F2 setup with 'always on top' fails to show

Discussion in '0.2.0.0 Release Candidate 3 Release and CVS Bugs' started by RoChess, March 22, 2006.

  1. RoChess
    • Premium Supporter

    RoChess Extension Developer

    Joined:
    March 10, 2006
    Messages:
    4,182
    Likes Received:
    1,304
    Ratings:
    +1,683 / 2
    Still present in RC3 with latest CVS.

    The setup does start, but is not shown, due to the always-on-top option.

    So simply give the setup program the same 'always on top' settings, that should put it ahead of the main program when F2 is used.


     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. RoChess
    • Premium Supporter

    RoChess Extension Developer

    Joined:
    March 10, 2006
    Messages:
    4,182
    Likes Received:
    1,304
    Ratings:
    +1,683 / 2
  4. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    so is this realy a mediaportal bug?

    who confirmed it?
     
  5. RoChess
    • Premium Supporter

    RoChess Extension Developer

    Joined:
    March 10, 2006
    Messages:
    4,182
    Likes Received:
    1,304
    Ratings:
    +1,683 / 2
    I did, after confirming it with a few ppl on channel.

    The actual bug still exists. I simply added a workaround to this thread.

    If you are unable to popup F2-Settings from within MediaPortal due to a conflicting setting of MP itself, then F2 should be disabled.

    Eventhough it's a minor bug, it's still a bug when result is not what is expected.

    And to me it would be easy fixed:

    Method A:

    1. Start setup via F2
    2. Setup disables always-on-top
    3. Setup runs and can be used to configure.
    4. Upon exit and the usual restart of MP, the always-on-top is restored.

    Method B:

    1. Setup simply uses the always-on-top setting for itself as well, at a higher Z-Index then MediaPortal so it will be ontop of it.


    Just my $0.02
     
  6. infinite.loop
    • Premium Supporter

    infinite.loop Retired Team Member

    Joined:
    December 26, 2004
    Messages:
    16,163
    Likes Received:
    3,861
    Gender:
    Male
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4,154 / 7
    Home Country:
    Austria Austria
    Show System Specs
    now i know what you mean.
    i was confused because of the part with 'DivX Menu Navigator'.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!