installing MediaPortal 1.0.1 (1 Viewer)

arual

Portal Member
July 30, 2008
28
0
MALAGA
Home Country
Spain Spain
i am trying to make a fresh instalation of the Mediaportal 1.01, but the visual Basic C++ 2008 redistribuible always install theirs files in my partition D:

All the files system are in C:

Is this normal?

I have download even from the Microsoft web, but it´s the same, it´s installed in D:

Can i get all theses files and cut them and copy in C:?

Thanks.
 

ryan20021982

Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • June 27, 2008
    655
    86
    USA
    Home Country
    United States of America United States of America
    Ya I just did a fresh install and it put em all on another hard drive, really weird. But it works fine after deleting all the files it left there.
     

    Users who are viewing this thread

    Similar threads

    I ended up doing a clone disk recovery. I had just done a backup, and I figured I might as well test it -- it's been a while since I've gone through the recovery process. All good. :) I had the logs, but lost them in the recovery. Sorry. :( I believe the issue was that I had removed Windows Media Player from Windows Features. Still...
    I ended up doing a clone disk recovery. I had just done a backup, and I figured I might as well test it -- it's been a while since...
    So I tried upgrading from 1.27 to 1.28. I upgrade frequently without issues. I did a simple upgrade, so I did not delete my user...
    Replies
    2
    Views
    255
    • Sticky
    We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch Mediaportal log to Debug level [MP1-5082] - Error when MP restart [MP1-5086] - XMLTV Import error - An item with the same key has already been added. Since Pre-Release : [MP1-5089] - MpurlSourceSplitter...
    We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch...
    We have just released MediaPortal 1.29 The Phantom Menace Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog not switch...
    Replies
    0
    Views
    598
    Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my keyboard just fine (also lightspeed wireless). Suggestions?
    Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my...
    Good evening, having just fresh installed media portal 2.3.2. Looking at trialing again as it now seems to support what I am...
    Replies
    1
    Views
    240
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the next release. We allocate about one month for Pre Release testing. In that time we will only fix bugs, after which comes the final release! Highlights of this release Bugfixes: [MP1-5081] - WatchDog...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Pre Releases are provided as a way for the community to test and give feedback on all the exciting things we have lined up for the...
    Replies
    0
    Views
    628
    I've made a workaround using Autohotkey. If you don't want to install that should this problem arise for you, you can use my compiled .exe and add it to the autostart folder of Windows 8.1 and above. The functionality then is, when you press the Volume Up button on your MCE remote, this will send ALT+TAB to your HTPC, bringing...
    I've made a workaround using Autohotkey. If you don't want to install that should this problem arise for you, you can use my...
    This is something completely new for me. I've had this installation for a long time and the only thing I've change AFAIK, is...
    Replies
    2
    Views
    221
    Top Bottom