Hauppauge HVR-2200 Videocard was not found in the MP Config (1 Viewer)

frosty-web

New Member
July 8, 2007
4
0
TV-Server Version: ?
MediaPortal Version: 1.0
MediaPortal Skin:
Windows Version: Win XP SP3
CPU Type: Intel E6600
HDD: 250gb WD SATA
Memory: 2 GB GEIL 667 MHZ DDR2
Motherboard: Shuttle FD37
Video Card: GeForce 7600 GT
Video Card Driver:
Sound Card:
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: Hauppauge HVR-2200
1. TV Card Type: Analog/DVB-T
1. TV Card Driver: 4.8
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case:
Cooling:
Power Supply:
Remote: MCE
TV:
TV - HTPC Connection: HDMI

Hello,

sorry for my bad english :/. But i think you can help me with my problem.

The Problem ist that the MP configrator didn't find the video card. I intalled the Windows drivers and Windows says that the card is working correctly.
Is the HVR-2200 a card that is not supported for Mediaportal 1.0?

Thank you for your answers!
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there are severe problems with the plugins at the moment, I can try to analyze causes and find possible solutions. However, this will currently only have low priority, as I am responsible for employees and...
Hi catavolt, selling this HTPC does not mean that I will no longer be available to the community as a plugin developer. If there...
After many years as a MediaPortal supporter and plugin developer I will now have to say goodbye to my beloved HTPC for personal...
Replies
2
Views
2K
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use MediaPortal, so I think i can live with it ;)
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
2
Views
485
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on which a WinTV-quadHD card is installed. This card worked perfectly before the migration and no hardware change was made (not a single cable disconnected). Since my passage under windows 10 x64, I can't get...
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
Replies
0
Views
439
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the link below, run reg.bat as an admin to install it and change the HEVC Video settings in MediaPortal Configuration/Codecs and Renderer...
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the...
For some unknown reason I can't play HEVC encoded video with MP1 on my system. I have tried every trick I know, but nothing works...
Replies
10
Views
683
Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my keyboard just fine (also lightspeed wireless). Suggestions?
Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my...
Good evening, having just fresh installed media portal 2.3.2. Looking at trialing again as it now seems to support what I am...
Replies
1
Views
237
Top Bottom