Live TV, no picture only sound after upgrading to MP 1.5 (1 Viewer)

paalkr

Portal Pro
June 30, 2008
145
20
Home Country
Norway Norway
MediaPortal Version: 1.5
MediaPortal Skin: Titan HD
Windows Version: Windows 7 32bit home premium sp1
CPU Type: AMD Athlon(tm) II X4 640
HDD:
Memory: 4GB
Motherboard:
Video Card: ATI HD 5570
Video Card Driver: Latest
Sound Card:
Sound Card AC3:
Sound Card Driver:
1. TV Card: IPTV
1. TV Card Type: DVB-IP
1. TV Card Driver: MP inbuilt
2. TV Card: Cinergy T PCIe Dual
2. TV Card Type: Terrestrial
2. TV Card Driver: 6.0.108.72
3. TV Card: Terratec H7
3. TV Card Type: Terrestrial / Cable
3. TV Card Driver: 1.00.06.801
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec: LAV
MPEG2 Audio Codec: LAV
h.264 Video Codec: LAV
Satelite/CableTV Provider: RiksTV (Norway)
HTPC Case:
Cooling:
Power Supply:
Remote: Windows MCE
TV: JVC
TV - HTPC Connection: HDMI

Hi

After upgrading from 1.2.3 to1.5 I don't get any picture, only sound. The attached log file states that there are some trouble with the EVR renderer. What can I do to fix the issue?

BTW. I have a single seat installation.

Regards,
PK
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

duplicate post see below for for solution https://forum.team-mediaportal.com/threads/mp-suddenly-crashes-when-starting-live-tv-on-most-channels-and-on-recordings-from-the-same-channels.139849/#post-1270831
duplicate post see below for for solution...
I have been using MP 1 for years with no troubles. but in the last couple of days it sudden just crashes when starting live tv...
Replies
1
Views
3K
Yes I can stop windows updates - but that has yet to give problems - I have disabled automatic lenovo updates for now and will have no problems with it ;-) Its and old Lenovo Thinkcentre desktop using the On borad intel 4600 graphic card så all is good for know :-) thanks again for all your help :-)
Yes I can stop windows updates - but that has yet to give problems - I have disabled automatic lenovo updates for now and will have...
I have been using MP 1 for years with no troubles. but in the last couple of days it sudden just crashes when starting live tv...
Replies
20
Views
3K
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the link below, run reg.bat as an admin to install it and change the HEVC Video settings in MediaPortal Configuration/Codecs and Renderer...
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the...
For some unknown reason I can't play HEVC encoded video with MP1 on my system. I have tried every trick I know, but nothing works...
Replies
10
Views
833
Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes 1 to 2 minutes to write the data to disk. To speed up the EPG stuff (not only writing but also reading the EPG guide in MediaPortal), I changed the program table (and only that table) from InnoDB to...
Sorry for the late response. In my experience, the EPG grabbing of a single transponder takes 2 to 3 minutes. Afterwards it takes...
I get a few "Continuity error..." after the EPG scan finished: [2021-01-30 18:56:10,278] [4c45530] [18c8] - mhw reset [2021-01-30...
Replies
2
Views
1K
Fixed... of course. Just want to add that the latest Nividia drivers don't require you to hunt down and kill running apps to switch SLI settings. Which is bloody useful given MS in their wisdom have created a process called "menu" that needs to be closed when you change SLI settings but which restarts a second after you terminate it...
Fixed... of course. Just want to add that the latest Nividia drivers don't require you to hunt down and kill running apps to switch...
Hi all, I just accepted today's MS #$&#&#@ update. It lost my 2nd screen. After some stuffing about I have it back. Trouble is all...
Replies
1
Views
362
Top Bottom