MediaPortal SVN-Snapshot:-11-08-2008 16-42h - Revision:20755.rar (1 Viewer)

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Germany Germany
Infos:
These Subversion-snaps are compiled automatically, every week on friday.
They are not pre-tested, so please use the backup option from time to time.
If you'd like the bleeding edge code and don't mind the inherent risks, upgrade to the snapshot releases as they become available.
If stability is important to you, you might want to stay with the fully-tested releases.​

Report Issues / Bugs:
  1. Before you start an bugreport, make sure that you system meets the ::requirements::
  2. After you checked the requirements, take a look at our ::Bugtracker::, to find out if your issue has allready been reported.
    Roadmap/Changelog: MediaPortal 1 - TV-Server - Installers
  3. If the Problem is not known yet, please have a look at the correct Bugreport forum.

How to install MediaPortal SVN-Snapshots in short:
  1. Install MediaPortal 1.0 RC3, not necessary if already done
  2. Run the Snapshot-Installer. You should create a backup.
  3. Run Configure. Sometimes the settings and database versions change from build to build, so you have to reconfigure your TV for example
  4. Hopefully enjoy the new version
  5. If not, restore your old files and you will have the former version back.

 

MediaPortal-Bot

Worlds greatest bot!
March 26, 2007
3,715
180
Germany Germany
===> DOWNLOAD <===


This thread is open to everyone to provide feedback for this particular snapshot.
If you found or confirm a bug please still open a single thread with full details in the related Bugsection. See first post for details.
 

disaster123

MP Donator
  • Premium Supporter
  • May 14, 2008
    3,546
    432
    Germany Germany
    Country flag
    I would like to build MP myself so i can include my patches - but where do i find the actual SVN when sourceforge SVN is rebuilded / rebuilding - is there any mirror?
     

    JackRackham

    Portal Member
    January 7, 2007
    17
    2
    Italy Italy
    After installing RC3 (and following SVNs, including this one) I can't play DVDs anymore if I use the nVidia PureVideo codecs.
    If I switch to other codecs (MPA/V or ffdshow) it plays correctly.
    I'm also using PureVideo for DVB-T decoding and it works correctly.
    If I reinstall RC2, everything works.
    Help anyone? :)
     

    xalaros

    Portal Member
    September 14, 2007
    17
    2
    43
    Greece Greece
    confirming that still no tray icon in vista x64 as well, wonder why this is reported as fixed in bugtracker.
     

    SimonDen

    Portal Member
    December 5, 2005
    17
    0
    UK
    Hi,

    I currently have the following issues with this release:

    1) Stopping live tv completely locks up the system and a reboot is needed. This has only been introduced by this svn and was fine in 20683.

    2) Switching to HD channel (I only have 1) can only be done if another channel is switched to first on that TV card. This is ok if you only have one TV card but is a pain if the tv server switches from one card to another as it will not tune (get the error message unable to start graph). The last time that this worked fine was in RC3 release (20432)

    3) I can no longer get AC3 sound, which means that my 1 HD channel has no sound as it only has AC3. The last time that this worked fine was in RC3 release (20432)

    4) when trying to fast forward or rewind in either TV or recorded TV is does not work properly. It is very slow and time randomly 'jumps' (for example if i set to forward x32 nothing happens for 10 seconds then it jumps forward for 1 minute, then nothing happens for 20 seconds and then jumps forwards 2 seconds, etc..). This was working fine in 0.2.3 and has been a problem since moving to rc2 and still exists in this svn.

    5) When watching a film in recorded TV (recording is in TS format), the film just stops half way through as though it has come to the end of the file. The
    film plays fine if I watch it in Mediaplayer 11. The last time that this worked for me is 0.2.3

    6) The VFD (IRTANS USB) no longer appears to work. I don't really use the VFD so I don't know when this stopped working, however I do remember it working in 0.2.3.

    7) The picture is jumpy on a couple of channels and only during some programmes. It was quite bad, however this was the signal strength that I have now fixed although I still get it on some programmes on some chanels even with the drivers now reporting near perfect signal strength and quality.

    System spec updated and logs attached and I hope that the above can help you.

