Mediaportal 1.1.0 RC1 crashes at startup

Discussion in 'Newcomers Forum' started by habj, March 11, 2010.

  1. habj

    habj Portal Member

    Joined:
    September 1, 2006
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Ratings:
    +0 / 0
    Hello Forum!



    I have done a clean installation of Mediaportal 1.1.0 RC1 on a win 7 enterprice computer. On that i have installed Xface skin, my tvseries plugin and moving picture plugin. When i am trying to start MediaPortal it crashes during startup. Is there anybody else who have this problems.

    Håkan:confused:
     
  2. Google AdSense Guest Advertisement



    to hide all adverts.
  3. tourettes
    • Premium Supporter

    tourettes Retired Team Member

    Joined:
    January 7, 2005
    Messages:
    17,301
    Likes Received:
    4,595
    Ratings:
    +4,810 / 3
    Logs? Does the crash happen with no 3rd party plugins installer?
     
Loading...

Users Viewing Thread (Users: 0, Guests: 0)

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice
  • About The Project

    The vision of the MediaPortal project is to create a free open source media centre application, which supports all advanced media centre functions, and is accessible to all Windows users.

    In reaching this goal we are working every day to make sure our software is one of the best.

             

  • Support MediaPortal!

    The team works very hard to make sure the community is running the best HTPC-software. We give away MediaPortal for free but hosting and software is not for us.

    Care to support our work with a few bucks? We'd really appreciate it!