MediaPortal SVN-Snapshot:-05-09-2008 19-58h - Revision:19069 (1 Viewer)

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Germany Germany
Infos:
These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday.
They are not pre-tested, so please use the backup option from time to time.
If you'd like the bleeding edge code and don't mind the inherent risks, upgrade to the snapshot releases as they become available.
If stability is important to you, you might want to stay with the fully-tested releases.​

Report Issues / Bugs:
  1. Before you start an bugreport, make sure that you system meets the ::requirements::
  2. After you checked the requirements, take a look at our ::Bugtracker::, to find out if your issue has allready been reported.
    Roadmap/Changelog: MediaPortal 1 - TV-Server - Installers
  3. If the Problem is not known yet, please have a look at the correct Bugreport forum.

How to install MediaPortal SVN-Snapshots in short:
  1. Install MediaPortal 1.0 RC1, not necessary if already done
  2. Run the Snapshot-Installer. You should create a backup.
  3. Run Configure. Sometimes the settings and database versions change from build to build, so you have to reconfigure your TV for example
  4. Hopefully enjoy the new version
  5. If not, restore your old files and you will have the former version back.

 

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Germany Germany
===> DOWNLOAD <===


This thread is open to everyone to provide feedback for this particular snapshot.
If you found or confirm a bug please still open a single thread with full details in the related Bugsection. See first post for details.
 

JacobJust

MP Donator
  • Premium Supporter
  • September 23, 2006
    131
    46
    48
    Aarhus
    Denmark Denmark
    H.264 sibtitles not showing

    TV-Server Version:
    MediaPortal Version:
    MediaPortal Skin:
    Windows Version: Vista Ultimate
    CPU Type: Intel Quad Core
    HDD:
    Memory: 4 Gb
    Motherboard: ASUS P5A3
    Video Card: NVIDIA 9600 GT
    Video Card Driver:
    Sound Card:
    Sound Card AC3: Auzentech X-Plosion
    Sound Card Driver:
    1. TV Card: FireDTV
    1. TV Card Type:
    1. TV Card Driver:
    2. TV Card: FireDTV
    2. TV Card Type:
    2. TV Card Driver:
    3. TV Card: FireDTV
    3. TV Card Type:
    3. TV Card Driver:
    4. TV Card:
    4. TV Card Type:
    4. TV Card Driver:
    MPEG2 Video Codec: Cyberlink 7.x
    MPEG2 Audio Codec: Cyberlink 7.x
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider:
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote: BEO5
    TV: SAMSUNG 50" Plasma
    TV - HTPC Connection: HDMI

    Hi all

    Just went back to MediaPortal and the way you guys have been working and getting results is amazing.

    thank you very much !!!

    But im having one problem until now on the new SVN.

    All my H.264 files (mkv) are missing the subtitles.

    I can select them from the OSD, but they are not showing up.

    All sybtitles from FFDSHOW are good and the DVB subtitles are showing good.

    Only problem with h.264 mkv files.

    Anyone can help with this ... ?

    Thanks
     

    grubi

    Portal Pro
    June 16, 2007
    1,216
    80
    127.0.0.1
    Germany Germany
    WebEPG users should read this!!!!!!!

    If you install this SVN and are using TVServer, WebEPG will no longer work.

    The reason is quite simple. To make the overall directory structure more consistent the devs have moved some files for WebEPG from <programdir> to the <appdatadir>.

    Follow these steps to fix your installation:

    1.) Copy your WebEPG.xml file from <programfiles>\.....\WebEPG to <appdata>\.....\WebEPG
    2.) Copy your xmltv.dtd file from <programfiles>\.....\xmltv to <appdata>\.....\xmltv
    3.) Start TVServer config -> goto plugins -> xmltv -> change xmltv directory to <appdata>\.....\xmltv
    4.) Start WebEPG.exe and wait until it is finished
    5.) Press Import button in TVServer config -> plugins and see if all is working well.

    HTH.
    grubi.
     

    Vlaves

    Portal Pro
    September 24, 2004
    72
    1
    EPG from DVB-S not working for me since RC1 :(

    TV-Server Version: MediaPortal SVN-Snapshot:-05-09-2008 19-58h - Revision:19069
    MediaPortal Version: MediaPortal SVN-Snapshot:-05-09-2008 19-58h - Revision:19069
    MediaPortal Skin: Bluetwo Wide
    Windows Version: XP SP2 all Updates on WU except the DVBFix which can not be downloaded anymore from you Website!
    CPU Type: Intel 6400 @2,13GHz
    HDD: 2 x 250GB SATA
    Memory: 2048MB
    Motherboard: Sony branded Intel Standard ICH8 Board
    Video Card: Nvidia 8400 GS PCI-E
    Video Card Driver: Nvidia 169.21
    Sound Card: Sigmatel Onboard
    Sound Card AC3: igmatel Onboard
    Sound Card Driver: Driver provided by Sony since this is a Sony Vaio XL-302
    1. TV Card: FloppyDTV S2
    1. TV Card Type: DVB-S(2)
    1. TV Card Driver: 4.5N (Standard Integrated Setup using BDA)
    MPEG2 Video Codec: MPV Decoder
    MPEG2 Audio Codec: MPA Decoder
    h.264 Video Codec: Cyberlink from PowerDVD
    Remote: MCE Remote V2
    TV: LCD TV @ 1360x768
    TV - HTPC Connection: DVI


