Internet TV (1 Viewer)

A

Anonymous

Guest
I'm embarrased! :oops:
Couldn't find any Internet Feeds.
Then realized that the second line of links was preceded by NETTV:
Thanks for the link.....
Works great! :wink:
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

Judging by the source code, 1.20 has DB version 61, and 1.33 has DB version 62. That is, one column has been added: symbolRateMultiplier
Judging by the source code, 1.20 has DB version 61, and 1.33 has DB version 62. That is, one column has been added...
Hi I have a TV server 1.12 on a dedicated box, utilizing 2 DVB-C cards and newcs. I want to keep that installation. However one of...
Replies
9
Views
549
Good. I am pleased that that is now working for you. :) If you have ever looked at MP debug log files, you may have noticed that apparent errors are not rare, but these are "errors" that do not affect the functioning of the product. (It is not desirable to have these errors in the log file, as it misleads users, testers, and...
Good. I am pleased that that is now working for you. :) If you have ever looked at MP debug log files, you may have noticed that...
Hi, I am reinstalling MediaPortal 1.13 on a new W10 64Bit computer. In need to use this old version because of TVWishlist. So my...
Replies
10
Views
1K
I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP and set logs and rebooted and ran TVServer. Didn't do anything in regard to S Loopback adapter. I've been using NextPvr since the problem became insurmountable. Only reason it's not a good long term...
I uninstalled MP, made sure no sub folders were left n any programmes folders, changed the computer name, rebooted, installed MP...
I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
Replies
24
Views
3K
Didn't know computers are available in Canada's jails... :p
Didn't know computers are available in Canada's jails... :p
Hi folks, basically I have this m3u list with links I am trying to scan with the TV configuration tool but all the channels even...
Replies
5
Views
1K
I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem - unable to connect to any of the specified MySQL hosts. And Hostname is still in red. I don't understand - this is a dedicated TV computer. Unless an update did this I don't know why there's a problem in the...
I removed all sign of MySQL, rebooted, did a clean reinstall. It reinstalled 5.6, But I've still got both the same problem -...
I've been using MediaPortal for 20 or so years. Last night it recorded perfectly. This arvo it doesn't - will run videos but not...
Replies
2
Views
597
Top Bottom