Hauppauge 350 + 500 MCE in same machine? (1 Viewer)

Users who are viewing this thread

Similar threads

So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after restart. If you go to an episode and open the options and pick choose artwork then choose episode thumbnail it shows the correct thumbnail and says it is remote. Click on it and it goes local instantly and...
So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
So not 100% sure if this is a MyTVSeries or FanArt issue, but the episode thumbnails always revert to the series default after...
Replies
0
Views
425
That fixed the problem. I just manually installed VC_redist.x64.exe and reinstalled 1.32 64-bit. Thanks for that. A couple of things; the deployment tool for 1.32 doesn't remove the previous version when you're updating from 1.31 to 1.32 and "MediaPortal TV Server" gets installed even when you choose to install the client only. I...
That fixed the problem. I just manually installed VC_redist.x64.exe and reinstalled 1.32 64-bit. Thanks for that. A couple of...
I have performed client installations of 1.32 64-Bit on four machines using the central configuration setup on Windows 10 Pro...
Replies
2
Views
748
Strange ...
Strange ...
Updated MP client from 1.29 to 1.32. Kept Titan skin same as previously; very standard no Extended etc (afaik). The TV menu item...
Replies
5
Views
2K
If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted during the reinstall of MP. I also had to do the same with TRAKT which had some issues too that were not apparent at the time. All is well once again. :cool:
If anyone ever experiences the above, I found a fix. Removing and reinstalling MP-TVSeries fixed it. It must have gotten corrupted...
After much trial and error and comparing this computer with another that was working, I finally found out that Fanarthandler...
Replies
1
Views
944
Thanks for letting me know. Will have a look into that after the holidays. Maybe I am setting the Music folder as default on a new install to prevent the crash.
Thanks for letting me know. Will have a look into that after the holidays. Maybe I am setting the Music folder as default on a new...
I installed the current version of MPTagThat2 (1.0.0.466) and it closes immediately after launching. The log file is not helpful. I...
Replies
5
Views
1K
Top Bottom