hybrid tvcard Behold TV X7 (1 Viewer)

ppy

Portal Member
September 10, 2008
14
0
Home Country
Russian Federation Russian Federation
Problem with hardware encoding hybrid tvcard Behold TV X7.
After installation of drivers, tv-server does not see analog cards.
MCE on the same computer finds all cards.
 

Attachments

  • tvserver.JPG
    tvserver.JPG
    18.8 KB

misterd

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 4, 2006
    1,597
    314
    Home Country
    Germany Germany
    Your analog card has ":" in the name of the tuner. This is an invalid character for filenames. Unfortunately we use this name for a configuration file. I have changed the code so that those characters will be removed now.

    The modifications are in SVN and will be available with the next SVN build and the upcoming 1.0.1 release.

    MisterD
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    Judging by the source code, 1.20 has DB version 61, and 1.33 has DB version 62. That is, one column has been added: symbolRateMultiplier
    Judging by the source code, 1.20 has DB version 61, and 1.33 has DB version 62. That is, one column has been added...
    Hi I have a TV server 1.12 on a dedicated box, utilizing 2 DVB-C cards and newcs. I want to keep that installation. However one of...
    Replies
    9
    Views
    692
    OK, I found a way to make it work. It seems like MP-TV-series Configuration (and Moving Pictures Configuration) starts as Administrator, and the Administrator do not have yet logged in on the UNC \\192.168.222.247\Public even if the normal user on the PC have done it. So to fix it on the Win 11 HTPC: Created a shortcut to...
    OK, I found a way to make it work. It seems like MP-TV-series Configuration (and Moving Pictures Configuration) starts as...
    Hi! I was running MP1.33 x64 and I was fine and happy since many years, then the hard drive on the HTPC died. But I was able to...
    Replies
    1
    Views
    567
    MP1 MP2 No TV Service DE
    Looking at recent activity on the web site, it has been 4 weeks since any of the MP2 developers have been active. They may be taking a short (or an extended) break. For this reason I would suggest that you uninstall MP2 and re-install MP1. The 1.33 version is recommended (in either the 32-bit or 64-bit version). Also, it is pretty...
    Looking at recent activity on the web site, it has been 4 weeks since any of the MP2 developers have been active. They may be...
    Hi, I've recently installed Media Portal 2, having first removed an older version of MP1, but am having issues with live TV. It...
    Replies
    1
    Views
    558
    Nice you could resolve the issue!
    Nice you could resolve the issue!
    I have MediaPortal 2.5 Server installed on one computer and Mediaportal 2.5 client on another. The client is connected to the...
    Replies
    6
    Views
    867
    It works perfect now. All channels have been found, even with the default tuning files. Thank you very much! (y) I'd love seing this change in MP 1.33! :)
    It works perfect now. All channels have been found, even with the default tuning files. Thank you very much! (y) I'd love seing...
    With my new hardware, Windows 11 and MP 1.32 the TV channel scan is not working anymore. The frequencies are scanned but no...
    Replies
    40
    Views
    4K
    Top Bottom