    Thanks for your help and keep up the good work.
     

    Marvman

    Retired Team Member
  • Premium Supporter
  • November 14, 2007
    1,163
    735
    Bavaria
    Germany Germany
    With this SVN my Live TV is almost broken.

    I did a clean install to void old stuff.
    scaned my channels and the tvserver scaned till transponder 16 or 17.
    The rest on Astra 19.2 got no signal.
    Tried to tune to one chan that was found and voila it works.
    Ok then i imported my whole channel list back.
    Tuned to one chan from the imported list (that chan was not been found with this SVN) and boom error :-(

    Maybe you can look at the attached logs, i'll try a previous SVN.

    Thx!

    btw: the Log Collector is broken too
     

    Attachments

    iosub

    Portal Pro
    April 26, 2006
    573
    30
    San Sebastian
    After installing RC3 (and following SVNs, including this one) I can't play DVDs anymore if I use the nVidia PureVideo codecs.
    If I switch to other codecs (MPA/V or ffdshow) it plays correctly.
    I'm also using PureVideo for DVB-T decoding and it works correctly.
    If I reinstall RC2, everything works.
    Help anyone? :)
    You have here the solution, check in
    https://forum.team-mediaportal.com/288453-post1.html

    I think is a bug...

    Iosu
     

    me06

    Portal Member
    April 15, 2007
    5
    0
    When I go into my Music and start cycling through the different albums I have or songs my screen freezes. The mouse still works but when I click on something (such as a new song) it plays but doesn't become highlighted. The time at the bottom of the screen is also frozen.

    To fix it I have to go back to something like recorded tv (by pressing the shortcut on my remote) and click randomly on screen. Then it will refresh the screen and I'll be in the Recorded TV menu somewhere. I'm not sure if that makes sense.

    How do I fix this?

    What more info/logs do I need to provide to help this get fixed?
     

    Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

    OP Similar threads Forum Replies Date
    Symphy Version 0.2.9.0 for MediaPortal 1.25 ASIO music player 0
    doskabouter Installing mediaportal MediaPortal 1 3
    A Mediaportal Allgemeines Support- und Diskussionsforum 0
    G Update von MediaPortal Installationsprobleme? 0
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.25 Released! News and Announcements 1
    horned_reaper Standby is prevented by MediaPortal client General Support 0
    U [solved] MediaPortal crashing on startup General Support 10
    g0rsq Info box randomly popping up when watching TV or other video MediaPortal 2 Newcomers Forum 1
    high [unanswered] Hallo möchte gerne Mediaportal. nutzen kann mich jemand anrufen? contactform feedback and requests 2
    ajs [News] MediaPortal 1.25 Pre-Release ready for testing! News and Announcements 0
    ajs [Rejected] Mediaportal Codename MediaPortal 1 41
    M 2nd (Touch-)Display Support on MediaPortal 2 such MPDisplay++? General 2
    N Steam release of MediaPortal MediaPortal 1 Talk 0
    torone Dritter versuch mit Mediaportal 2 Allgemeines Support- und Diskussionsforum 1
    M Fehlerhafter Link auf der aktuellen MediaPortal Seite Page- und Forumsfeedback 0
    H 1.24.0 MP 1.24 high CPU utilization when 'Keep MediaPortal always on top' option enabled Bugreports 4
    mickb [solved] Mediaportal Stops working General Support 5
    J [solved] Newbie to MediaPortal 2 - Cannot open/run TV programs Newcomers Forum 4
    atlantic How to use Spotify inside Mediaportal? Listen Music 18
    horned_reaper MediaPortal configuration error log message General Support 1
    Rob Hexenmeister Mediaportal Properties #plot etc... General Support 3
    ajs [News] MediaPortal 1 - 1.24 Released! News and Announcements 3
    S [solved] access the desktop without leaving mediaportal General Support 5
    J New computer with win10 and how will i set Mediaportal up ? Newcomers Forum 55
    T MediaPortal Extensions Manager Fehlermeldung bei Installation einer Erweiterung Installationsprobleme? 1
    Similar threads

























    Top Bottom