H.264-TS Files werden nicht abgespielt

Discussion in 'Software' started by Palm_Maniac, September 6, 2009.

  1. Palm_Maniac
    • Premium Supporter

    Palm_Maniac MP Donator

    Joined:
    June 1, 2005
    Messages:
    1,238
    Likes Received:
    117
    Gender:
    Male
    Location:
    Gießen, Hessen
    Ratings:
    +222 / 4
    Home Country:
    Germany Germany
    Show System Specs
    Hallo,

    und weiter gehen die Probleme. Eins wird gelöst, ein neues kommt dazu.

    Wegen des VC1-Problems habe ich SAF installiert, die unlocked Version, und es klappt endlich wunderbar. Alles ist so eingestellt, wie in der Anleitung angegeben.

    Ich habe, als 24 in HD bei Premiere lief alle Folgen aufgezeichnet als TS, geschnitten und in MyTVSeries abgelegt. Als ich heute eine Folge abspielen wollte, ging es nicht. In meinem LCD steht die Folge, die Spielzeit, es bleibt aber bei 0 stehen. Erst als ich zum Testen für H.264 wieder PDVD eingestellt habe konnte ich die Files wie immer abspielen. Dann funzt aber wieder VC1 nichtmehr mit DXVA. Geht überhaupt h264-TS mit dem SAF-Paket? Wenn ja, wie?




    Vielen Dank im voraus,

    Palm_Maniac
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!