f..., lost all the TV channels (1 Viewer)

Status
Not open for further replies.
M

maysider2

Guest
TV-Server Version: 1.0.0 RC4
MediaPortal Version: 1.0.0 RC4
MediaPortal Skin: Xmas B3
Windows Version: the latest WXPSP3
CPU Type: c2d e8200
HDD: 3xWDXX00KS (250,500,500) + 1TB Samsung
Memory: 2x1024 800MHz MB A-Date extreme edition+
Motherboard: gigabyte p35 ds3r rev.2.1
Video Card: MSI HD2600 Pro
Video Card Driver: latest from windows update
Sound Card: onboard
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: Hauppauge HVR 1300
1. TV Card Type: analog, DVB-T
1. TV Card Driver: 4.6b
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec: cyberlink 8
MPEG2 Audio Codec: ffdshow
h.264 Video Codec: cyberlink 8
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case:
Cooling:
Power Supply: Seasonic s12II 380w
Remote: eHome MCE
TV: NEC 20WGX2 Pro
TV - HTPC Connection: DVI


f...,f...,f....,f....,f.... F!
again I can do nothing....I hoped, everything would by finally ok but now like before year.....not any TV...I have to reinstall all the f.... MP

maybe after hibernation no audio/video
 

tourettes

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 7, 2005
    17,301
    4,800
    Please provide more info. This is not an error report so it will be deleted if no steps how to reproduce are provided.
     

    Spragleknas

    Administrator
  • Team MediaPortal
  • December 21, 2005
    9,473
    1,822
    Located
    Norway Norway
    Country flag
    How to start a support or bugreport thread:
    1. Choose a meaningful title for your thread.
    2. Report only one problem per thread.
    3. At the moment you start a new thread in the support forums, the hardwarespecification template will be added automatically. If the template is empty, then you have not filled out your specifications in the usercp yet.
      Note: Your report MUST include a complete hardwarespecification!
    4. Add a detailed, step by step description of your problem.
    5. If your problem occurs inside MediaPortal or the configuration program, then run the "MediaPortal Logs Collector" from your Windows Start Menu (Team MediaPortal/MediaPortal) and ATTACH the exported log.zip file to your thread/post.
      Without logs it is IMPOSSIBLE for us to help you!

      To create clean and conclusive logs you should use the "MediaPortal Debug" shortcut which will start MediaPortal in a special debug mode. Then you reproduce the issue and close MediaPortal. A log.zip will be created automatically which you then attach to your thread/post
      If you are using the TV-Server and it is installed on a different PC, then you have to attach its logs by hand.
      To do that open your Windows StartMenu and click at "TV-Server Logs Folder" in Team MediaPortal/TV-Server.
      Attach all these files to your thread/post.
    6. Do NOT copy/paste your logfiles (or large parts of them) in your post.
    Please note that support threads, which are missing the required information posted above will not be processed and maybe also deleted.
    :D

    --- PLEASE DO NOT COMMENT THIS MESSAGE ---
    Logs and system specs should always be added - just in case
     
    M

    maysider2

    Guest
    Please provide more info. This is not an error report so it will be deleted if no steps how to reproduce are provided.
    I really would like but now after deinstalation I even cannot install that f.... MP

    MySQL - "wrong password -1" during installation
    msSQL gives error


    perfect


    I dont know how it happened.....just disappeared! f...


    I really thanks to the God that 0.2.3.0 is working for my parents....probably I ll never change it
     

    Darre

    Portal Pro
    April 21, 2007
    925
    80
    Norway Norway
    I get embarrassed by how some people can be so ungrateful, rude and little helpful. You get this for free! If it doesn't work help them fix it, or go PAY for something else. On top of that the mysql error sounds like a user error, the team can't fix those.
     
    M

    maysider2

    Guest
    I get embarrassed by how some people can be so ungrateful, rude and little helpful. You get this for free! If it doesn't work help them fix it, or go PAY for something else. On top of that the mysql error sounds like a user error, the team can't fix those.
    yes...perfect...thank for your opinion...you, donating guy (I ll donate for sure in the future again a few buck, but when the major things works properly...but maybe even earlier....it is a pitty, that you just talk and dont donate...if only everyone doated at least a little...)

    everytime Ive installed server (about 10x ) everytime there was a major problem for me (no wmr9, lost channels, black screeen, no sound ....they really should test it more....Im really scared how bugged will the final version be again....), so after about 5th I went mad.....and it is really just my mistake that I did it again

    yes....perfect user error....I had to delete mysql installation folder after uninstall....really perfect user mistake (at least Im a little experienced user so could resolve this)
     

