Fanart Question (1 Viewer)

Radikaltimes

Portal Member
October 15, 2008
23
0
Home Country
United States of America United States of America
Hello guys

i delete all my fanart and now tvseries is unable to re-download them .. i even clear my database .. no luck the folder still empty.

any ideas in how to get them back?


thank you
 

ltfearme

Community Plugin Dev
  • Premium Supporter
  • June 10, 2007
    6,751
    7,196
    Sydney
    Home Country
    Australia Australia
    Are there any errors in log, please attach them when running an import. Have you enabled 'Automatic Download of Fanart' in configuration? Also what happens when entering the Fanart Chooser, does that work?
     

    papas

    MP Donator
  • Premium Supporter
  • August 21, 2006
    232
    6
    43
    Nicosia
    Home Country
    Cyprus Cyprus
    i have exactly the same problem


    when i am in fanart chooser i can download everything ok but when im at the gui it scans and continues while doing nothing
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after restart. If you go to an episode and open the options and pick choose artwork then choose episode thumbnail it shows the correct thumbnail and says it is remote. Click on it and it goes local instantly and...
    So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
    So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
    Replies
    0
    Views
    276
    Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling with. If you take the previous version (1.31) it should work as expected. For IPTV there is also a different option (with different pros and cons): Onlinevideos. I'm using that sometimes for my IPTV as...
    Hi, First off: there are some issues with the latest Mediaportal (32bits vs 64bits), so that is one of the issues you're stumbling...
    Hi I am trying to play a m3u file from my IPTV provider, but when I try to install the TV part of Media Portal v1.3.2 I get an...
    Replies
    1
    Views
    655
    I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
    I have all of my media on a NAS. I guess it might just be a network issue, then.
    Whenever I go into the back end for Moving Pictures, it almost immediately hangs on the Movie Importer tab. If I want to go into...
    Replies
    4
    Views
    474
    MP1 MP2 MP2 - V2.5 Media Source DE
    @Brownard, just a stupid question. Yes it works now by manually entering the path. However when i try to edit the settings (like because i want to disable the share watch) I can select my Media Source, however i seems to only briefly been shown and the goes back to the list. So i cannot actually edit it. Can et bee due to the "long"...
    @Brownard, just a stupid question. Yes it works now by manually entering the path. However when i try to edit the settings (like...
    I had to replace my NAS and after reinstalling a new one i thought. Lets modify the Media Source. - However that did not work "if"...
    Replies
    25
    Views
    2K
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem - unable to connect to any of the specified MySQL hosts. And Hostname is still in red. I don't understand - this is a dedicated TV computer. Unless an update did this I don't know why there's a problem in the...
    I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem -...
    I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
    Replies
    2
    Views
    416
    Top Bottom