    Hi alltogether,

    First I like to say thanks for this great Software, Since RC1 it is for me Rock-stable and channelchanging
    is very fast! :)

    Edit: All is working great now! :D Got the EPG Import to work :D

    Thank you very much.

    Regards
    Vlaves
     

    EViS

    Portal Pro
    September 30, 2006
    364
    2
    United Kingdom United Kingdom
    Country flag
    Where can we see what has been fixed in this SVN? I can't quite figure out in Mantis what has been fixed in this SVN as opposed to what has been fixed overall?
     

    grubi

    Portal Pro
    June 16, 2007
    1,216
    80
    127.0.0.1
    Germany Germany
    XFace user should read this!!!!!!

    If you are using XFace skin you should be careful using this SVN.
    For me it displays a warning at every start that the skin may be outdated which makes using MP with this skin nearly impossible (when using a remote control).

    Does anybod have an idea how to fix this. The tip I found in the forum to alter the version string in the reference.xml file of the skin does not work. Also the log dos not show any hints what could be wrong.

    Any way to disable this anoying message altogether?

    Thanks
    grubi.

    Where can we see what has been fixed in this SVN? I can't quite figure out in Mantis what has been fixed in this SVN as opposed to what has been fixed overall?
    http://mediaportal.svn.sourceforge.net/viewvc/mediaportal/trunk/TvEngine3/?view=log
    http://mediaportal.svn.sourceforge.net/viewvc/mediaportal/trunk/mediaportal/?view=log
     

    Helios61

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • January 30, 2008
    4,587
    871
    58
    NRW
    Germany Germany
    Country flag
    Database import of recording doen't work!

    Hello Community,

    After importing my recorded tv-shows into database, nothing is shown in MP (recordings)!

    regards
    Helios


    TV-Server Version: 1.0.0.0 RC 1
    MediaPortal Version: 1.0.0.0 RC 1
    MediaPortal Skin: BT
    Windows Version: Vista HP 32 - SP1
    CPU Type: AMD Athlon X2 6000+
    HDD: Samsung 750GB
    Memory: DDR2 800/4 GB
    Motherboard: MSI K9N NE
    Video Card: ATI Radeon HD 2600 XT
    Video Card Driver: CCC 8.4
    Sound Card: ESI Juli@
    Sound Card AC3: AC3 optical out
    Sound Card Driver: newest
    1. TV Card: KNC1 TV-Station DVB-S2 Plus
    1. TV Card Type: DVB-S
    1. TV Card Driver: BDA 1.9.10.414
    MPEG2 Video Codec: Cyberlink PoverDVD
    MPEG2 Audio Codec: AC3 Filter
    h.264 Video Codec:
    Satelite/CableTV Provider: Astra 19.2°E
    HTPC Case:
    Cooling:
    Power Supply:
    Remote: Microsoft
    TV: Sharp 81EF-19E
    TV - HTPC Connection: S-Video
     

    rtv

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • April 7, 2005
    3,622
    301
    Osnabruck
    Germany Germany
    Hello Community,

    After importing my recorded tv-shows into database, nothing is shown in MP (recordings)!

    regards
    Helios

    TV-Server Version: 1.0.0.0 RC 1
    MediaPortal Version: 1.0.0.0 RC 1
    MediaPortal Skin: BT
    Windows Version: Vista HP 32 - SP1
    Please share your logs - I need tv.log of the import and mediaportal when opening RecordedTv.
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    A MediaPortal crash (and restart) on LiveTV after Windows Update (Sep 2020) driver update for Intel HD Graphics 4600 General Support 0
    A VideoDatabaseV5.db3 lock not released on shutting down PC from MediaPortal Installation, configuration support 0
    ajs [News] MediaPortal 1.26 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    F MediaPortal 1.16 server crashing due to user error? General Support 5
    M Add Radio channels and EPG to Mediaportal xmlTV 2
    Symphy Version 0.2.9.0 for MediaPortal 1.25 ASIO music player 0
    doskabouter Installing mediaportal MediaPortal 1 3
    A Mediaportal Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
    horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 48
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    Similar threads

























    Top Bottom