    Darre

    Portal Pro
    April 21, 2007
    925
    80
    Norway Norway
    Who's to say I haven't donated? And even if I hadn't Ive probably spent hundreds of hours helping people out and skinning stuff(At the rate I charge for helping people out in real life thats worth quite a bit ;) ). Anyways that's not what this is about, its about showing gratitude and behaving a tad older then a 8 year old who got the wrong candy.

    nc
     
    M

    maysider2

    Guest
    Who's to say I haven't donated? And even if I hadn't Ive probably spent hundreds of hours helping people out and skinning stuff(At the rate I charge for helping people out in real life thats worth quite a bit ;) ). Anyways that's not what this is about, its about showing gratitude and behaving a tad older then a 8 year old who got the wrong candy.

    nc
    so youve just got wrong candy from me, little guy...because you reacted on me :))

    your candy (more...heap of unwanted whipped cream) was complete mess of my htpc, so I spent few hours to make it up (after my work instead of learnig german...), you little smucky candy ;)
     

    Trouty

    Portal Member
    November 30, 2006
    18
    0
    Hi Maysider, I have found that using the TVserver backup settings plugin has saved me from alot of frustartion when going from one RC to another.

    https://forum.team-mediaportal.com/plugins-47/new-tvserver-plugin-backupsettings-45715/

    What has usually been a long process, came down to 15Min, with all working fine. No re-tuning the cards. All is restored and working fine, including all settings throughout MP after a complete uninstall and reinstall. Really this plugin should be included in MP. Just awesome. With SQL, make sure that the corect database is listed, and you are using the correct PW. Although I dont use MYSQL, I have been in the same boat with MS SQL. and it came down to the database and password.
     

    Marcusb

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • February 16, 2005
    1,995
    29
    Melbourne
    OK. first of all, let's just calm down a little.
    Maysider, I know the feeling when you do an upgrade and find something has gone wrong, but as has been pointed out, it's no excuse to come here to vent.

    Let's try to turn this into a proper bug report and see if your set up can be recovered, or the thread will end up locked or deleted.

    I can feel your frustration,
    Marcus.
     
    Status
    Not open for further replies.

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    T [solved] Coming from WMC and completely lost General 6
    T Moving Pictures...seem to have 'lost' ability to display Movie info. (eg Resolution/Audio) Moving Pictures 2
    K MP2 - V2.1 [MP2-763] Interface configuration for RTSP streaming server lost on every restart Older releases 6
    T Client / Server slow channel-to-channel change (zapping) General Support 1
    V [solved] FTA channels but reported as encrypted MediaPortal 1 Talk 7
    T Server / client channel logo location Installation, configuration support 6
    g0rsq UK Freesat not tunning BBC HD channels, and lots of other freesat channels missing. Newcomers Forum 4
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on most channels and on recordings from the same channels General Support 20
    W [solved] MP suddenly Crashes when starting live TV on some channels and on some recordings Television (MyTV frontend and TV-Server) 1
    raffe [TV] Option for adding IPTV channels without checking Improvement Suggestions 0
    C Telenet analog-to-digital switch -- manually finding and inputting DVB-C channels in Mediaportal2 General 0
    vapourEyes Automatically Tune to Strongest Duplicate Channel Improvement Suggestions 77
    T [solved] Any idea where Channel 107 (DVB-T2) BBC News HD (and others!) have gone??? Installation, configuration support 12
    B [solved] tvguide.xml not importing australian channels Electronic Program Guide 10
    R [fixed] [MP2-819] MP2 Server crashes on ATSC OTA channel scan Submit: Bug Reports 33
    R [solved] All Channel 7 stations listed in guide as 1000 Newcomers Forum 4
    J Rename channel by name Television (MyTV frontend and TV-Server) 2
    P IPTV Channel Problem TV-Server 0
    T Freeview EPG-Anyone know what channel sends the guide data? Electronic Program Guide 10
    M Guide mapping schedules direct, tvguide, epg buddy How to get correct entry to the correct channel? Electronic Program Guide 0
    nominefi Problem scanning channels. General Support 0
    limpwhizkid 1.22.0 Stutter and or artifact problem when recording and watching the same live tv channel 1.22 2
    C Can the XmlTv Plugin handle 600+ channels? General 3
    C How do I see the broadcast channel decimal numbers in the guide? General 0
    C How to quickly map scanned channels to other devices? General 1
    Similar threads

























    Top Bottom