Delay & erros stopping service with comskip plugin (1 Viewer)

x4mer

MP Donator
  • Premium Supporter
  • November 8, 2007
    306
    24
    Toronto
    Home Country
    Canada Canada
    TV-Server Version: 1.0 Final
    MediaPortal Version: 1.0 Final
    MediaPortal Skin: Blue3 Wide
    Windows Version: Windows Vista
    CPU Type: Intel Q8200
    HDD: 120G
    Memory: 2G
    Motherboard: Gigabyte EP45-UD3R
    Video Card: Radeon 3450
    Video Card Driver: 8.12
    Sound Card: Integrated
    Sound Card AC3: Optical
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: digiwave 103g
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card: Hauppauge HVR-2250
    2. TV Card Type: dual-ATSC
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card: Hauppauge PVR-500
    3. TV Card Type: dual-analog
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: ATI Avivo
    MPEG2 Audio Codec: MPA
    h.264 Video Codec: FFDShow
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case: Antec
    Cooling: Stock
    Power Supply: Antec 500W
    Remote: MCE
    TV: HP 5020/Samsung 56
    TV - HTPC Connection: HDMI


    If I select to stop the service in the Server config util, it happens pretty quickly, & the button changes labels to 'start service'. There are no related errors generated in errors.log. If the comskip server plugin was loaded at launch of the service though, problems occur. When selecting to stop the service, there is a substantial delay in the button switching labels to 'start service', & the following lines are logged in errors.log

    2009-03-10 19:01:05.373583 [10]: Exception ystem.ArgumentException: Service TvEngine.Events.ITvServerEvent is not registered
    at TvLibrary.Interfaces.ServiceProvider.Get[T]()
    at TvEngine.ComSkipLauncher.Stop()
    at TvService.Service1.StopPlugins()
    Exception ervice TvEngine.Events.ITvServerEvent is not registered
    site :T Get[T]()
    source :TvLibrary.Interfaces
    stacktrace: at TvLibrary.Interfaces.ServiceProvider.Get[T]()
    at TvEngine.ComSkipLauncher.Stop()
    at TvService.Service1.StopPlugins()


    Also, regardless of whether any plugins are enabled or not, there is a >10sec delay in closing the config app after stopping the service. The following is posted to errors.log

    2009-03-10 19:01:27.447583 [SetupTv]: RemoteControl - Error checking connection state
    2009-03-10 19:01:35.481583 [SetupTv]: RemoteControl - Error checking connection state


    I know the SVN installer is having a problem with file registration for pdmpgmux.ax (see edit section of post 5 here https://forum.team-mediaportal.com/...blems-due-invalid-reference-56071/#post388980). Since the errors for the comskip plugin are also mentioning registration, it makes me wonder if another file fails to get registered/copied during install of the SVN. Any dev able to tell me which file to try to register to see if it resolves this issue?
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes 1 to 2 minutes to write the data to disk. To speed up the EPG stuff (not only writing but also reading the EPG guide in MediaPortal), I changed the program table (and only that table) from InnoDB to...
    Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes...
    I get a few "Continuity error..." after the EPG scan finished: [2021-01-30 18:56:10,278] [4c45530] [18c8] - mhw reset [2021-01-30...
    Replies
    2
    Views
    1K
    How are things going Jamie? Have you given up, or are you just busy?
    How are things going Jamie? Have you given up, or are you just busy?
    I have so many symptoms that I am wondering if I shouldn't just uninstall and wipe everything and start over. #4 below is the only...
    Replies
    11
    Views
    3K
    Hi Again, i've made another test this evening (find logs attached). This time only one Tuner (which i haven't tested this morning) produced the error once, and managed to run without error afterwards. History for the logs (see also Screenshot for reference): Card 7: Tune Pro7 HD, waited for some time, no error Card 7: Tune Vox HD...
    Hi Again, i've made another test this evening (find logs attached). This time only one Tuner (which i haven't tested this morning)...
    Hi There, first: This is a new attempt to solve the problem which is also described here...
    Replies
    6
    Views
    1K
    Hi Edalex, thanks. Sadly the plugin isn't finished yet. I had some issues at work ad I had to halt the development. Feel free to clone the repository and fix what needs to be fixed, if you want and have time.
    Hi Edalex, thanks. Sadly the plugin isn't finished yet. I had some issues at work ad I had to halt the development. Feel free to...
    Hello there, I'm a long user of Mediaportal but I always managed to fix my problems without having to start new threads. This time...
    Replies
    23
    Views
    5K
    Not for an upgrade. It would be for a full reinstall though. Great. :)
    Not for an upgrade. It would be for a full reinstall though. Great. :)
    TV-Server Version: 1.10.0 (just upgraded from 1.7.1) MediaPortal Version: As above MediaPortal Skin: Titan Windows Version: Windows...
    Replies
    5
    Views
    1K
    Top Bottom