Loading texture manager (1 Viewer)

dkmart

New Member
January 22, 2006
2
0
Hi,
I got Media portal installed on a mini-ITX motherboard and
are running "Win XP Lite" (Created with nLite).

I can not start Media Portal it hangs at Loading texture manager?

Anyone got any idea?

/Dkmart
 

jawbroken

Portal Pro
August 13, 2005
706
0
Home Country
Afghanistan Afghanistan
You have probably removed something from the windows install that MediaPortal needed. It is really difficult/impossible to say exactly what this is. Your best bet is to do an install with a full windows CD, or to stop nLite removing any services or important windows files next time (just strip out the other crap instead).
 

Users who are viewing this thread

Similar threads

MP1 MP2 Guide doesn't show DE
I figured out my issue. Found this post and adding a group for radio channels fixed my problem too. https://forum.team-mediaportal.com/threads/tv-guide-label-missing.99465/
I figured out my issue. Found this post and adding a group for radio channels fixed my problem too...
Hi, I'm hoping someone can help me figure out what is happening here. When i try to open the guide it doesn't load. I get a screen...
Replies
2
Views
943
So after a long search and a lot of experiments I did find out the culprit: I did disable events of the Common Information Model Object Manager. As soon as they are disabled TV server will always show "port 554 is already bound". Enabling/disabling events is done by this reg key: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WBEM\CIMOM]...
So after a long search and a lot of experiments I did find out the culprit: I did disable events of the Common Information Model...
I've got a Digital Devices Cine S2 V7A Twin and a DigitalEverywhere FloppyDTV for Satellite TV. I've been running MediaPortal 1.4.0...
Replies
1
Views
363
I have the same Problem. Nearly evere Startup comming up from sleep of the HTPC this Problem!!!! Going to the Configuration Setup, Automaticconnection, Storing, starting MP. The Software is actual 1.28 This is absolutely shit!!!!
I have the same Problem. Nearly evere Startup comming up from sleep of the HTPC this Problem!!!! Going to the Configuration...
I've downloaded mpextended-service 0.6.0.4-emby-zip. Extracted it to find MPExtended-installer.Services.msi When I run the .msi...
Replies
7
Views
657
P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my office machine MP client. Same exact network, firewall, Defender settings. It's a slightly older version of Win 10 though - I haven't updated to 20Hx on it yet. Maybe I shouldn't (or maybe I should image it...
P.S. - Strangely, the TV Server my single seat setup (1.27 on a modest machine running Windows 10 Pro x64) is working from my...
Let me start by asking if anyone has TV Server running PROPERLY on a Windows 10 machine, and if so are you using RTSP or UNC share...
Replies
9
Views
837
Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my keyboard just fine (also lightspeed wireless). Suggestions?
Ok, just done some more mucking around. turns out my logitech mouse seems to be extremely unresponsive in media portal. Can use my...
Good evening, having just fresh installed media portal 2.3.2. Looking at trialing again as it now seems to support what I am...
Replies
1
Views
237
Top Bottom