iPiMP problem when computer restarts?

Discussion in 'iPiMP' started by tmn103, February 7, 2011.

  1. tmn103

    tmn103 New Member

    Joined:
    February 7, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi,



    I use iPiMP regularly and generally find it very useful.

    I have a slight issue sometimes when my computer (with Mediaportal server installed) restarts and I don't seem to be able to access iPiMP anymore. I can always fix it by uninstalling and then reinstalling the iPiMP plugin, but I expect there is a cleaner way of doing this.

    Does anyone have the same problem and know of a solution?

    Thanks in advance.
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. dakota_ii

    dakota_ii Portal Pro

    Joined:
    January 2, 2006
    Messages:
    190
    Likes Received:
    5
    Ratings:
    +5 / 0
    tmn103,

    I am not sure if its related but I also have problems connecting to my server via my ipad or my office pc. I am sure I did a reboot of my server in between. Didn't have the chance to look deeper into it.
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!