loosing data in EPG everyday... Sydney Australia

Discussion in 'Electronic Program Guide' started by vvulture, December 2, 2007.

  1. vvulture
    • Premium Supporter

    vvulture MP Donator

    Joined:
    June 3, 2006
    Messages:
    477
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electronic Security Technician
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
    Hi all..
    I am using xmltv plugin with TVE3 and latest SVN.
    EPG data is pulled from ICE TV.

    Now, when i import the data into xmltv, all is ok at first..
    After a few hours, i always lose the data for channel seven, SBS and SBS2 ( No Data Available ).

    If i re-import my xml file, it all comes good again for a few hours until i lose the data again for the same channels.

    Any ideas as to what could be causing this ? I am using SQLExpress and never had this problem before..



    TIA :)
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. Marcusb
    • Premium Supporter

    Marcusb Retired Team Member

    Joined:
    February 16, 2005
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    29
    Location:
    Melbourne
    Ratings:
    +29 / 0
    I had similar issues in Melboure a little while ago.
    I always have DTV EPG grab turned on, even though stations in Aust only show "Now and Next".
    For some reason, after a while MP would ditch the xmltv data and try to load DTV EPG. Since there is only now and next, it meant lots of gaps. The cycle would repeat when I re-imported the XMLTV.

    The solution was to turn off the DTV grabbing.

    Hope this helps in your case :)
     
  4. vvulture
    • Premium Supporter

    vvulture MP Donator

    Joined:
    June 3, 2006
    Messages:
    477
    Likes Received:
    6
    Gender:
    Male
    Occupation:
    Electronic Security Technician
    Location:
    Sydney
    Ratings:
    +7 / 1
    Home Country:
    Australia Australia
    thanks Marcusb.. i'll give it a go..

    I am assuming that you are talking about TVE3 --> General Settings --> EPG Tab and set EPG grabbing as unticked ( disabled ).

    thanks again...
     
  5. Marcusb
    • Premium Supporter

    Marcusb Retired Team Member

    Joined:
    February 16, 2005
    Messages:
    1,995
    Likes Received:
    29
    Location:
    Melbourne
    Ratings:
    +29 / 0
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!