Hauppauge 150MCE (1 Viewer)

Nemulate

Portal Pro
December 29, 2005
607
9
IOW
Home Country
England England
Hi,

can anyone tell me which drivers to use for this card? Do I use the 150MCE drivers or standard PVR150 drivers? The reason I ask is because I'm using XP Pro not Windows Media Centre (The way it should be spelt :wink: )
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

HD terrestrial TV in the UK supports both interlaced and progressive modes. My Sony TV's info screen identifies what mode is currently being received, and I was astonished to observe that the video datastream can switch rapidly between interlaced and progressive, even within single advertisement! :eek: I am glad that you were able...
HD terrestrial TV in the UK supports both interlaced and progressive modes. My Sony TV's info screen identifies what mode is...
Hi I have the strangest problem. On two different downloaded video files, my MP crashes and restarts right after the programme...
Replies
3
Views
514
I get the same graph for both channels in PiP mode. See attached. No sound from second channel (even it it's subsequently switched to be the main channel), but the graph stays the same in any of the possible scenarios. N.
I get the same graph for both channels in PiP mode. See attached. No sound from second channel (even it it's subsequently...
I had this problem in MP1, and could never solve it, which prompted me to switch to MP2, in which, blessedly, I did not have the...
Replies
24
Views
2K
MP1 MP2 PiP audio problem DE
I was with TeamViewer on his PC and could see the issues myself. I think it worked sometimes, if the rpogram had only 1 audio stream, but never with multiple audio streams. On my PC I tried to reproduce it and it always worked as expected. LAV is set everywhere and we tried with WASAPI and DirectSound, it makes no difference...
I was with TeamViewer on his PC and could see the issues myself. I think it worked sometimes, if the rpogram had only 1 audio...
Still trying to solve this: I get no audio from the second picture in PiP mode. Log files of my attempting to do so are attached...
Replies
1
Views
442
Standard Windows behaviour is that if you open a file in File Explorer that has an application associated with it the file will be displayed in that application. This does not happen with MP2. If I try to open a .ts file (or any other video file type associated with Media Portal) rather than displaying the recording it merely opens...
Standard Windows behaviour is that if you open a file in File Explorer that has an application associated with it the file will be...
Standard Windows behaviour is that if you open a file in File Explorer that has an application associated with it the file will be...
Replies
0
Views
345
Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos prior to the menu. Then, when it comes to display the menu, MediaPortal crashes. I'm using Windows 7 on a fresh installation and with all the updates available applied to the system. Windows shows a...
Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
Hi. When I try to play a Blu-Ray using the latest MediaPortal version (1.3) it seems to work OK. The disc starts playing the videos...
Replies
0
Views
637
Top Bottom