Live TV & Radio without tone (1 Viewer)

MirkoC

Portal Member
May 17, 2008
11
0
Home Country
Germany Germany
TV-Server Version:
MediaPortal Version: mediaportal-svn-01-07-2009--22-21-Rev21306
MediaPortal Skin: blue3wide
Windows Version:
CPU Type:
HDD:
Memory:
Motherboard: Gigabyte GA-P35-S3G
Video Card: Terratec DVB-C Cinergy PCI
Video Card Driver:
Sound Card:
Sound Card AC3: Gigabyte GA-P35-S3G on Board
Sound Card Driver:
1. TV Card: Terratec DVB-C Cinergy PCI
1. TV Card Type:
1. TV Card Driver:
2. TV Card:
2. TV Card Type:
2. TV Card Driver:
3. TV Card:
3. TV Card Type:
3. TV Card Driver:
4. TV Card:
4. TV Card Type:
4. TV Card Driver:
MPEG2 Video Codec:
MPEG2 Audio Codec:
h.264 Video Codec:
Satelite/CableTV Provider:
HTPC Case:
Cooling:
Power Supply:
Remote:
TV:
TV - HTPC Connection:

Wihle showing live TV, or playing Radio, there is no sound output. The PC is connected via optical S/P-DIF to the amplifier. May somebody help me?
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

duplicate post see below for for solution https://forum.team-mediaportal.com/threads/mp-suddenly-crashes-when-starting-live-tv-on-most-channels-and-on-recordings-from-the-same-channels.139849/#post-1270831
duplicate post see below for for solution...
I have been using MP 1 for years with no troubles. but in the last couple of days it sudden just crashes when starting live tv...
Replies
1
Views
3K
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use MediaPortal, so I think i can live with it ;)
So maybe I've just overseen the bug in Jira. But the bug isn't a big problem as it only happens very seldom and you can still use...
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
2
Views
485
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on which a WinTV-quadHD card is installed. This card worked perfectly before the migration and no hardware change was made (not a single cable disconnected). Since my passage under windows 10 x64, I can't get...
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
Hello, Since windows 7 is not supported yet by microsoft, I migrated from windows 7 x64 to windows 10 x64. I have a server on...
Replies
0
Views
439
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the link below, run reg.bat as an admin to install it and change the HEVC Video settings in MediaPortal Configuration/Codecs and Renderer...
Many people found the Lentoid decoder better optimised than LAV for software decoding. If you want to try it, download it from the...
For some unknown reason I can't play HEVC encoded video with MP1 on my system. I have tried every trick I know, but nothing works...
Replies
10
Views
683
Just repeated the fast forward freeze issue and captured the logs.
Just repeated the fast forward freeze issue and captured the logs.
Before you create this bug report: Make sure that your system (Windows, codecs and drivers) is up to date, matching the...
Replies
1
Views
524
Top Bottom