Home Country
    Denmark Denmark
    draktheas said:
    I just tried to login anonymously to CVS and got the following:
    'cvs [login aborted]: Error reading from server cvs.sourceforge.net: 0: No such file or directory'

    The command line I am using is:
    cvs -d:pserver:anonymous@cvs.sourceforge.net:/cvsroot/mediaportal login

    And when prompted for a password I just hit enter.

    Anyone else having problems grabbing from CVS, logging into CVS to grab, or am I just doing something wrong?

    Thanks,
    Drak

    https://www.team-mediaportal.com/articles/howtos/how_to_get_mediaportal_sources.html
     

    draktheas

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • December 17, 2005
    77
    2
    LordMessi, thanks for the reply. I thought I followed those exact instructions to begin with. So just to make sure I re-entered everything as directed under the TortoiseCVS instructions and got the same error again.

    However, I tried again approximately 20 hours later and have no problems now. Must have been a CVS issue on Sourceforges side.

    Thanks,
    Drak
     

    LordMessi

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • July 4, 2005
    449
    0
    43
    Ørsø, Dronninglund, Denmark
    Home Country
    Denmark Denmark
    draktheas said:
    LordMessi, thanks for the reply. I thought I followed those exact instructions to begin with. So just to make sure I re-entered everything as directed under the TortoiseCVS instructions and got the same error again.

    However, I tried again approximately 20 hours later and have no problems now. Must have been a CVS issue on Sourceforges side.

    Thanks,
    Drak

    Must have been
     

    Users who are viewing this thread

    Top Bottom